|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 13:21:10 GMT 1
Ty sie lepiej ustosunkuj do winy rudego i lowridera a nie bron swojego dupska za wszelka cene, bo sam wisnia przyznal ze jestes winny Do czego mam się ustosunkować? Dla mnie mafia to Czesio, Rudy, Klocuch + potencjalny plot twist Gołota. Do winy Rudego się ustosunkowywałem chyba kilkanaście razy w tej grze i ją argumentowałem.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 13:22:46 GMT 1
Kawalec, co Ciebie u Czesia kupuje Intensywność, autentyczność, determinacja, brzmi tak, jakby był w stanie zgodzić się na przyspieszony na sobie, byle by tylko przekonać resztę do tego co mówi Jako Muller też się zgodził na lincz na sobie bo widział, że jego życie w mieście w dalszych fazach przyniesie więcej szkody niż pożytku Kurde właśnie sie bałem, ze ty go na takich ogólnikach uniewinniasz. Może poza tym ze chce sie poświecić, ale to żaden niesamowity move, bo był zakolejkowany bardzo mocno.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:22:56 GMT 1
no cugo czyli przyznajesz ze jestes team wisnia
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 13:23:10 GMT 1
poza wszystkim gdybys cugo byl niewinny to bys szukal mafii nie wiem kurwa w kawalcu lub golocie, a Ty szukasz we mnie, bronisz wisnie xD Co to za argument? Dlaczego gdybym był niewinny, to nie szukałbym winy w Tobie, a skoro jej szukam, to jestem winny? Jak mam nie szukać, skoro Twoje case'y przeciwko mnie były zmanipulowane?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:23:21 GMT 1
wiec jak ja mam Cie uniewinniac kosztem np goloty, skoro ty kurwa brniesz w te dyrdymaly wisni
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:23:34 GMT 1
wez Ty sie cugo kurwa zastanow
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 13:23:42 GMT 1
no cugo czyli przyznajesz ze jestes team wisnia Tak. Dla mnie Wiśnia i Kawalec bardziej niewinni od Gołoty.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 13:24:41 GMT 1
wiec jak ja mam Cie uniewinniac kosztem np goloty, skoro ty kurwa brniesz w te dyrdymaly wisni No ale co jak ja mam to traktować, skoro według mnie Ty napisałeś w tej edycji najwięcej dyrdymałów, a Kawalec i Wiśnia najmniej? Pokaż jakiś najpotężniejszy dyrdymał Wiśni.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 13:25:01 GMT 1
Czesio tez już napisał triumfalne jakby zlapal dwóch mafiozów i miał autostradę do wygranej. Zero problemu z tym, ze musi przekonać miasto do linczu na wisniewskim z pozycji Czesia. Kurwa Czesław wiedział co pisze. Minęły z 4 godziny a nastroje wywrócone xD
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:25:06 GMT 1
ja bym nawet mial odrobine watpliwosci co do tego, ze podalem dobry sklad mafii gdyby nie to, ze sami przyznajecie ze taki jest, tzn wisnia przyznaje, ty to potwierdzasz idac dokladnie tym tropem co on, a rudy tym kurwa jak sie zachowywal po wyjsciu anturaza
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:25:48 GMT 1
nie wiem czy kiedykolwiek byla taka sytuacja, ze jeden skazany na lincz grajek wystawil cala dotad nietknieta mafie, moze bede pierwszy, milo mi
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:26:54 GMT 1
samo to, ze cugo i rudy tak bronia wisni w momencie kiedy on matematycznie skazal przynajmniej jednego z nich na mafie mowi wszystko
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:27:19 GMT 1
matematyka mowi ze ktorys z was musialby byc ładowany w chuja, a jestescie kurwa pewni swego
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 13:28:35 GMT 1
samo to, ze cugo i rudy tak bronia wisni w momencie kiedy on matematycznie skazal przynajmniej jednego z nich na mafie mowi wszystko Nie, po prostu mieliśmy okazje poczuć rozrzucane przez Czesia guano na własnej skórze
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:28:37 GMT 1
przygłup czesio was rozpracowal i na chuj byly te analizy zmarzlik?
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 13:29:45 GMT 1
ja bym nawet mial odrobine watpliwosci co do tego, ze podalem dobry sklad mafii gdyby nie to, ze sami przyznajecie ze taki jest, tzn wisnia przyznaje, ty to potwierdzasz idac dokladnie tym tropem co on, a rudy tym kurwa jak sie zachowywal po wyjsciu anturaza Jak potwierdzam, skoro mam inny skład od Wiśni? Ty myślisz, że Cię podejrzewam przez Wiśnię? Cała grę miałeś dziwne posty, niezrozumiałe kreowanie się, wyzywanie graczy, że Ty jesteś kozak i robisz high iq playsy i prowokacje, a reszta Ci przeszkadza? Ten post z piłeczką na Dionizego, jakbym robił szachy 5D? Pewny mafioza Panasiuk vs niepewny, krzyczenie o masówce, nerwowa reakcja na rzekomą masówkę na Ciebie. Korzystanie z różnych teorii, żeby się na siłę uniewinniać, naginanie faktów w mojej sprawie. Dziwisz się, że Cię podejrzewam? Nawet w podejrzewaniu Ciebie zarzucasz mi złą wolę mafijną.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 13:30:06 GMT 1
Dla zainteresowanych: karkóweczka mojo marinade prima sort wyszla
Carne asada jeszcze na grillu
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 13:30:33 GMT 1
przygłup czesio was rozpracowal i na chuj byly te analizy zmarzlik? Chcesz mnie sprowokować, czy co? Nie mam Cię za przygłupa. Chyba że mówisz o kreacji.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 13:31:20 GMT 1
przygłup czesio was rozpracowal i na chuj byly te analizy zmarzlik? Co ciekawe, w chuj argumentów, które Czesio używa to rzeczy które padały z ust innych graczy. Co tylko koreluje z tym, ze Czesio sobie ulepił frankensteina zamiast bazować na swoim zrozumieniu gry
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:31:38 GMT 1
no rozpracowal was przyglup czesio do spolki z wycofanym do granic mozliwosci antura, nie wstyd wam?
|
|