|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 14:35:23 GMT 1
No jak kurwa nie może jak jestem pewny niewinności swojej i Kawalca. To chyba jednak może, co?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 14:36:05 GMT 1
Przecież to jest kurwa przybliżenie. Jak dajesz 95% pewności na czyjąś niewinnośc to w takiej grze jak ta i tak już go nie zlinczujesz czyli możesz o nim mówic, że jesteś go pewny.
Proste jak jebanie.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:36:12 GMT 1
i serio mam w dupie czy mi wierzysz czy nie, mowie Ci serio ze kurwisz logike, i to mocno
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 14:36:39 GMT 1
Wiśniewski to jest w tym momencie jedyna osoba, która wie, czy w czwórce Klocuch, Czesio, Cugowski, Rudy są 3 mafie. Ale o czym to świadczy?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:36:45 GMT 1
kurwa Pshemo przeczytaj jeszcze raz co napisales
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 14:37:05 GMT 1
O tym, że powinien zachowywać się w określony sposób.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:38:01 GMT 1
W ogole klasyfikowanie Wisniewskiego do niewinnych to jest kurwa nieporozumienie pierwszee, twierdzenie, ze on jako niewinny moze miec nadwiedze w przeciwienstwie do innych to jest kurwa nieporozumienie drugie.
w co Ty kurwa Pshemo grasz?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 14:39:41 GMT 1
Bo Wiśniewski wie, że ja i Kawalec jesteśmy niewinni. Wie też czy sam jest niewinny, czyli wie, czy cała mafia jest w waszej czwórce.
Rudy gra z Wiśniewskim do jednej bramki teraz. Rudy ufa w niewinnośc Wiśniewskiego i go broni pomimo, że to skazuje go na zlinczowanie.
Pytanie więc, czy duet Wiśniewski rudy jest w mafii czy w mieście.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:40:18 GMT 1
W ogole klasyfikowanie Wisniewskiego do niewinnych to jest kurwa nieporozumienie pierwszee, twierdzenie, ze on jako niewinny moze miec nadwiedze w przeciwienstwie do innych to jest kurwa nieporozumienie drugie. w co Ty kurwa Pshemo grasz? Jaka nadwiedze, co ty znowu wkręcasz Już mi zdążyłeś nieprawdziwie przypisać wchodzenie w masówkę na Dionizym, potem jak dzisiaj dojechałem do rodziców miałeś coś zacytować bo tez to była nieprawda, teraz jakaś nadwiedza się pojawia
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:41:29 GMT 1
przeciez wisnia uwaza rudego za mafie, czemu mieliby byc razem w miescie?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 14:41:42 GMT 1
Bo Wiśniewski wie, że ja i Kawalec jesteśmy niewinni. Wie też czy sam jest niewinny, czyli wie, czy cała mafia jest w waszej czwórce. Rudy gra z Wiśniewskim do jednej bramki teraz. Rudy ufa w niewinnośc Wiśniewskiego i go broni pomimo, że to skazuje go na zlinczowanie. Pytanie więc, czy duet Wiśniewski rudy jest w mafii czy w mieście. Noooo, daj tym trybom pracować dalej
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:42:10 GMT 1
Trzecia rzecz to to jak Wiśnia chciał wrzucić dzisiaj Anturę w kolejkę. Zaczął to robić już wczoraj. Jak wspomniałem miałem pięciu podejrzanych na trzy mafijne miejsca. Sensownie wytknąłem nieścisłości w zachowaniu Antury (które jak się dziś okazały były także efektem ubocznym jego roli), co Lowrider próbował wykorzystać próbując od rana zebrać ekipę na Anturę. Przy odrobinie szczęścia udałoby mu się dzisiaj zebrać na to ludzi, posłałby go do piachu. A kolejnego dnia posłałby do piachu Czesia. Bo przecież Czesio Anturę miał za podejrzanego. Zacytuj Kurwa zacytuj jak go WRZUCAM W KOLEJKĘ Robisz to samo co zarzucając mi organizowanie masówki na tobie O to
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:42:45 GMT 1
Bo Wiśniewski wie, że ja i Kawalec jesteśmy niewinni. Wie też czy sam jest niewinny, czyli wie, czy cała mafia jest w waszej czwórce. Rudy gra z Wiśniewskim do jednej bramki teraz. Rudy ufa w niewinnośc Wiśniewskiego i go broni pomimo, że to skazuje go na zlinczowanie. Pytanie więc, czy duet Wiśniewski rudy jest w mafii czy w mieście. no ale skąd kurwa wie? jedyne skąd moze 100 procent pewnie wiedziec to z mafii co Ty kurwa gadasz w ogole
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 14:43:44 GMT 1
Rozsądnym wydaje się więc kolejność Czesiek -> Rudy, jeśli Czesiek niewinny, a jak Czesiek winny to kolejność Czesiek -> Klocuch. Idę czytać Wiśniewskiego i spróbuję pokazać, że zlinczowanie Wiśniewskiego dzisiaj to nieporozumienie.
Ty Czesiek udajesz, że ty nie wiesz o co mi chodzi? Wiśnia sam ci mówi, że w tej grze mnie ani Kawalca już nie zlinczuje. Broniewskiego i Antury oczywiście też nie. Czyli jeśli sam jest niewinny to wie jaka powinna być zwycięska kolejka.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:44:17 GMT 1
Zacytuj Kurwa zacytuj jak go WRZUCAM W KOLEJKĘ Robisz to samo co zarzucając mi organizowanie masówki na tobie O to mam drugi raz przepraszac za to ze zle zrozumialem jeden z postow? napisalem o tym juz ze 3 razy (nawet opisalem dlaczego zle zrozumialem), po co to powtarzasz? TAK NIE NAWOŁYWAŁEŚ. TAK ŹLE PRZECZYTAŁEM. TAK MOGĘ ODWOŁAĆ TEN PUNKT.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:45:18 GMT 1
mam drugi raz przepraszac za to ze zle zrozumialem jeden z postow? napisalem o tym juz ze 3 razy (nawet opisalem dlaczego zle zrozumialem), po co to powtarzasz? TAK NIE NAWOŁYWAŁEŚ. TAK ŹLE PRZECZYTAŁEM. TAK MOGĘ ODWOŁAĆ TEN PUNKT. Zacytuj pierwsze przeprosiny i robię w tym temacie krok w bok, nir widziałem
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:45:18 GMT 1
Rozsądnym wydaje się więc kolejność Czesiek -> Rudy, jeśli Czesiek niewinny, a jak Czesiek winny to kolejność Czesiek -> Klocuch. Idę czytać Wiśniewskiego i spróbuję pokazać, że zlinczowanie Wiśniewskiego dzisiaj to nieporozumienie. ja pierdolę dlaczego Czesiek -> Rudy? Przecież to najglupsza kolejnosc, skro wine rudego widza wszyscy. czys Ty sie Pshemo rozumami z kims pozamienial?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:46:58 GMT 1
mam drugi raz przepraszac za to ze zle zrozumialem jeden z postow? napisalem o tym juz ze 3 razy (nawet opisalem dlaczego zle zrozumialem), po co to powtarzasz? TAK NIE NAWOŁYWAŁEŚ. TAK ŹLE PRZECZYTAŁEM. TAK MOGĘ ODWOŁAĆ TEN PUNKT. Zacytuj pierwsze przeprosiny i robię w tym temacie krok w bok, nir widziałem Sam znalazłem Przyznaje się, nie widziałem tego postu Cofam cześć argumentacji o anturze
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 14:47:03 GMT 1
Linczując kolejką Czesiek i jak niewinny -> Rudy. Przegrywamy tylko wtedy jeśli w mafii jest trio Cugowski, Klocuch, Wiśniewski. Nieomylny nie jestem ale akurat na taką mafię myślę jest mała szansa. Spróbujmy tego.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 14:48:37 GMT 1
Kawalec też powinien być kontent, bo Rudego się chyba boi jak ognia. A nieukrywam zależy mi na tym, żeby nie stracić z nim porozumienia. To byłby dramat.
|
|