|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:03:22 GMT 1
haha low problem jest taki, ze gdybys byl niewinny to bronilbys sie inaczej, a nie wprowadzajac "matematyke" ktora z mojej perspektywy jest wygrana mafii. nie manipulowalbys, tylko tlumaczyl swoje zachowania w sposob logiczny i niepozostawiajacy zludzen. sposob w ktory wszedles w to co napisalem swiadczy o twojej winie. nawet jesli nie umiem tego konkretnie zdefiniowac, to jest to jasne (moze kiedys sie naucze nazywac takie rzeczy) Ok Ja wiem, ze jestem niewinny Ty wiesz, ze jesteś niewinny i dajesz lewe jajo za klocucha Kto jest w mafii?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 14:03:42 GMT 1
Gołota zaczął nagonkę i pewnie zrobił to niewinnie, ale co mamy dalej? Jeśli Czesio z grubsza ma rację, to jest największym zagrożeniem dla mafii, dlatego mafia chce go teraz wepchnąć na świecznik i zlinczować - zapewne nieco z drugiego szeregu, aby nie wpaść przesadnie. Gołota po raz kolejny może robić krecią robotę dla mafii (nie tylko w uniewinnianiu duetu Wiśniewski-Kawalec)... Co to znaczy po raz kolejny?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:03:56 GMT 1
Kawalcu spokojnie, pomyśl, siedzimy w tej rozgrywce razem cały czas, współpracujemy na pełnym spontanie, etc. Naprawdę uważasz, że jest bardziej prawdopodobne, że jestem w mafii z Wiśniewskim niż, że jest tam po prostu 3 z grupy Cugowski, Czesiek, Klocuch, Rudy, Wiśniewski? Zastanów się. Tak na rozsądek. Możemy sprawdzić Cześka, on sam się kładzie pod topór przecież Ale niepokoi mnie to że ty stajesz okoniem co do sprawdzenia Wiśni potem Uważasz, że Czesio się mieści w twojej teorii mafii łatwoplejsowej? A do dnia w którym miał poleciec się mieścił? No właśnie
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:04:01 GMT 1
Wisnia tu nie ma zadnych problemow z psychika, sam pisales ostatniego dnia, ze ta gra jest latwa, bo detektyw pomoze, i pomogl. Skad teraz nagle przeswiadczenie ze ludziom siada psycha?
W czwartek bylo tak spoko po linczu na Panasiuku. Do tego linczu doszlo dwoch pewnych niewinnych. Powinno byc jeszcze bardziej spoko, a ja widze ze siejesz defetyzm
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 14:04:04 GMT 1
W tych dwóch przegranych ostatnio edycjach miasto w obu grało może nie dobrze, ale dostatecznie dobrze, zeby to wygrac, aż weszły problemy z psychika u niektórych, ze mną w pierwszym rzędzie To się znowu dzieje Dlatego się ciesz, że ja jestem twardy i niewzruszony. Jak skała. Pomimo, że Czesiek mi próbuje psychikę od dwóch dni wyważyć.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:04:48 GMT 1
Wisnia tu nie ma zadnych problemow z psychika, sam pisales ostatniego dnia, ze ta gra jest latwa, bo detektyw pomoze, i pomogl. Skad teraz nagle przeswiadczenie ze ludziom siada psycha? W czwartek bylo tak spoko po linczu na Panasiuku. Do tego linczu doszlo dwoch pewnych niewinnych. Powinno byc jeszcze bardziej spoko, a ja widze ze siejesz defetyzm Bo jestem wpierdalany w wygrywająca kolejkę, napisałem ci to 2,5 godziny temu
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:05:22 GMT 1
no ale jaki problem ze jestes wpierdalany skoro za toba w kolejce jestem ja ktorego masz za winnego
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:05:52 GMT 1
ja np nie widze zadnego problemu we wpierdoleniu mnie w kolejke byle inni tego nie spierdolili, a nawet jak spierdola to chuj, nie moja wina
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:06:14 GMT 1
poza tym kurwa wlasnie udowodniles ze jestes w mafii, bo twoj defetyzm zalezy od tego czy zyjesz
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 14:06:20 GMT 1
no ale jaki problem ze jestes wpierdalany skoro za toba w kolejce jestem ja ktorego masz za winnego Bo wtedy miasto ma znacząco mniejsze szanse wygrać. Gdyż zmarnowało jedyny strzał, który mógł być niecelny.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 14:06:22 GMT 1
Wisnia tu nie ma zadnych problemow z psychika, sam pisales ostatniego dnia, ze ta gra jest latwa, bo detektyw pomoze, i pomogl. Skad teraz nagle przeswiadczenie ze ludziom siada psycha? W czwartek bylo tak spoko po linczu na Panasiuku. Do tego linczu doszlo dwoch pewnych niewinnych. Powinno byc jeszcze bardziej spoko, a ja widze ze siejesz defetyzm Bo jestem wpierdalany w wygrywająca kolejkę, napisałem ci to 2,5 godziny temu To sie nie musisz aż tak martwić bo ja tez zielony
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:06:29 GMT 1
Wisnia tu nie ma zadnych problemow z psychika, sam pisales ostatniego dnia, ze ta gra jest latwa, bo detektyw pomoze, i pomogl. Skad teraz nagle przeswiadczenie ze ludziom siada psycha? W czwartek bylo tak spoko po linczu na Panasiuku. Do tego linczu doszlo dwoch pewnych niewinnych. Powinno byc jeszcze bardziej spoko, a ja widze ze siejesz defetyzm Bo jestem wpierdalany w wygrywająca kolejkę, napisałem ci to 2,5 godziny temu Bo obiektywnie jest zajebiscie spoko, jak długo mnie w tej kolejce nie ma. A widzę, ze frakcja wyjebac wiśnie rośnie w sile, wygrywająca kolejka przemienia się w traf od jutra trzech mafiozów z rzędu
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:06:39 GMT 1
a moj sie bral z tego, ze widzialem ze miasto idzie droga ku porazce, stad moj wkurw po Panasiuku
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 14:07:10 GMT 1
Bo jestem wpierdalany w wygrywająca kolejkę, napisałem ci to 2,5 godziny temu To sie nie musisz aż tak martwić bo ja tez zielony Czy może teraz powinieneś martwić sie mocniej xD
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:07:57 GMT 1
no ale jaki problem ze jestes wpierdalany skoro za toba w kolejce jestem ja ktorego masz za winnego Bo wtedy miasto ma znacząco mniejsze szanse wygrać. Gdyż zmarnowało jedyny strzał, który mógł być niecelny. miasto ma znaczaco mniejsze szanse by wygrac jesli w czterech kolejnych linczach nie poleci trojka wisnia, rudy, cugowski i tyle. ja moge byc tym czwartym, byle po mnie lecial wisnia a potem ta dwojka.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 14:08:35 GMT 1
Kawalcu spokojnie, pomyśl, siedzimy w tej rozgrywce razem cały czas, współpracujemy na pełnym spontanie, etc. Naprawdę uważasz, że jest bardziej prawdopodobne, że jestem w mafii z Wiśniewskim niż, że jest tam po prostu 3 z grupy Cugowski, Czesiek, Klocuch, Rudy, Wiśniewski? Zastanów się. Tak na rozsądek. Możemy sprawdzić Cześka, on sam się kładzie pod topór przecież Ale niepokoi mnie to że ty stajesz okoniem co do sprawdzenia Wiśni potem Uważasz, że Czesio się mieści w twojej teorii mafii łatwoplejsowej? Te teorie sterylności i łatwoplejsowości ni chuja nie mają zastosowania w tej rozgrywce do kogo bym ich nie przyłożył. Gracze już się zaadaptowali w opozycji do tego. A przynajmniej mafiozi w tej edycji.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 14:08:36 GMT 1
No to sprawdźmy Czesia, skoro jesteście przekonani o jego winie to po co te uniki co do dalszego jego planu?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:08:39 GMT 1
To sie nie musisz aż tak martwić bo ja tez zielony Czy może teraz powinieneś martwić sie mocniej xD No ja dopuszczam możliwość jednej pomyłki w czwórce Czesio nie dopuszcza możliwości pomyłki w trójce Nie jesteśmy tacy sami
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 14:08:52 GMT 1
Bo wtedy miasto ma znacząco mniejsze szanse wygrać. Gdyż zmarnowało jedyny strzał, który mógł być niecelny. miasto ma znaczaco mniejsze szanse by wygrac jesli w czterech kolejnych linczach nie poleci trojka wisnia, rudy, cugowski i tyle. ja moge byc tym czwartym, byle po mnie lecial wisnia a potem ta dwojka. No to ja lecę dzisiaj potem Ty i kończymy to przedstawienie?
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 14:09:19 GMT 1
Mafia Wiśniewki, Cuglo i Klocuch/ew Rudy realna? Ma to sens. Czytam Cugla - nadużywa pytań. Ciągle pytania i znaki zapytania (tak Piernikowy gra zawsze?), mocno z pozycji wyjaśniania. Aczkolwiek po feedbacku że atakował bez sensu i dawał posty dla postów w Kulawej, to może być po prostu rozwój. Wygląda jakby grał pod Wiśnie i ew złożenie jednego mafioza w ofierze, rotujac 3 pomiędzy mną, Broniewskim i klocuchm. Przy założeniu że Kawalec i Gołota niewinni. Czytam dalej, może sam zdementuje to co napisałem, ale póki co taki vibe łapie. Zgadzam się że jak Cuglowski mafią to mafią sterylna Do tego jeszcze służba prosił, żebym się odniósł. Nie odniosłem wrażenia, że nadużywam pytań. Na pewno w tej grze chciałem dawać więcej wniosków niż miliony pytań, bo tak, dostałem lekkie upomnienia za poprzedni styl miastowy. Nie wiem, jak się odnieść do tego, że gram "pod kogoś". Przedstawiałem analizy, żeby było widać moją progresję. Chyba bardziej niż "pod Wiśnię" można powiedzieć, że gram "pod Kawalca", bo jego też uniewinniałem i to mocniej. Nie "rotowałem" podejrzanymi. Zmieniałem ich pozycje/notowania na podstawie gry jaką prezentowali (i czy ją utrzymywali) i co z tej gry wynosiłem. Starałem się przedstawiać "dlaczego", żeby inni mogli to poprzeć lub skontrować. Mafia sterylna - cóż, to chyba nie wina gracza, że wydaje się sterylny, tylko tych, którzy nie zechcieli go pobrudzić? O ile dobrze rozumiem tę teorię. Nie unikałem merytorycznych konfliktów, wręcz zachęcałem do robienia case'ów wobec mnie, bo zawsze to jakaś wartość dodana do miasta.
|
|