|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:09:19 GMT 1
wisnia kurwa umowmy sie, padasz dzisiaj i miasto idzie za toba jak w mur, sidor, golota, kawalec, rudy, cugowski - wszyscy wtedy pojda za twoimi wskazaniami w testamencie. po chuj defetyzm, wskaz droge po twojej smierci jak ja wskazuje
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:09:20 GMT 1
No to sprawdźmy Czesia, skoro jesteście przekonani o jego winie to po co te uniki co do dalszego jego planu? Ja napisałem, ze mi kolejność w czwórce różnicy żadnej nie robi. Ale głowy za nikogo nigdy już nie dam raz dałem
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 14:09:34 GMT 1
miasto ma znaczaco mniejsze szanse by wygrac jesli w czterech kolejnych linczach nie poleci trojka wisnia, rudy, cugowski i tyle. ja moge byc tym czwartym, byle po mnie lecial wisnia a potem ta dwojka. No to ja lecę dzisiaj potem Ty i kończymy to przedstawienie? Czyli jesteś pewny niewinności Wiśniewskiego?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:10:02 GMT 1
wisnia kurwa umowmy sie, padasz dzisiaj i miasto idzie za toba jak w mur, sidor, golota, kawalec, rudy, cugowski - wszyscy wtedy pojda za twoimi wskazaniami w testamencie. po chuj defetyzm, wskaz droge po twojej smierci jak ja wskazuje TRACIMY MOŻLIWOŚĆ POMYŁKI
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:10:09 GMT 1
bedac w miescie nie ma co sie bac smierci, chuj najwyzej umrzesz ale wyjdzie na twoje. ja mam takie podejscie. a Ty?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:10:50 GMT 1
nie ma nieba, piekla, czyscca, nawet jebanej nicosci nie ma, jestes niewinny to dostaniesz cmentarz, bedzie fajnie low. napiszesz testament wszyscy ci uwierza
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:11:44 GMT 1
jeszcze w czwartek wieczorem sie nie bales, nie siales defetyzmu, a teraz sie boisz ze ze swoim superplanem zostaniesz na cmentarzu? gwarantuje ci ze jak wskazesz droge do pokonania mafii to zostaniesz mvp. przekonam reda, serio.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:11:59 GMT 1
bedac w miescie nie ma co sie bac smierci, chuj najwyzej umrzesz ale wyjdzie na twoje. ja mam takie podejscie. a Ty? Ja nie mam, ja walczę o przełamanie klątwy
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 14:12:04 GMT 1
No to ja lecę dzisiaj potem Ty i kończymy to przedstawienie? Czyli jesteś pewny niewinności Wiśniewskiego? Ignorując deta, jest dla mnie drugi z gry po Tobie. Easy jestem w stanie zginąć żeby go uniewinnić.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:12:56 GMT 1
zreszta juz chyba widziales cmentarz, tam pewnie squbi, red, volw, kacper, monti i spolka rozpracowuja mafie, czego sie boisz?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:13:33 GMT 1
zreszta juz chyba widziales cmentarz, tam pewnie squbi, red, volw, kacper, monti i spolka rozpracowuja mafie, czego sie boisz? Kurwa dramat
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:14:14 GMT 1
no jaki dramat, powiedz mi czego sie kurwa boisz?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:14:40 GMT 1
ja jesli sie pomyle to chuj, nie boje sie, a Ty sie zachowujesz jak ostatnia nadzieja mafii
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:15:04 GMT 1
ja mam luz, piwkuje, ty grillujesz, ale kurwa luzu nie ma, wrzuc foto z piwkiem i kielbaska
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:15:31 GMT 1
naprawde low nie ma sie czego bac, na cmentarzu nie ma przerwy 24 godzinnej
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 14:16:04 GMT 1
Czesio jakie Antura vibes xD
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 14:16:54 GMT 1
Ja: Mamo chcę pojedynek Pinsy i Rimbauda
Mama: mamy pojedynek Pinsy i Rimbauda w domu
Pojedynek Pinsy i Rimbauda w domu:
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:17:09 GMT 1
Czesio mysli miastowo, low wiee ze nie trafi na cmentarz, low broni interesow mafii wskazujac matematyke, czesio ma wyjebane w interesy mafii, interesuja go interesy miasta
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 14:17:53 GMT 1
No mnie Gołota zastanawia, ale jeśli jest mafiozem to jest tym trzecim do zlinczowania. Ale mi się to nie wydaje. Cugowski musiałby być pożytecznym idiotą mafii w takim wypadku a na to się nie zanosi. Wiadomo, że Red sugerował Pshemowi zmianę mety w mafii, ale to co tu się odwala to serio bardziej mi śmierdzi sodówką ze strony Gołoty niż tak grubymi nićmi szytą mafię. Ja jeszcze nie słuchałem słuchowiska na mój temat. To, że gram jak gram w tej edycji to jest kac po Marudzie. No i w Discordowej to działało, tutaj wnoszę to na jeszcze większy poziom.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:18:15 GMT 1
ja mam luz, piwkuje, ty grillujesz, ale kurwa luzu nie ma, wrzuc foto z piwkiem i kielbaska Dajcie hosting który działa z telefonu, nie będę kacperkowac z discordem xD
|
|