|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 16:56:43 GMT 1
Zapomniałem dziś ładowarki. Nie wiem, ile pociągnie mi jeszcze telefon. O której lincz?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 16:56:55 GMT 1
Klocuch, a jaki Czesiu ma plan? To wygląda raczej na desperację kogoś, kto już się poddał. No jak to jaki? Cały dzień nam wykłada skład mafii i pisze co robią mafiozi, aby wyratować rozgrywkę (np. chcą wystawić dzisiaj Rudego, bo po śmierci zamordowanwgo Służby będzie ciężej zlinczować Wiśniewskiego). Nie będzie, bo ja na Wiśnie w zyciu nie zagłosuje, wiec możecie mna zdjąć jeden głos z jego oponenta. Poza tym moja wina dałaby wam łatwa rozmowę z Gołota, ktory po tym jak mnie uniewinnial zacząłby w siebie wątpić i was słuchać. No ale nie kurwa zróbmy sobie pod górkę.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 16:57:02 GMT 1
O 21.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 16:57:35 GMT 1
Ja nie wiem jak można nie widzieć niewinności Czesia. Piszę na szybko z telefonu, bo jeszcze jestem pochłonięty codziennością, ale 1) emocjonalnie naturalny 2) argumentacja, która przebija mur i jest nie do zagrania przez mafiozę zagrożonego linczem 3) przecież Czesio wie, że jeśli padnie winny, to cała jego koncepcja do kosza, więc musi być niewinny - inaczej by tak nie grał. Gołota, jak możesz jeszcze tego nie widzieć jako osoba darząca Egzego szczególnym uczuciem? Co z Tobą? Gdzie epistemologicznie popełniasz błąd? Jestem pewny niewinności Egzego dużo bardziej niż Marudy. 1. Nie zgadzam się, emocjonalnie wręcz odklejony, jego defetyzm wczoraj był udawany myślę, nie rozumiem dlaczego miastowy miałby aż taką panikę czuć, wiedząc, że mamy jeszcze jedną pomyłką i detektywa. 2. Argumentacja faktycznie taka, że w końcu mogę powiedzieć, że zaczął nieźle grać, ale Cugowski też ma zajebistą argumentację. To co, obaj są niewinni, a w mafii jesteś ty? 3. No to jest jedyne co faktycznie świadczy w miarę na jego korzyść, ale w sumie jaką miał alternatywę niż próbować na siłę podburzyć naszą wiarę w Wiśnię? Na postawie teorii mafii narcystycznej mogę powiedzieć, że argumenty Czesia są sto razy lepsze od argumentów Cugowskiego, ale o tym później, bo jeszcze rowerem będę jeździł.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 16:57:36 GMT 1
Już pomijając ze robiac sobie pod górkę tworzycie zajebisty gnoj przy okazji
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 16:58:19 GMT 1
Zapomniałem dziś ładowarki. Nie wiem, ile pociągnie mi jeszcze telefon. O której lincz? Ty ostatecznie wybierasz, kto ma paść dziś. Moje zdanie znasz.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 16:58:56 GMT 1
1. Nie zgadzam się, emocjonalnie wręcz odklejony, jego defetyzm wczoraj był udawany myślę, nie rozumiem dlaczego miastowy miałby aż taką panikę czuć, wiedząc, że mamy jeszcze jedną pomyłką i detektywa. 2. Argumentacja faktycznie taka, że w końcu mogę powiedzieć, że zaczął nieźle grać, ale Cugowski też ma zajebistą argumentację. To co, obaj są niewinni, a w mafii jesteś ty? 3. No to jest jedyne co faktycznie świadczy w miarę na jego korzyść, ale w sumie jaką miał alternatywę niż próbować na siłę podburzyć naszą wiarę w Wiśnię? Na postawie teorii mafii narcystycznej mogę powiedzieć, że argumenty Czesia są sto razy lepsze od argumentów Cugowskiego, ale o tym później, bo jeszcze rowerem będę jeździł. No to już brzmi jak troling XDD
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 16:59:20 GMT 1
Dobra chuj jadę od początku tematu
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 16:59:33 GMT 1
Dobra, to na 21 zdążę do domu, ale na wszelki wypadek wysyłam teraz na Czesia. Gdybym się nie odezwał, oznacza to, że głos idzie na Czesia. Potwierdź odbiór.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 16:59:54 GMT 1
Na Gołotę i Broniewskiego mam wyjebane, grają nieracjonalnie. Nic nie poradzę.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 17:00:07 GMT 1
Potwierdzam odbiór, posyłam na Czesia.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 17:00:34 GMT 1
Zrobię wszystko co mogę by nie czuć zażenowania tą edycją.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 17:01:23 GMT 1
Jadę od pierwszej strony, nie będę się odnosił do tego co tutaj. Przedstawię krok po kroku co jak i dlaczego.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 17:01:24 GMT 1
Broniewskiemu powierzyć losy miasta?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 17:02:17 GMT 1
Na postawie teorii mafii narcystycznej mogę powiedzieć, że argumenty Czesia są sto razy lepsze od argumentów Cugowskiego, ale o tym później, bo jeszcze rowerem będę jeździł. No to już brzmi jak troling XDD No Klocuch od dłuższego czasu już trolluje. Nie sądzę, by aż tak zmienił swoje - poważne i odpowiedzialne zwykle - podejście do gry miastowego. Wiadomo, Eneldo strasznie pragnie intelektualnego ekscentryzmu i atencji, ale w mafii nie objawiało się to dotąd na tę skalę.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 17:02:27 GMT 1
w koncu dostalem sie do mafii pierwszy dość żartobliwy post Rudego, wiadomo że to gracz, który co i rusz dostaje się do mafii. W perspektywie tego co w tej edycji w zasadzie zabawny.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 17:03:32 GMT 1
w koncu dostalem sie do mafii pierwszy dość żartobliwy post Rudego, wiadomo że to gracz, który co i rusz dostaje się do mafii. W perspektywie tego co w tej edycji w zasadzie zabawny. XD co ty sugerujesz
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 17:04:20 GMT 1
Ja właśnie jadę pić wódkę ale będę starał się trzymać rękę na pulsie
Chwilowo mam głos na Czesiu ale to nie definitywne
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 17:04:25 GMT 1
No to już brzmi jak troling XDD No Klocuch od dłuższego czasu już trolluje. Nie sądzę, by aż tak zmienił swoje - poważne i odpowiedzialne zwykle - podejście do gry miastowego. Wiadomo, Eneldo strasznie pragnie intelektualnego ekscentryzmu i atencji, ale w mafii nie objawiało się to dotąd na tę skalę. Przecież to samo pisałeś o Szelestowskim i co?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 17:04:40 GMT 1
Czyli będziesz walił w swoich? historia pokazuje, że faktycznie często zdarza mi się walić z aktualną wokalistką albo byłą drugie dość zabawne mrugnięcie do nas okiem już pierwszego dnia. Z perspektywy czasu zabawne.
|
|