|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 18:39:15 GMT 1
Ja wychodzę z chaty się napić nad wartą. Zajrzę o 20:55, sprawdzić, czy Broniewski zdania nie zmienił. Nie po to jednak całą rozgrywkę myślałem, byłem na bieżąco, czytałem od zera posty prawie wszystkich graczy i sobie to układałem w głowie, żeby w ostatnią godzinę zmienić zdanie na podstawie analizy pisanej pod tezę przez gracza, który moim zdaniem gra poniżej swojego poziomu i kurwi logikę przez prawie całą rozgrywkę. Chciałbym, żeby zmiany zdania już nie było, ale jeśli Broniewski zmieni, to siłą rzeczy też zmienię, tylko proszę nie na Wiśniewskiego. Ciao.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 18:40:21 GMT 1
Wisnia tu nie ma zadnych problemow z psychika, sam pisales ostatniego dnia, ze ta gra jest latwa, bo detektyw pomoze, i pomogl. Skad teraz nagle przeswiadczenie ze ludziom siada psycha? W czwartek bylo tak spoko po linczu na Panasiuku. Do tego linczu doszlo dwoch pewnych niewinnych. Powinno byc jeszcze bardziej spoko, a ja widze ze siejesz defetyzm Kurwa ja podobno sieje defetyzm - mafia Czesio sieje defetyzm - miasto
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 18:40:57 GMT 1
Santos też dużo myślał i też typował Czesia jako nr. 1, a to robił jeszcze zanim poznał detektywa i jego skany.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:41:46 GMT 1
Tu kolejna adnotacja, jeśli uważacie, że ja byłbym w stanie na bieżąco tak zmyśląc sensowność swoich kolejnych poczynań, tak bardzo przełamywać kolejne ściany, być spójnym z tym co wcześniej a jednocześnie kiedy zbłądzę przyznawać się do błedu, to kurwa jest mi bardzo miło Ale rozegrałem w mafii mnóstwo edycji, nigdy czegoś takiego nie byłem w stanie zagrać. Tego się nie da zagrać. To się zawsze na jakimś punkcie wyjebie. ZAWSZE.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 18:42:47 GMT 1
Tu kolejna adnotacja, jeśli uważacie, że ja byłbym w stanie na bieżąco tak zmyśląc sensowność swoich kolejnych poczynań, tak bardzo przełamywać kolejne ściany, być spójnym z tym co wcześniej a jednocześnie kiedy zbłądzę przyznawać się do błedu, to kurwa jest mi bardzo miło Ale rozegrałem w mafii mnóstwo edycji, nigdy czegoś takiego nie byłem w stanie zagrać. Tego się nie da zagrać. To się zawsze na jakimś punkcie wyjebie. ZAWSZE. A mimo to przez piec sekund nie miałeś myśli, ze jestem niewinny?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:43:30 GMT 1
Santos też dużo myślał i też typował Czesia jako nr. 1, a to robił jeszcze zanim poznał detektywa i jego skany. ależ ja nie mam nic przeciwko byś szedł za Santosem. Tzn. najpierw Czesio jeśli niewinny to Wisnia nie ma prawa przezyć, on tam chyba sluzbe wymienial gdzie wiadomo niewinny, plus Cugowskieego, ktory jest winny. idz za głosem Santosa a tego nie przegramy. Tylko błagam nie idź za głosem Lowridera, nie linczuj po kolei Klocucha i mnie lub odwrotnie.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:46:40 GMT 1
Tu kolejna adnotacja, jeśli uważacie, że ja byłbym w stanie na bieżąco tak zmyśląc sensowność swoich kolejnych poczynań, tak bardzo przełamywać kolejne ściany, być spójnym z tym co wcześniej a jednocześnie kiedy zbłądzę przyznawać się do błedu, to kurwa jest mi bardzo miło Ale rozegrałem w mafii mnóstwo edycji, nigdy czegoś takiego nie byłem w stanie zagrać. Tego się nie da zagrać. To się zawsze na jakimś punkcie wyjebie. ZAWSZE. A mimo to przez piec sekund nie miałeś myśli, ze jestem niewinny? Dobra znów wyjątkowo zrobię wyjątek (znów Masło Maslane kolego Maslana) Ja serio byłbym w stanie uwierzyć w twoja niewinnosc gdyby nie to jak dzisiaj grasz, jak powołujesz się na matematykę, jak koledzy z mafii Cię bronią, jak kurwisz logikę bycia miastowego (nie dam sie zlinczowac i chuj) Sorry Piotrek nie grasz jak miastowy. Grasz jak mafiozo, który boi się linczu, bo wie, że potem polecą jego koledzy.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 18:46:56 GMT 1
Nie no panowie, to się nie trzyma kupy
Ja zostawiam głos na Wiśni i spierdalam, a wy róbcie co chcecie, nie mam jak znad weselnej wódki robić wyszukanych analiz i kejsów
Jak mnie Czesio oszukał i padnie czerwony to piękna próba obrony to była, trudno, dałem się oszukać, ale przynajmniej zagłosuję zgodnie ze swoją intuicją
Jednocześnie jeśli czesio padnie zielony, to to że Gołot ani Wiśniewski nie byli w stanie tego dostrzec będzie przeze mnie grillowane cały jutrzejszy dzień
Z fartem
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 18:47:57 GMT 1
Nie no panowie, to się nie trzyma kupy Ja zostawiam głos na Wiśni i spierdalam, a wy róbcie co chcecie, nie mam jak znad weselnej wódki robić wyszukanych analiz i kejsów Jak mnie Czesio oszukał i padnie czerwony to piękna próba obrony to była, trudno, dałem się oszukać, ale przynajmniej zagłosuję zgodnie ze swoją intuicją Jednocześnie jeśli czesio padnie zielony, to to że Gołot ani Wiśniewski nie byli w stanie tego dostrzec będzie przeze mnie grillowane cały jutrzejszy dzień Z fartem Jejku. Nie głosuj przeciwko Broniewskiemu i Służbie. To się może źle skończyć. Albo twój głos pójdzie w powietrze, albo nie pójdzie bo wesprze go mafia. Jaki masz profit w tym?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:48:34 GMT 1
Ja też głosuję na Wiśnie niezależnie od wszystkiego.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 18:48:46 GMT 1
Nie no panowie, to się nie trzyma kupy Ja zostawiam głos na Wiśni i spierdalam, a wy róbcie co chcecie, nie mam jak znad weselnej wódki robić wyszukanych analiz i kejsów Jak mnie Czesio oszukał i padnie czerwony to piękna próba obrony to była, trudno, dałem się oszukać, ale przynajmniej zagłosuję zgodnie ze swoją intuicją Jednocześnie jeśli czesio padnie zielony, to to że Gołot ani Wiśniewski nie byli w stanie tego dostrzec będzie przeze mnie grillowane cały jutrzejszy dzień Z fartem Kurwa kawalec Proszę cie Ile można
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:49:06 GMT 1
Gołota nie manipuluj.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 18:49:24 GMT 1
Mafia z Kawalcem ma w tym momencie już 4 głosy, miasto ma 5, o ile uwaga. Zagłosuje całe jednomyślnie.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 18:49:35 GMT 1
Przecież i tak macie większość na Czesiu, czy nie?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:50:00 GMT 1
I tak zadecyduje głos kolegi Sidoruka. Antura raczej wie co się dzieje. Więc pozostawiam kol. Sidorowi rozsądzenie tego sporu.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 18:50:05 GMT 1
Przecież mówię jak jest. Co on chce przegłosować, jak idzie w innym kierunku niż 2 100% miastowych i mam tu na myśli Służbę i Broniewskiego, albo ich nie przegłosuje, albo ich przegłosuje tylko wtedy, gdy mafia mu pomoże.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 18:50:21 GMT 1
Mafia z Kawalcem ma w tym momencie już 4 głosy, miasto ma 5, o ile uwaga. Zagłosuje całe jednomyślnie. Dałem Czesława, jakbys zmieniał to oznaczaj proszę
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 18:50:26 GMT 1
Przecież i tak macie większość na Czesiu, czy nie? 5 vs 4 w głosach to jest o ile całe miasto będzie jednomyślne.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:50:38 GMT 1
i to w sumie jest najuczciwsze, niech pewny niewinny zdecyduje.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 18:50:38 GMT 1
Przecież i tak macie większość na Czesiu, czy nie? Ile wajch potrzeba
|
|