|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 16:33:48 GMT 1
jebany kurwa bot dał opryszka mnie a nie sidorowi
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 16:39:14 GMT 1
Ja uważam, że Klocuch jest w mafii, ale problem jaki widzę w linczowaniu go pierwszego jest taki, że jak padnie niewinny, to nie wiemy co robić dalej (co w takiej sytuacji wzmaga panikę) i nastroje pro Czesio antywiśnia będą sporo silniejsze niż dzisiaj. Z kolei jak padnie Czesio to i przy jego winie i przy jego niewinności wiemy dokładnie co robić dalej (co zapobiega panice).
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 16:41:54 GMT 1
co wy macie do tego Klocucha? rozpisalem wam dokladnie kto jest w mafii i z jakiego powodu, a wy chcecie jebac w klocucha kurwa.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 16:42:43 GMT 1
naprawde dawno nie czulem takiego zohydzenia do gry w mafię jak dzisiaj, mafia wrecz przyznala sie do grania w trojce cugo, wisnia, rudy, a wy sie zastanawiacie czy lepiej najpierw wyjebac klocucha czy czesia
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 16:44:31 GMT 1
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 16:45:07 GMT 1
Andrew, możemy zacząć Czesiem. Nie będzie siał defetyzmu przynajmniej.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 16:46:34 GMT 1
Ilu opryszków zostało w grze?
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 16:47:13 GMT 1
Ja nie wiem jak można nie widzieć niewinności Czesia. Piszę na szybko z telefonu, bo jeszcze jestem pochłonięty codziennością, ale
1) emocjonalnie naturalny 2) argumentacja, która przebija mur i jest nie do zagrania przez mafiozę zagrożonego linczem 3) przecież Czesio wie, że jeśli padnie winny, to cała jego koncepcja do kosza, więc musi być niewinny - inaczej by tak nie grał.
Gołota, jak możesz jeszcze tego nie widzieć jako osoba darząca Egzego szczególnym uczuciem? Co z Tobą? Gdzie epistemologicznie popełniasz błąd?
Jestem pewny niewinności Egzego dużo bardziej niż Marudy.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 16:47:35 GMT 1
Andrew, możemy zacząć Czesiem. Nie będzie siał defetyzmu przynajmniej. Sidor, co Ty odstawiasz???
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 16:49:15 GMT 1
Lincz na Czesiu to będzie zbrodnia na dobrze grającym miastowym...
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 16:49:22 GMT 1
Ilu opryszków zostało w grze? Wiemy na bank, że jeden z dwójki Schabowy, Dionizy był opryszkiem. Czyli 4. W tym opryszka ma jeden z dwójki Wiśniewski, Czesiek, no albo dwóch, gdyby byli razem w mafii.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 16:50:02 GMT 1
Psia mosc nie był, schabowy nie był, Dionizy był
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 16:51:04 GMT 1
Red Was zjedzie niesamowicie za podejście do Czesia w podsumowaniu.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 16:52:05 GMT 1
Klocuch, a jaki Czesiu ma plan? To wygląda raczej na desperację kogoś, kto już się poddał.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 16:52:24 GMT 1
Ja nie wiem jak można nie widzieć niewinności Czesia. Piszę na szybko z telefonu, bo jeszcze jestem pochłonięty codziennością, ale 1) emocjonalnie naturalny 2) argumentacja, która przebija mur i jest nie do zagrania przez mafiozę zagrożonego linczem 3) przecież Czesio wie, że jeśli padnie winny, to cała jego koncepcja do kosza, więc musi być niewinny - inaczej by tak nie grał. Gołota, jak możesz jeszcze tego nie widzieć jako osoba darząca Egzego szczególnym uczuciem? Co z Tobą? Gdzie epistemologicznie popełniasz błąd? Jestem pewny niewinności Egzego dużo bardziej niż Marudy. 1. Nie zgadzam się, emocjonalnie wręcz odklejony, jego defetyzm wczoraj był udawany myślę, nie rozumiem dlaczego miastowy miałby aż taką panikę czuć, wiedząc, że mamy jeszcze jedną pomyłką i detektywa. 2. Argumentacja faktycznie taka, że w końcu mogę powiedzieć, że zaczął nieźle grać, ale Cugowski też ma zajebistą argumentację. To co, obaj są niewinni, a w mafii jesteś ty? 3. No to jest jedyne co faktycznie świadczy w miarę na jego korzyść, ale w sumie jaką miał alternatywę niż próbować na siłę podburzyć naszą wiarę w Wiśnię?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 16:52:48 GMT 1
Red Was zjedzie niesamowicie za podejście do Czesia w podsumowaniu. Dobra, zmieniam zdanie. 😉
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 16:53:11 GMT 1
Teraz to już się przestraszyłem nie na żarty. 😉
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 16:53:48 GMT 1
Red Was zjedzie niesamowicie za podejście do Czesia w podsumowaniu. Nie no fajna manipulacja. Dlaczego jakoś z Santosem i Dionizym normalnie mogłem gadać, a nawet z Panasiukiem szło, a ty i Czesiek mi próbujecie psychikę wyważyć tego typu wstawkami.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 16:54:24 GMT 1
Klocuch, a jaki Czesiu ma plan? To wygląda raczej na desperację kogoś, kto już się poddał. No jak to jaki? Cały dzień nam wykłada skład mafii i pisze co robią mafiozi, aby wyratować rozgrywkę (np. chcą wystawić dzisiaj Rudego, bo po śmierci zamordowanwgo Służby będzie ciężej zlinczować Wiśniewskiego).
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 16:55:44 GMT 1
Red Was zjedzie niesamowicie za podejście do Czesia w podsumowaniu. Nie no fajna manipulacja. Dlaczego jakoś z Santosem i Dionizym normalnie mogłem gadać, a nawet z Panasiukiem szło, a ty i Czesiek mi próbujecie psychikę wyważyć tego typu wstawkami. Bo najwyraźniej widzimy, że inaczej nie da się przemówić Ci do rozsądku, gdy poważnie błądzisz.
|
|