|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:08:55 GMT 1
pozwolicie, że czesio nie będzie odpowiadał na zaczepki Wiśni, bo do linczu pozostały niecałe 2 godziny, a w takim tempie Czesio z analizą ledwo dojdzie do 30 strony.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 18:10:16 GMT 1
Człowieku zanalizowales chyba 12 stron a ja z komórki w galerii handlowej pokazuje ci trzy posty, które przeczą twojej tezie
Daj sobie spokoj
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 18:10:25 GMT 1
spoko czesiu, wszyscy rozumiemy
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:13:06 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/54705/threadtaki tam niby przypadkowy wtręt Wiśni na temat Rudego. Co ciekawe to był czas kiedy Rudy jawił się ze swoim zaangażowaniem jako dość przydatny gracz (przynajmniej ja miałem takie wrażenie) Czy Wiśnia pozwoliłby sobie na taki wtręt gdyby to nie był jego kolega z mafii?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 18:13:50 GMT 1
Jeśli z Broniewskim się dziś mylimy, to przynajmniej spektakularnie.
Ale wajchy ma nie być, chyba, że Broniewski zmieni na Klocucha.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:14:22 GMT 1
Jak by co jesli wam się analizy Czesia nie podobają to głosujcie na Czesia, a nie na Klocucha. Tak tylko przypominam, byście nie odjebali żadnej maniany z dzisiejszym linczem.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:16:48 GMT 1
Bo Czesio całe lato ma pierwsze zmiany i jak zlinczujecie Klocucha to pół poniedziałku będziecie musieli czytać dalsze analizy od początku.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:17:27 GMT 1
Więc wóz albo przewóż. Albo ufacie Czesiu i jego ocenie sytuacji, albo nie ufacie i wtedy Czesio japa cicho i do piachu.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:18:51 GMT 1
w ogóle pracuś Cugo niby taki pracowity a pół roboty Czesia nie wykonał - taka tam dygresja.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:21:51 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/54705/threadjak by co to jest pierwsza przesłanka za niewinnoscia Kawalca, on pozniej takich wtretow mial mnostwo. Gdyby Kshaq potrafił łączyć kropki w odnajdywanych przez siebie rzeczach byłby top2 naszej społecznosci w mafię, po Redzie.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:23:57 GMT 1
I tu znów Czesio musi rozwinać. Czytałem wczoraj pierwsze strony gry po robocie i to ile Kawalec dostarczył ciekawych spostrzeżeń to głowa mała. Co chwila coś ciekawego, niebanalnego. Nie łączył tego w kropki ale to... MIASTOWE. Mafiozi jeśli cokolwiek zauważą robią z tego narrację na pół rozgrywki, miastowi widzą, zapominają....
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 18:24:08 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/54705/threadjak by co to jest pierwsza przesłanka za niewinnoscia Kawalca, on pozniej takich wtretow mial mnostwo. Gdyby Kshaq potrafił łączyć kropki w odnajdywanych przez siebie rzeczach byłby top2 naszej społecznosci w mafię, po Redzie. Eeeeeee, nie bądź taki skromny, Czesław.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:24:43 GMT 1
Czesio wam robi Słuchowisko tylko do czytania. Czytowisko. Czesiowisko. Zwał jak zwał. Analizując uczy. Ucząc analizuje.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 18:24:43 GMT 1
dokładnie, 3 mafie własnie złapałeś, a kawalec 0
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 18:24:58 GMT 1
Czesław Poirot
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 18:25:45 GMT 1
Czesiu, Ty jesteś pewien Gołoty?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:26:07 GMT 1
Nie no ja serio jestem słaby we wszelkich analizach. Tzn. uczę się tego. Staram się rozwijać. Ale daleko mi do topowych graczy. Np. Kacper w tej edycji był top pod względem analiz. Szkoda że zjebał, ale Bobek Szef.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:27:37 GMT 1
Gołota to temat na później. Tzn. jesli pojdziecie za mną i zlinczujecie Wisnie i Rudego. To nawet jesli Cugo jakims cudem bedzie niewinny to zostaje pole manewru na Gołotę.
Pewny nie jestem, mam przesłanki by czuć że niechęć Gołoty do mnie i generalnie jego postawa są miastowe ze względu na ostatnią discordową.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 18:28:29 GMT 1
No ja powiem wprost, że czytam Wiśniewskiego od początku i mi się tam wszystko podoba, cała progresja myśli, luz, elegancja, klasa. Przede wszystkim progresja myśli. Z kolei Czesław ma dziś mocny dzień i walczy mocno do końca i to jak dla mnie tyle. Dwie rzeczy, które mi bardzo, ale to bardzo nie grają u Czesława. Ten defetyzm wczorajszy po linczu na Panasie wydał mi się przerysowany i nie na miejscu. No jakoś miastowi na przykład ja, czy Santos, czy Broniewski nie odczuli tego. Po drugie Czesław jechał po służbie za to, że ten skonfidencił na Kacperka. No ja uważam, że służba dobrze zrobił, że skonfidencił i jakoś żaden miastowy nie wytyka tego Służbie. Santos nie miał pretensji, ja nie mam pretensji do Służby, no nikt nie ma. A Czesiu co robi, walnął znowu jakimś takim przerysowanym emocjonalnym rantem. To znaczy nie mówię, że jakoś ostro mu tam jechał, ale czepił się go o to jako jedyny i uważam, że w sposób sztuczny.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 18:33:55 GMT 1
No ja powiem wprost, że czytam Wiśniewskiego od początku i mi się tam wszystko podoba, cała progresja myśli, luz, elegancja, klasa. Przede wszystkim progresja myśli. Z kolei Czesław ma dziś mocny dzień i walczy mocno do końca i to jak dla mnie tyle. Dwie rzeczy, które mi bardzo, ale to bardzo nie grają u Czesława. Ten defetyzm wczorajszy po linczu na Panasie wydał mi się przerysowany i nie na miejscu. No jakoś miastowi na przykład ja, czy Santos, czy Broniewski nie odczuli tego. Po drugie Czesław jechał po służbie za to, że ten skonfidencił na Kacperka. No ja uważam, że służba dobrze zrobił, że skonfidencił i jakoś żaden miastowy nie wytyka tego Służbie. Santos nie miał pretensji, ja nie mam pretensji do Służby, no nikt nie ma. A Czesiu co robi, walnął znowu jakimś takim przerysowanym emocjonalnym rantem. To znaczy nie mówię, że jakoś ostro mu tam jechał, ale czepił się go o to jako jedyny i uważam, że w sposób sztuczny. wyjątkowo odpowiem bo uważam, że akurat rozwiązywanie twoich zagwozdek jest ważne. Weź wczuj się w Czesia. Czesio jest niewinny. Ma pewien obraz graczy ale ma z 4-5 podejrzanych i perspektywę tego, że następnego dnia padnie i będzie meczówka. Czesio nie wie kto jest detektywem. Może podejrewać, że jest nim Klocuch który go sprawdził i dlatego go broni lub Broniewski, który dlatego stoi z boku. Czesio sieje defetyzm by obudzić miasto. By obudzić Gołotę. W opozycji do Czesia stoi Wiśnia, który utwierdza wszystkich, że wszystko jest ok, że matematyka jest po stronie miasta, że detektyw na pewno pomoże itp. Czesio naprawdę bije pokłony Służbie za to jak sprawdzał w tej edycji. Niby tylko jeden niewinny ale kluczowy dla dalszych analiz. Dlatego Czesio ma łatwiej. Czesio mówi - Antura top! Czesio zapomina o wszystkich złych rzeczach, które Red mówił o Tomku W.
|
|