|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 13:43:13 GMT 1
po prostu jesli wisnia jest zielony to ja biore na barki to ze zjebalem miastu rozgrywke i tyle. no ale jego reakcja pokazuje ze nie jest. Kurwa dopisuj sobie dalej wszystko pod twoja wizje świata NIE MA takiej reakcji, która mógłbym mieć, po której ty byś powiedział, ze faktycznie zareagowałem tak, ze może nie jestem w mafii I to powoduje, ze albo ty w niej jesteś, albo faktycznie nieświadomie jebiesz miastu rozgrywkę
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 13:43:42 GMT 1
Czesio, ja mam wrażenie, że Ty jakoś dziwnie spojrzałeś na to szukanie mafii.
Przyjąłeś na sztywno scenariusz, o którym wiem na 100%, że jest nieprawdziwy, bo jestem niewinny (Cugo, Wiśnia, Rudy).
I na tej podstawie zaczynałeś robić case. Nawet nie założyłeś, że jeśli się mylisz, to cały materiał jest do wywalenia.
Skąd u Ciebie ta pewność, że znalazłeś całą mafię? I to jeszcze uczestnicząc w grze, nie będąc na cmentarzu, gdzie można stanąć z boku i mieć większą pewność?
Ja nawet ja obserwuję gry postronnie, to mam niepewność przy każdym linczu.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 13:44:09 GMT 1
A najzabawniejsze, ze jakby się zastanowić mamy zbieżne typy, z wyjątkiem klocucha, na temat którego całkowicie milczysz
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 13:44:25 GMT 1
Musimy poznać kolor Czesława jak na moje i potem podjąć dalsze decyzje. Inaczej dalej będzie taka strzelanina jebana.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:44:57 GMT 1
napisalem dlaczego klocuch jest niewinny, nie bede dobieral kolejnych argumentow
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:45:42 GMT 1
i to ze mamy zbiezne typy powoduje, ze ja dzisiaj oddam glowe za niewinnosc, a Ty za 5 dni przekonasz Sidora ze Klocuch bardziej winny niz wisnia i wygrasz w pojedynke to mafii, a takiego chuja!
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 13:46:57 GMT 1
Nie ma zgody na Wiśnie dzisiaj.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 13:46:58 GMT 1
napisalem dlaczego klocuch jest niewinny, nie bede dobieral kolejnych argumentow I klocuch tez milczy )))
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 13:47:28 GMT 1
Musimy poznać kolor Czesława jak na moje i potem podjąć dalsze decyzje. Inaczej dalej będzie taka strzelanina jebana. Pamiętasz tę gadkę o tym, jak to z Montim policzyliscie że trzeba linczować Egzego bo potem nie będzie szabli? To teraz imo jest taka sama sytuacja tylko że w stronę Wiśniewskiego. A i tak w tym momencie rozmawiamy o sprawdzeniu drugiego jeżeli pierwszy padnie zielony.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:47:44 GMT 1
zreszta dzisiejsze zachowanie rudego dobitnie swiadczy ze graja na przetrwanie lowridera do momentu gdzie jego kumpli (golota, broniewski) bedzie wiecej niz oponentow
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 13:50:20 GMT 1
Musimy poznać kolor Czesława jak na moje i potem podjąć dalsze decyzje. Inaczej dalej będzie taka strzelanina jebana. Pamiętasz tę gadkę o tym, jak to z Montim policzyliscie że trzeba linczować Egzego bo potem nie będzie szabli? To teraz imo jest taka sama sytuacja tylko że w stronę Wiśniewskiego. A i tak w tym momencie rozmawiamy o sprawdzeniu drugiego jeżeli pierwszy padnie zielony. Wiśniewski jeśli poleci w tej grze to w meczówce 3 osobowej. W tej meczówce będę decydował ja lub ty. Spokojnie.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 13:51:19 GMT 1
Musimy poznać kolor Czesława jak na moje i potem podjąć dalsze decyzje. Inaczej dalej będzie taka strzelanina jebana. Pamiętasz tę gadkę o tym, jak to z Montim policzyliscie że trzeba linczować Egzego bo potem nie będzie szabli? To teraz imo jest taka sama sytuacja tylko że w stronę Wiśniewskiego. A i tak w tym momencie rozmawiamy o sprawdzeniu drugiego jeżeli pierwszy padnie zielony. Tylko kurwa EGZE BYŁ W KRĘGU PODEJRZANYCH, A MNIE PRAWIE WSZYSCY DO DZISIAJ OCZYSZCZALI Odróżnilj pragmatyczny lincz bo brakuje szabel od wpierdalania mnie w kolejkę
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:52:35 GMT 1
nie mam sił do Pshema w tej edycji
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 13:53:07 GMT 1
Albo wygramy w 3 następne lincze, albo będzie meczówka, w której ja lub Kawalec wybieramy pomiędzy Rudym a Wiśniewskim, tak to widzę.
A Rudy niech pierdolnie te analizy co to obiecywał je.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:53:10 GMT 1
niby dlaczego Wiśnia ma lecieć w meczówce? w meczówce jest w stanie przekabacić każdego
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 13:53:39 GMT 1
niby dlaczego Wiśnia ma lecieć w meczówce? w meczówce jest w stanie przekabacić każdego Bo Rudy to niezły oponent.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:53:40 GMT 1
o czym Ty kurwa Gołota mówisz skoro Low wprost przyznał, że Rudy jest w mafii
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:54:05 GMT 1
Ty kurwa Pshemo czytasz to co piszę przez cały dzień?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 13:54:21 GMT 1
o czym Ty kurwa Gołota mówisz skoro Low wprost przyznał, że Rudy jest w mafii W którym momencie? E: Na 180 stronie jestem.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:54:39 GMT 1
Nie no kurwa to co robi Gołota to jest jebany skandal.
Njay mafia na pewno ma 3 członków?
|
|