rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 12:30:23 GMT 1
Cugoś i Rudy - Wiśnia czy Czesio winny? Czesio. Wiśnia ma mały meltdown, bo te teorie Czesia sa szyte tak grubymi nićmi, ze jak je czytasz na swój temat to zastanawiasz się nad naturą rzeczywistości
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:30:38 GMT 1
Natomiast jak Wiśniewski wpadł na skład mafii Klocuch, Cugowski, Rudy tego nie wiem.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 12:30:48 GMT 1
No fakty są takie, że przy mocnym core miasta i Czesiu na wylocie, brawurowym acz chyba koniecznym ruchem byłaby próba przepchnięcia kogoś z tego niewinnego core do linczu I to też się zgrywa z Klocuchem, który próbował forsować przez chwilę mnie ale bardzo szybko z tego zrezygnował dlatego ja proponuję zlinczowanie mnie dziś, ale wtedy jutro koniecznie Wiśnia. Z kolei Wiśnia nie chce dać głowy pod topór, chce linczować nas obu i tworzy korelację albo egze albo eneldo xD kiedy sam napisałeś że mafia to musiałby być i egze i eneldo Znaczy no, nie musiałaby Ale chwilowo po prostu prezentujecie podobny interes, wykazuję tylko to podobieństwo Ja na razie jestem bliższy głosu na ciebie tylko dlatego, że taki Wiśnia z Gołotem byli dla mnie w core miasta od początku, a u ciebie z kolei wyciągnąłem sporo rzeczy, które mi się nie podobały Ale jeżeli padłbyś zielony, to tam ogień pod kociołkiem bym rozpalał Czy Wiśnia - Gołot - Cugowski twoim zdaniem ma sens?
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 12:31:45 GMT 1
Natomiast jak Wiśniewski wpadł na skład mafii Klocuch, Cugowski, Rudy tego nie wiem. Wziął Twoją koncepcję, zamienił siebie na mnie i podał dalej? Wiśniewski mafia.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:31:46 GMT 1
Wiśnia dla "dobra miasta" bronił Cugowskiego przed Czesiem, ale teraz ma go w mafii z Rudym i Czesiem/Klocuchem.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:32:10 GMT 1
Jeśli wam się logika Lowridera spina to idźcie za nim.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 12:33:00 GMT 1
Czesio baza.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:33:03 GMT 1
Jeśli ktoś ma odrobinę dobrej woli to przeanalizuje który skład mafii jest bardziej prawodpodobny biorąc pod uwagę interakcje. I tyle.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:34:03 GMT 1
Kawalec napisałem wam skład mafii. Ile razy mnie jeszcze spytasz o tego Gołotę?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 12:34:46 GMT 1
Nie No kurwa ręce opadają Z matematyka będę się kłócić
W zasadzie masz racje, równie dobrze mógłbym zamiast cugowskiego wrzucić tam golote czy kawalca, ale tamte uniewinnienia były dla mnie dużo mocniejsze
Dawaj dalej pod tezę
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 12:35:09 GMT 1
Kawalec napisałem wam skład mafii. Ile razy mnie jeszcze spytasz o tego Gołotę? No bo kurwa mam z nim jak z Wiśnią chwilowo i paradoksalnie mi się spina brawurowy Pshemo broniący wiśnię jako core miasta, szczególnie że obaj dobrze weszli do gry
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:38:15 GMT 1
Ale przeciez Wisnia de facto przyznał, że i Rudy i Cugowski są w mafii. Cały problem mafii polega na tym by tak to rozegrać, by nie rozsądzić sprawy egze-lowrider. Dlatego low wstawia eneldo do gry egze vs eneldo.
Nie wiem jak mam wam to łopatologicznie wyjaśnić.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:40:26 GMT 1
a że i Sidor i Pshemo wykazują niezrozumiały zupełnie brak dobrej woli w analizowaniu czegokolwiek, to pewnie wiśnia ten swój absurdalny tok rozumowania przeforsuje.
ja mówię w mafii cugowski, rudy i wisniewski
wisniewski mowi w mafii trzech z czterech cugowski, rudy, klocuch, czesio
wisniewski musi dac czterech zeby moglo byc tam dwoch niewinnych
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:41:28 GMT 1
ja mowie - daje glowe pod topor, jesli jestem winny linczujecie klocucha, jesli nie wisnie wisnia mowi - nie daje glowy pod topor, trzeba linczowac klocucha lub egze, bo taka matematyka
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:42:02 GMT 1
ja nie kalkuluje na przezycie mafii, wisnia gra gre w ktorej jesli jest winny to moze poleciec dwoch niewinnych. ja tej furtki nie zostawiam
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:42:23 GMT 1
jeśli tej jego manipulacji nie widzicie, to nie ma dla was ratunku.
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 12:42:42 GMT 1
Ej dobra, jeszcze w WC siedzę u zioma XD skoro jest zgoda (u panów w konflikcie) że Rudy i Cugowski spośród dwóch typów, to nie lepiej bezpiecznie lecieć w jednego z ich dwóch? Władysław Broniewski zwlascza że I Kshaq I Pshemo są chyba na plus z tym, I Klocuch też?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 12:42:48 GMT 1
Czesio niewinny
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 12:43:45 GMT 1
Przekonaj Sidora, bo ja też mam ten vibe
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 12:44:25 GMT 1
a że i Sidor i Pshemo wykazują niezrozumiały zupełnie brak dobrej woli w analizowaniu czegokolwiek, to pewnie wiśnia ten swój absurdalny tok rozumowania przeforsuje. ja mówię w mafii cugowski, rudy i wisniewski wisniewski mowi w mafii trzech z czterech cugowski, rudy, klocuch, czesio wisniewski musi dac czterech zeby moglo byc tam dwoch niewinnych Wczoraj mówiłeś broniewski, rudy, Wiśniewski Dzisiaj broniewski mechanicznie niewinny, robisz przeskok na cugowskiego, a mi zarzucasz ze go wrzucam do czwórki. Mając cztery lincze.
|
|