|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 19:32:34 GMT 1
Nie trzeba wcale by Antura słał na wiśnie
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:32:36 GMT 1
zreszta mniejsza, jesli padne 5-4 czy 6-3 to nieistotne, wazne by niewinni zrozumieli o co tyczy sie gra, tzn tam skonsolidowana mafia, tu miastowi z dobrymi intencjami. jesli padne to dostane szybko cmentarz, pochwala mnie bedzie fajnie
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 19:32:41 GMT 1
Kurcze, zaczynam żałować ze wyoutowalem i nie sprawdzę Cugowskiego, ale zakładając że mafią albo opetch to bez różnicy, ale na minus
Sidor napisał że zagłosował przecież i telefon ku padł i nie zmieni?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 19:32:47 GMT 1
za toba wisnia stoi twoja mafia, wiec kurwa nie dziw sie ze ja chce by za mna stali miastowi Dlaczego nie chcesz dać zadecydować służbie i golocie, skoro obaj są dla ciebie niewinni? Próbujesz spowodować, żeby wszystko zależało od jednej osobie, a wiadomo jakie mamy doświadczenia w decydowaniu solo na minuty przed linczem
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:33:52 GMT 1
Kurcze, zaczynam żałować ze wyoutowalem i nie sprawdzę Cugowskiego, ale zakładając że mafią albo opetch to bez różnicy, ale na minus Sidor napisał że zagłosował przecież i telefon ku padł i nie zmieni? na 99,9 nic by to nie zmieniło, bo by Ci wyszedł winny
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:34:21 GMT 1
Ależ ja daje zdecydować Służbie.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:35:00 GMT 1
Jak mówię, mnie to rybka czy padnę czy nie. Jesli padnę to tym lepiej dla mnie, gorzej dla miastowych, ktorzy kurwa nie zauwazyli mojej niewnnoscci.
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 19:35:07 GMT 1
Jutro, nieważne co, proszę bardzo o słuchanie Sidora bo miasto jeżeli będzie fail, będzie na krawędzi 1 głosu
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 8, 2023 19:35:20 GMT 1
Kurcze, zaczynam żałować ze wyoutowalem i nie sprawdzę Cugowskiego, ale zakładając że mafią albo opetch to bez różnicy, ale na minus Sidor napisał że zagłosował przecież i telefon ku padł i nie zmieni? On ma na czesku i napisał że może przyjdzie jeszcze a może nie, jak nie przyjdzie to ma na czesku
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 19:35:26 GMT 1
Jak mówię, mnie to rybka czy padnę czy nie. Jesli padnę to tym lepiej dla mnie, gorzej dla miastowych, ktorzy kurwa nie zauwazyli mojej niewnnoscci. Który to już post dzisiaj z szantażem emocjonalnym Ja pierdole
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:35:28 GMT 1
kluczem jest to by po mnie nie padl. kol eneldo, a kol Piotr M aka Lowrider aka Michał W. i tyle
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 19:35:44 GMT 1
Jutro, nieważne co, proszę bardzo o słuchanie Sidora bo miasto jeżeli będzie fail, będzie na krawędzi 1 głosu Jak będzie fail to tak jak Czesio pisze, wszyscy są na mnie.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:35:54 GMT 1
Kurwa mnie to serio rybka.
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 19:36:27 GMT 1
Jutro, nieważne co, proszę bardzo o słuchanie Sidora bo miasto jeżeli będzie fail, będzie na krawędzi 1 głosu Jak będzie fail to tak jak Czesio pisze, wszyscy są na mnie. A jak sukces?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 19:36:36 GMT 1
Kurwa mnie to serio rybka. Jebnales jakieś 300 postów dzisiaj Rybka
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:36:59 GMT 1
Buduj narracje pod to ze niespelna rozumu egze rozgrywal emocjonalnie graczy, buduj, chuj mi do tego jak to zinterpretuja, twoja broszka by Ci uwierzyli, ja chętnie padnę za moje idee, za moje przemyślenia, za mafię którą widzę.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 19:37:45 GMT 1
Jak będzie fail to tak jak Czesio pisze, wszyscy są na mnie. A jak sukces? Pożyjemy zobaczymy
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:37:47 GMT 1
a Ty? Ty sobie utwierdzaj innych w przekonaniu, ze to ze nie dajesz sie zlinczowac to kwestia matematyki. Bylebyś dobrze akcentował. Bo sama tyka możęe Cię dosięgnąć.
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 19:38:18 GMT 1
To zgodnie z ustaleniem posyłam na Czesława, Egze - wiesz jak jest, propsy
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 19:38:41 GMT 1
Buduj narracje pod to ze niespelna rozumu egze rozgrywal emocjonalnie graczy, buduj, chuj mi do tego jak to zinterpretuja, twoja broszka by Ci uwierzyli, ja chętnie padnę za moje idee, za moje przemyślenia, za mafię którą widzę.Ja nie buduje żadnej narracji Twoje motywy maja pół zdania Ja w mafii, bo chciałem zrobić na tobie masówkę, chociaż nie chciałem Panasiuk czysty, bo Kacper tak napisał Rudy w mafii, bo jest ze mną Klocuch czysty, bo jest z tobą Gołota czysty, bo nie uwierzył w twój teatrzyk Ile można
|
|