|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:49:00 GMT 1
Łomża jest kurwa paskudna ja pierdole
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 14:49:19 GMT 1
Rudego się nie boję, z rudym nie wiem co zrobić
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:49:27 GMT 1
kurwa Gołota ale wszyscy wiedza ze w mafii jest rudy
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 14:49:49 GMT 1
nie trzeba mnie linczować by uwiarygadniac mafijnosci rudego
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 14:50:21 GMT 1
Linczując kolejką Czesiek i jak niewinny -> Rudy. Przegrywamy tylko wtedy jeśli w mafii jest trio Cugowski, Klocuch, Wiśniewski. Nieomylny nie jestem ale akurat na taką mafię myślę jest mała szansa. Spróbujmy tego. Jeżeli Czesio padnie zielony to ja bym chciał, żebyś poważnie rozważył Wiśnie a nie z góry go odrzucił
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 14:50:57 GMT 1
kurwa Gołota ale wszyscy wiedza ze w mafii jest rudy No ja nie wiem dla mnie obok Wiśniewskiego najpewniejszy niewinny poza Kawalcem. Dlatego chcę poznać twój kolor i pójść drogą linczowania Rudego dopiero jak naocznie zobaczę że jesteś niewinny.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 14:51:55 GMT 1
Linczując kolejką Czesiek i jak niewinny -> Rudy. Przegrywamy tylko wtedy jeśli w mafii jest trio Cugowski, Klocuch, Wiśniewski. Nieomylny nie jestem ale akurat na taką mafię myślę jest mała szansa. Spróbujmy tego. Jeżeli Czesio padnie zielony to ja bym chciał, żebyś poważnie rozważył Wiśnie a nie z góry go odrzucił Dobrze, ale i tak jeśli Czesio padnie niewinny to Rudy wydaje mi się lepszym kandydatem na jutro niż Wiśnia. To będzie jednak powiedzmy jutro do obgadania, a Wiśniewskiego na wypadek zieloności Czesia będę poważnie rozważał.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:52:28 GMT 1
Gdzie jest kurwa sidor Przecież on tego nie przeczyta do linczu
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 14:53:08 GMT 1
Rozsądnym wydaje się więc kolejność Czesiek -> Rudy, jeśli Czesiek niewinny, a jak Czesiek winny to kolejność Czesiek -> Klocuch. Idę czytać Wiśniewskiego i spróbuję pokazać, że zlinczowanie Wiśniewskiego dzisiaj to nieporozumienie. ja pierdolę dlaczego Czesiek -> Rudy? Przecież to najglupsza kolejnosc, skro wine rudego widza wszyscy. czys Ty sie Pshemo rozumami z kims pozamienial? Nie no, ja czegoś tutaj nie rozumiem, Czesio. Jeśli mafia według Ciebie to Wiśnia, Rudy, ja, to dlaczego nie chcesz zacząć od mafiozów nr 2 i 3? Przed linczowaniem mnie pierwszego wręcz odradzasz, że jestes "najmniej pewny" mojego bycia w mafii. Jak pewny jesteś tego Wiśniewskiego? Dlaczego uważasz, że w meczówce przekona każdego, skoro jeśli pójdziemy kolejką np. Cugowski -> Rudy, to Twoja teoria będzie 100% trafna i zyska zwolenników? Sam jedziesz innych o pewność, a tego Wiśniewskiego zdajesz się być na 100% pewny, no matter what. Mimo że wyciągnąłeś skład mafii z powiązań naszej trójki, to nie chcesz w jakikolwiek sposób zweryfikować swojej teorii. Stosujesz grę na uczuciach ("linczujcie Wiśnię, przegraną biorę na siebie"). Jakby "wszystko na mój koszt". Nie wiem, nie klei mi się to. Jakbyś był za pewny, jednocześnie wytykając pewność innym.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:54:02 GMT 1
Czy ktoś DOPUSZCZA możliwość, ze i ja i Czesio jesteśmy niewinni?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 14:54:40 GMT 1
Czy ktoś DOPUSZCZA możliwość, ze i ja i Czesio jesteśmy niewinni? Ja, dlatego wolę Czesio -> Rudy, niż Czesio -> Wiśnia.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 14:56:42 GMT 1
Czy ktoś DOPUSZCZA możliwość, ze i ja i Czesio jesteśmy niewinni? Kawalec?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 15:03:36 GMT 1
Ktoś w ogóle wspominał, że Klocuch jak kiedyś był w mafii i wygrał, to grał takiego głupawego mafioze, dobrze myślę?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 15:11:59 GMT 1
W ogóle jakbym był w mafii to bym nie robił takich cyrków teraz. MVP i tak bym miał w kieszeni tylko bym po prostu poudawał trochę wachanie, a potem bym przyklasnął Czesiowi, że Kolejka Czesiek -> Wiśniewski to dobra kolejka. I to by było dla mojej wygranej przecież bez znaczenia czy Wiśniewski jest w mafii czy nie. Pomyślcie.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 15:14:07 GMT 1
Mnie by całkowicie satysfakcjonowało wyjebanie wam teraz jednego kolegi z mafii po to, żeby wam ostatnią pomyłkę zmarnować.
Ale właśnie trochę nastawiam kark, żeby możliwie zmniejszyć szanse, na zmarnowanie tej jednej pomyłki, albo chociaż, żeby jak już ją zmarnować, to na gościa, któremu i tak już nie umiałbym zaufać.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 15:15:47 GMT 1
I mógłbym nawet zaakceptować kolejkę Czesiek -> Wiśniewski bez żadnego kurwienia logiki.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 15:16:57 GMT 1
Szarpanie się przeze mnie teraz miałoby sens tylko w przypadku gdybym był w mafii i z Cześkiem i z Wiśniewskim. Ale kurwa, jak ktoś w taką mafię wierzy, to jest popierdolony.
E: No nie chciałem tak ostro z tym popierdolonym. Ujmijmy to tak, że popełnia błąd przekraczający rozmaite granice absurdu.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 15:19:15 GMT 1
Czy ktoś DOPUSZCZA możliwość, ze i ja i Czesio jesteśmy niewinni? Kawalec? Dopuszczam
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 15:23:53 GMT 1
Kawalec, Gołota, jakiś konsensus?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 15:24:11 GMT 1
Kawalec też jest analogicznie niewinny, bo on by musiał mieć wyłączony układ nerwowy, żeby będąc tak blisko wygranej jako mafia tak jeszcze kombinować.
|
|