|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 15:24:52 GMT 1
Kawalec, Gołota, jakiś konsensus? Czesio, a jak niewinny to Rudy. A potem jeśli gra się nie kończy to myślimy poważnie nad Wiśniewskim.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 15:26:42 GMT 1
Jeszcze czekam aż Broniewski i Kawalec to przyklepią. Albo zaoponują.
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 15:26:53 GMT 1
I zgadza się to z wizja WB że Czesio / Klocuch. Hmm. W poniedziałek będziecie mieli ciekawa pogadankę z WB.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 15:28:08 GMT 1
Kawalec, Gołota, jakiś konsensus? Czesio, a jak niewinny to Rudy. A potem jeśli gra się nie kończy to myślimy poważnie nad Wiśniewskim. Czesio a potem myślimy w zależności od koloru Chociaż mam kurwa nieodparte wrażenie, że znów po linczu będę mógł być dumny ze czułem czyjąś niewinność, i tyle
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 15:28:46 GMT 1
Natomiast proszę miastowych mocno o dwie rzeczy niby jest 6 vs 3, ale jak jedna osoba się wyłamie to już się robi 5 vs 4 w głosach, czyli ślisko. Dlatego jak coś ustalimy do godziny 20tej, to proszę bez wyłamywania się i bez wajch.
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 15:30:14 GMT 1
Ja mam do nadrobienia kilkanaście stron. Mam też wyliczone, że w dwa dni mafia będzie mordować Broniewskiego i Anturę. Czyli w potencjalnej meczówce 3-osobowej decydował będę ja lub Kawalec. Spokojnie, ja was teraz poczytam, przeanalizuję, przejrzę wszystkie posty głównych zainteresowanych. Nie ma we mnie złej woli. Musiałeś wyliczać ze polecę ja i Sidor i to pisać że to wyliczyłeś? 😱😱😱
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 15:33:20 GMT 1
Ja mam do nadrobienia kilkanaście stron. Mam też wyliczone, że w dwa dni mafia będzie mordować Broniewskiego i Anturę. Czyli w potencjalnej meczówce 3-osobowej decydował będę ja lub Kawalec. Spokojnie, ja was teraz poczytam, przeanalizuję, przejrzę wszystkie posty głównych zainteresowanych. Nie ma we mnie złej woli. Musiałeś wyliczać ze polecę ja i Sidor i to pisać że to wyliczyłeś? 😱😱😱 No ale co ty myślisz, że mafia tobie pozwoli do końca grać? Sidora też przecież wypierdolą. Bo na mnie jest zawsze szansa, że wyjebią lincz w meczówce bo miasto paranoje złapie. Plus ja mam reputacje gościa ze słabą psychiką, więc pewnie mnie będą trzymać do tej meczówki. No ale pokaże, że nie mam słabej psychy.
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 15:34:28 GMT 1
Ale tego nie trzeba ''wyliczać''. To oczywiste że umrzemy z Sisorem i nie wymaga to żadnych procesów myślowych. A ty zaznaczasz z egzaltacja że to wyliczyłes i wychodzi ci ze ty albo Kawalec decydujecie.
Dziwaczny post.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 15:35:22 GMT 1
Jak kurwa dziwaczny. Po prostu stwierdzam co się będzie dalej w grze działo, żeby możliwie łatwo było ją porządkować.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 15:36:56 GMT 1
Nie No kurwa ręce opadają Z matematyka będę się kłócić W zasadzie masz racje, równie dobrze mógłbym zamiast cugowskiego wrzucić tam golote czy kawalca, ale tamte uniewinnienia były dla mnie dużo mocniejsze Dawaj dalej pod tezę Ty no ale z jaką matematyką, oni przecież nie wiedzą, czy jesteś niewinny, jeśli nie są w mafii.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 15:41:29 GMT 1
Jak bardzo byście nie chcieli, ktoś z ekipy Cugowski, Rudy, Czesiek, Klocuch zrobił was w chuja. Zrozumcie, że w tej grze na dziś nie da się wybrać linczu, przy którym nie będziecie mieli uczucia paranoji. To głównie uwaga do Kawalca. Umiałbyś wybrać dziś osobę, przy której nie czułbyś, że pada niewinny?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 15:50:00 GMT 1
w ogóle zauważcie że całej tej sytuacji w której cugo i rudy sa niemal pewnymi winnymi (co przyznaje wisnia swoja matematyka) nie byloby gdyby nie ja. Czy wkladalbym glowe pod topor jednoczesnie zabierajac dwoch kolegow kiedy do tej pory zaden mafiozo nie padl? Nie gdyby nie ty, tylko dzięki uniewinnieniu się gra przez golote i kawalca i uniewinnieniu się broniewskiego i służb mechanicznie w żadnym z ww nie miałeś udziału A sprzedajesz to jakby to była twoja zasługa No przecież tutaj Czesiek dostaje taki logiczny wpierdol, że to nie może być niewinny Egze.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 15:53:13 GMT 1
No egze albo winny albo już rozjebal cała mafie i nawet walczy żeby spadła w odpowiedniej kolejności xD
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 15:54:30 GMT 1
Zabawne jest to, że Czesiek popełnił bardzo poważny błąd. Gdyby wyjebał dziś z gry Wiśniewskiego to mafia miałaby niezłe szanse, ale jeśli mu się nie uda i padnie winny, to przecież wiemy, że Wiśniewski jest niewinny już na 99% i mamy autostradę do zwycięstwa.
Edit: Chociaż w sumie to nie wiem co innego mógł próbować zrobić, chyba nie dało się już tego tak zagrać, żeby jego wina wskazywała na winę Wiśniewskiego.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 16:02:53 GMT 1
Nie No kurwa ręce opadają Z matematyka będę się kłócić W zasadzie masz racje, równie dobrze mógłbym zamiast cugowskiego wrzucić tam golote czy kawalca, ale tamte uniewinnienia były dla mnie dużo mocniejsze Dawaj dalej pod tezę Ty no ale z jaką matematyką, oni przecież nie wiedzą, czy jesteś niewinny, jeśli nie są w mafii. Mówię ze swojej perspektywy
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 16:04:48 GMT 1
Ty no ale z jaką matematyką, oni przecież nie wiedzą, czy jesteś niewinny, jeśli nie są w mafii. Mówię ze swojej perspektywy W sensie, w moim rozumowaniu 100% matematyka to tak naprawdę 99-% matematyka, No bo matematyka nie daje odpowiedzi na to kto z trójki moich Clearow przed claimem detektywa powinien zostać wrzucony do kolejki Gra daje
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 16:06:01 GMT 1
Zabawne jest to, że Czesiek popełnił bardzo poważny błąd. Gdyby wyjebał dziś z gry Wiśniewskiego to mafia miałaby niezłe szanse, ale jeśli mu się nie uda i padnie winny, to przecież wiemy, że Wiśniewski jest niewinny już na 99% i mamy autostradę do zwycięstwa. Edit: Chociaż w sumie to nie wiem co innego mógł próbować zrobić, chyba nie dało się już tego tak zagrać, żeby jego wina wskazywała na winę Wiśniewskiego. No właśnie wydaje mi się egze w mafii by takiego flopa nie zajebał
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 16:08:20 GMT 1
Ktoś w ogóle wspominał, że Klocuch jak kiedyś był w mafii i wygrał, to grał takiego głupawego mafioze, dobrze myślę? Chyba pierwsza edycja na tym forum z wojewódzkim Mvp, ale nie czytałem ani jednego posta w niej
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 16:10:10 GMT 1
Zabawne jest to, że Czesiek popełnił bardzo poważny błąd. Gdyby wyjebał dziś z gry Wiśniewskiego to mafia miałaby niezłe szanse, ale jeśli mu się nie uda i padnie winny, to przecież wiemy, że Wiśniewski jest niewinny już na 99% i mamy autostradę do zwycięstwa. Edit: Chociaż w sumie to nie wiem co innego mógł próbować zrobić, chyba nie dało się już tego tak zagrać, żeby jego wina wskazywała na winę Wiśniewskiego. No właśnie wydaje mi się egze w mafii by takiego flopa nie zajebał No dla mnie to jest po prostu próba wjebania mnie w kolejkę celem spalenia ostatniej pomyłki, potem nawet niech leci dwóch z rzędu i masz meczowke 2v1 i może być różnie
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 16:13:06 GMT 1
No tak, tak, tylko to jest próba, która jak się nie uda, to mafia przegrywa. Ja bym na jego miejscu chyba padł bez większych kłótni mówiąc po prostu, że mafia będzie w gronie Rudy, Cugo, Klocuch/Wiśniewski. I próbując się tak uniewinnić jak tylko mogę. W sensie nie skupiałbym się na 1v1 z kimś konkretnym, tylko na uniewinnianiu i liczył, że ktoś wpadnie na pomysł później, żeby ciebie zlinczować.
|
|