|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:12:02 GMT 1
poza tym ja nie broniłem Panasiuka, ja uwazalem, ze masowka jest bez sensu i nadal uwazam ze byla, ale mniejsza. wtedy sytuacja byla duzo bardziej niewyjasniona.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:12:30 GMT 1
postawa cugo chyba dobitnie pokazuje kto jest problemem dla tej mafii.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:13:00 GMT 1
ale jak tak bardzo chcecie to ja serio mogę przed ta 21 przejrzec caly temat i wypunktowac wszystkie slady ktore zostawiliscie.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 13:13:35 GMT 1
poza tym ja nie broniłem Panasiuka, ja uwazalem, ze masowka jest bez sensu i nadal uwazam ze byla, ale mniejsza. wtedy sytuacja byla duzo bardziej niewyjasniona. XDDDD to co zrobiłeś żeby nie dopuścić do masówki która była bez sensu?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:13:45 GMT 1
bo nie ukrywam, ze tak podniecilem sie ze znalazlem mafie ze po 11 szybko do domu i z pamieci punkty pisalem ktore mialem w glowie z tego jak gra sie toczyla (stad blad z tym namawianiem na anture)
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 13:13:55 GMT 1
ale jak tak bardzo chcecie to ja serio mogę przed ta 21 przejrzec caly temat i wypunktowac wszystkie slady ktore zostawiliscie. Ja bardzo proszę. Z jednoczesnym odniesieniem się do miejsc, w których kłamałeś na mój temat.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 13:14:09 GMT 1
W ogóle cię nie przekonuje to co Czesiek dzisiaj pisze?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:14:39 GMT 1
ale skoro tak bardzo chcecie to moge was pogrillowac jak Rimbaud Pinsę, tyle ze lepiej, bo celniej
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 13:15:10 GMT 1
Kawalec, co Ciebie u Czesia kupuje
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 13:15:30 GMT 1
ale skoro tak bardzo chcecie to moge was pogrillowac jak Rimbaud Pinsę, tyle ze lepiej, bo celniej No pewnie z takim samym skutkiem
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:15:37 GMT 1
ciekawe ile sladow mafii klocucha z cugo i rudym znajdzie wisnia jak juz mnie zlinczujecie xD
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:16:56 GMT 1
chce kurwa zobaczyc te analize wisni na klocucha
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 13:18:25 GMT 1
Nie wiem, jak postronni odbierają ten wątek. Ja się czuję, jakbym był wpychany w kolejkę na podstawie nikłych przesłanek, bez odniesień do mojej gry czy progresji.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 13:18:32 GMT 1
Kawalec, co Ciebie u Czesia kupuje Intensywność, autentyczność, determinacja, brzmi tak, jakby był w stanie zgodzić się na przyspieszony na sobie, byle by tylko przekonać resztę do tego co mówi Jako Muller też się zgodził na lincz na sobie bo widział, że jego życie w mieście w dalszych fazach przyniesie więcej szkody niż pożytku
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 13:18:39 GMT 1
chce kurwa zobaczyc te analize wisni na klocucha Top łatwych Gierek: 1. Klocuch 2. Czesio do dzisiaj
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:19:09 GMT 1
Ty sie lepiej ustosunkuj do winy rudego i lowridera a nie bron swojego dupska za wszelka cene, bo sam wisnia przyznal ze jestes winny
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 13:19:28 GMT 1
Kawalec, co Ciebie u Czesia kupuje Intensywność, autentyczność, determinacja, brzmi tak, jakby był w stanie zgodzić się na przyspieszony na sobie, byle by tylko przekonać resztę do tego co mówi Jako Muller też się zgodził na lincz na sobie bo widział, że jego życie w mieście w dalszych fazach przyniesie więcej szkody niż pożytku Ale on chyba o tym wie, że kojarzycie Mullera? Dlaczego kłamie na mój temat?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 13:19:56 GMT 1
Kawalec, co Ciebie u Czesia kupuje Intensywność, autentyczność, determinacja, brzmi tak, jakby był w stanie zgodzić się na przyspieszony na sobie, byle by tylko przekonać resztę do tego co mówi Jako Muller też się zgodził na lincz na sobie bo widział, że jego życie w mieście w dalszych fazach przyniesie więcej szkody niż pożytku Kurwa kawalarz ja cie nie szantażuje, ale pomysl sobie jak się kończyły edycje, w których współpracowaliśmy w końcówce, a jak się kończyły te, w których uwierzyłeś ze jestem w mafii
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:20:08 GMT 1
poza wszystkim gdybys cugo byl niewinny to bys szukal mafii nie wiem kurwa w kawalcu lub golocie, a Ty szukasz we mnie, bronisz wisnie xD
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:20:56 GMT 1
twoj najwiekszy problem cugo jest taki, ze kurwa masz dwoch potencjalnych winnych mnie i rudego, ale trzeciego za chuja nie masz. no i drugiego tez nie bo ja niewinny.
wiec zrob analize na trzeciego z mafii, a wtedy pogadamy o twojej niewinnosci.
|
|