|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:55:08 GMT 1
o czym Ty kurwa Gołota mówisz skoro Low wprost przyznał, że Rudy jest w mafii W którym momencie? E: Na 180 stronie jestem. no kurwa wali w niego gdzieś od 5 strony?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 13:55:30 GMT 1
po prostu jesli wisnia jest zielony to ja biore na barki to ze zjebalem miastu rozgrywke i tyle. no ale jego reakcja pokazuje ze nie jest. Kurwa dopisuj sobie dalej wszystko pod twoja wizje świata NIE MA takiej reakcji, która mógłbym mieć, po której ty byś powiedział, ze faktycznie zareagowałem tak, ze może nie jestem w mafii I to powoduje, ze albo ty w niej jesteś, albo faktycznie nieświadomie jebiesz miastu rozgrywkę Odbija każdy post, tego nie odbił Trzymajcie mnie kurwa
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:55:53 GMT 1
Co Gołota przyjąć musiał ciosów na mózg to nie wiem
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:56:45 GMT 1
Kshaq, Eneldo, Antura weźcie przeanalizujcie tego Pshema. Ja nie mam serca w niego walić. Ale on odwala taką manianę, że masakra.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 13:57:20 GMT 1
znaczy on nie jest motywem na dzis, ale kurwa jak on chce meczowke miedzy lowem a rudym robic, to nie wiem co o tym myslec
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 13:57:36 GMT 1
Czesio, jakbyś byl niewinny, to albo zacząłbyś DOPUSZCZAĆ możliwość, ze ja tez mogę być niewinny, albo będąc 1000% pewnym byś już dawno sie zamknął i patrzył na cmentarzu, jak lece następnego dnia
Dla mnie to przeważa
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 13:57:48 GMT 1
Tak na pewno Służba ci mnie teraz przeanalizuje z nad morza czy gdzie on tam wypierdolił.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 13:58:09 GMT 1
Andrzej Gołota nie puszczę polgotowej analizy rozpierdalajacej miasto dalej, póki co musimy sie skupić na parze Czesio-Rudy.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 13:58:25 GMT 1
Czesio, jakbyś byl niewinny, to albo zacząłbyś DOPUSZCZAĆ możliwość, ze ja tez mogę być niewinny, albo będąc 1000% pewnym byś już dawno sie zamknął i patrzył na cmentarzu, jak lece następnego dnia Dla mnie to przeważa Nie no przecież ja jasno mówię, że jak on padnie niewinny to cię nadal będę jutro bronił.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 13:58:42 GMT 1
W którym momencie? E: Na 180 stronie jestem. no kurwa wali w niego gdzieś od 5 strony? Ja pierdole Miałem pojedynek z raymundem, tez czasem było gorąco i powiedziałem pare słów za dużo, ale takiego kurwienia logiki nigdy się zaden z nas tam nie dopuścił
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 13:58:51 GMT 1
Andrzej Gołota nie puszczę polgotowej analizy rozpierdalajacej miasto dalej, póki co musimy sie skupić na parze Czesio-Rudy. Ale czemu twoja analiza ma rozpierdolić miasto? Kiedy mam się spodziewać, że będzie ten tekst gotowy?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 13:59:15 GMT 1
Albo wygramy w 3 następne lincze, albo będzie meczówka, w której ja lub Kawalec wybieramy pomiędzy Rudym a Wiśniewskim, tak to widzę. A Rudy niech pierdolnie te analizy co to obiecywał je. No a ja właśnie nie jestem przekonany Bo to nie tak że mamy dwóch pewnych mafiozów i teraz dla sportu se trzeciego szukamy I po raz kolejny mówię, że uważam za prawdopodobny scenariusz gdzie ty jesteś w mafii z Wiśnią, dlatego chcę to sprawdzić PRZED meczówką Bo jeżeli mam rację, to żadnej meczówki nie będzie
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:00:04 GMT 1
Albo wygramy w 3 następne lincze, albo będzie meczówka, w której ja lub Kawalec wybieramy pomiędzy Rudym a Wiśniewskim, tak to widzę. A Rudy niech pierdolnie te analizy co to obiecywał je. No a ja właśnie nie jestem przekonany Bo to nie tak że mamy dwóch pewnych mafiozów i teraz dla sportu se trzeciego szukamy I po raz kolejny mówię, że uważam za prawdopodobny scenariusz gdzie ty jesteś w mafii z Wiśnią, dlatego chcę to sprawdzić PRZED meczówką Bo jeżeli mam rację, to żadnej meczówki nie będzie Kurwa kawalec Nie odpierdalaj cyrku
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 14:00:45 GMT 1
Kawalcu spokojnie, pomyśl, siedzimy w tej rozgrywce razem cały czas, współpracujemy na pełnym spontanie, etc. Naprawdę uważasz, że jest bardziej prawdopodobne, że jestem w mafii z Wiśniewskim niż, że jest tam po prostu 3 z grupy Cugowski, Czesiek, Klocuch, Rudy, Wiśniewski? Zastanów się. Tak na rozsądek.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:01:21 GMT 1
haha low problem jest taki, ze gdybys byl niewinny to bronilbys sie inaczej, a nie wprowadzajac "matematyke" ktora z mojej perspektywy jest wygrana mafii. nie manipulowalbys, tylko tlumaczyl swoje zachowania w sposob logiczny i niepozostawiajacy zludzen. sposob w ktory wszedles w to co napisalem swiadczy o twojej winie. nawet jesli nie umiem tego konkretnie zdefiniowac, to jest to jasne (moze kiedys sie naucze nazywac takie rzeczy)
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 14:01:27 GMT 1
U mnie teraz leci soundtrack z trylogii dolarowej. Idealnie pasuje do tej rozgrywki.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:02:06 GMT 1
W tych dwóch przegranych ostatnio edycjach miasto w obu grało może nie dobrze, ale dostatecznie dobrze, zeby to wygrac, aż weszły problemy z psychika u niektórych, ze mną w pierwszym rzędzie
To się znowu dzieje
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:02:17 GMT 1
Rudy, Cugowski macie 5 minut, dajcie gotowość, to wam powiem na co.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 14:02:54 GMT 1
Andrzej Gołota nie puszczę polgotowej analizy rozpierdalajacej miasto dalej, póki co musimy sie skupić na parze Czesio-Rudy. Ale czemu twoja analiza ma rozpierdolić miasto. Kiedy mam się spodziewać, że będzie ten tekst gotowy? Dorzuci kontrowersji i będzie dla Czesia woda na młyn. Chce zobaczyć reakcje po linczu. Ale tez nie spodziewajcie sie ze ja jakas bombę rzucę. Jak zawodnicy nie zachowają sie tak jak oczekuje to tego nie wrzucę i tyle. Mogę natomiast wytłumaczyć o co chodziło mi z wstawkami o księdzu. Myślałem ze księdzem może faktycznie być klocuch i po mojej śmierci jego uniewinnienie mnie w d1 byłoby karta przetargowa. Tylko ten pomysł był wspominany przez Czesia, wiec po linczu dzisiaj jak Czesio czerwony chciałem zobaczyć czy Klocuch spadnie. Możliwe ze Czesio tylko badał grunt kij wie.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 14:03:02 GMT 1
Kawalcu spokojnie, pomyśl, siedzimy w tej rozgrywce razem cały czas, współpracujemy na pełnym spontanie, etc. Naprawdę uważasz, że jest bardziej prawdopodobne, że jestem w mafii z Wiśniewskim niż, że jest tam po prostu 3 z grupy Cugowski, Czesiek, Klocuch, Rudy, Wiśniewski? Zastanów się. Tak na rozsądek. Możemy sprawdzić Cześka, on sam się kładzie pod topór przecież Ale niepokoi mnie to że ty stajesz okoniem co do sprawdzenia Wiśni potem Uważasz, że Czesio się mieści w twojej teorii mafii łatwoplejsowej?
|
|