|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 17:05:24 GMT 1
No Klocuch od dłuższego czasu już trolluje. Nie sądzę, by aż tak zmienił swoje - poważne i odpowiedzialne zwykle - podejście do gry miastowego. Wiadomo, Eneldo strasznie pragnie intelektualnego ekscentryzmu i atencji, ale w mafii nie objawiało się to dotąd na tę skalę. Przecież to samo pisałeś o Szelestowskim i co? Otóż nie. Inaczej rozkładałem akcenty.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 17:05:50 GMT 1
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 17:05:53 GMT 1
Ja właśnie jadę pić wódkę ale będę starał się trzymać rękę na pulsie Chwilowo mam głos na Czesiu ale to nie definitywne No ale Wajchy przeciwko Broniewskiemu to chyba nie będziesz robił, co xD? Zwłaszcza, że tak samo jak Broniewski zagłosuje Służba.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 17:06:23 GMT 1
historia pokazuje, że faktycznie często zdarza mi się walić z aktualną wokalistką albo byłą Spięty post Mamy drugą stronę, a mafia w tańcu się nie pierdoli. Combo Cugo-Wiśnia-Rudy już w tym momencie stworzyło potrójną relację.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 17:07:26 GMT 1
Brawo dla nich.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 17:07:52 GMT 1
Tutaj mała adnotacja. Po pierwsze to oczywiste, że najłatwiej jest na początku zaczepiać swoich. Po drugie na mafijnym można takimi "smaczkami" na pierwszych stronach się trochę popodniecać.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 17:07:52 GMT 1
Ja właśnie jadę pić wódkę ale będę starał się trzymać rękę na pulsie Chwilowo mam głos na Czesiu ale to nie definitywne No ale Wajchy przeciwko Broniewskiemu to chyba nie będziesz robił, co xD? Zwłaszcza, że tak samo jak Broniewski zagłosuje Służba. Ja w żadne wajchowanie się dzisiaj nie bawię bo nie będę miał fizycznej możliwości Ale walenie w Klocucha dzisiaj to jakiś szaleńczy plan
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 17:07:53 GMT 1
Nie. Teraz mam mniejsze zaufanie do Twojej niewinności niż mojej. To Ty mi w sumie teraz bardziej pasujesz na trzeciego po Wiśniewskim i Cugowskim, bo kto inny? Jedynie totalny Lewkoń-Bayes w postaci Gołoty i Kawalca.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 17:08:08 GMT 1
Czesiu, wajcha na Gołotę?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 17:08:38 GMT 1
SPIER DA LAJ
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 17:09:29 GMT 1
Rudy się boi Czesia.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 17:09:37 GMT 1
Nie denerwuj się tak.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 17:09:44 GMT 1
Przecież to samo pisałeś o Szelestowskim i co? Otóż nie. Inaczej rozkładałem akcenty. To mogę powiedzieć, że nie mam tak dużego zaangażowania emocjonalnego w grę jak w poprzednich edycjach, bo mam wakacje i robię różne fajne rzeczy w letnie lipcowe wieczory, a za dnia o nich myślę. To jest powód, dla którego u mnie więcej jednozdaniówek, ale zasadniczo jako późny Szelestowski też to podobnie wyglądało.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 17:10:20 GMT 1
Jak Ty, Czesiu, w takich nerwach możesz logicznie myśleć?
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 17:10:54 GMT 1
Jak Ty, Czesiu, w takich nerwach możesz logicznie myśleć? A widzisz - i tak myśli logiczniej od spokojnego Ciebie.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 17:12:39 GMT 1
Przecież to jest jakiś absurdalny meltdown. Ja już nie wiem, jakie emocje targają Czesiem. Czy defetyzm, czy wkurwienie, czy triumf (wieszał sobie MVP).
Teraz będzie robił analizę mając z góry założoną tezę.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 17:13:41 GMT 1
Jak Ty, Czesiu, w takich nerwach możesz logicznie myśleć? A widzisz - i tak myśli logiczniej od spokojnego Ciebie. Sęk właśnie w tym, że nie bardzo. Ja po drugiej przerwie gram już na kompletnej wyjebce, z doskoku, piszę mało, krótko, a i tak jest to bardziej spójne niż u Czesia.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 8, 2023 17:15:01 GMT 1
1. Nie zgadzam się, emocjonalnie wręcz odklejony, jego defetyzm wczoraj był udawany myślę, nie rozumiem dlaczego miastowy miałby aż taką panikę czuć, wiedząc, że mamy jeszcze jedną pomyłką i detektywa. 2. Argumentacja faktycznie taka, że w końcu mogę powiedzieć, że zaczął nieźle grać, ale Cugowski też ma zajebistą argumentację. To co, obaj są niewinni, a w mafii jesteś ty? 3. No to jest jedyne co faktycznie świadczy w miarę na jego korzyść, ale w sumie jaką miał alternatywę niż próbować na siłę podburzyć naszą wiarę w Wiśnię? Na postawie teorii mafii narcystycznej mogę powiedzieć, że argumenty Czesia są sto razy lepsze od argumentów Cugowskiego, ale o tym później, bo jeszcze rowerem będę jeździł. Możesz to przedstawić jak wrócisz? Teorię, a potem jak się w nią wpisujemy? Bo mnie zaciekawiłeś. Miałem wrażenie, że wiele rzeczy, które Czesio tam do mnie wypisywał było przeinaczonych.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 17:15:13 GMT 1
Czesiu, przeklej jeszcze jakiegoś posta.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 17:15:43 GMT 1
Mam nadzieję, że Twoja analiza postępuje.
|
|