|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:39:04 GMT 1
Pozdro Antura, za dwie godziny widzimy sie na cmentarzu. tam sobie pogadamy.
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 19:39:34 GMT 1
Buduj narracje pod to ze niespelna rozumu egze rozgrywal emocjonalnie graczy, buduj, chuj mi do tego jak to zinterpretuja, twoja broszka by Ci uwierzyli, ja chętnie padnę za moje idee, za moje przemyślenia, za mafię którą widzę.Ja nie buduje żadnej narracji Twoje motywy maja pół zdania Ja w mafii, bo chciałem zrobić na tobie masówkę, chociaż nie chciałem Panasiuk czysty, bo Kacper tak napisał Rudy w mafii, bo jest ze mną Klocuch czysty, bo jest z tobą Gołota czysty, bo nie uwierzył w twój teatrzyk Ile można No ale tak piszą I robią niewinni. Pytanie czy tak robi Egze hmmm
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 19:40:57 GMT 1
Ja nie buduje żadnej narracji Twoje motywy maja pół zdania Ja w mafii, bo chciałem zrobić na tobie masówkę, chociaż nie chciałem Panasiuk czysty, bo Kacper tak napisał Rudy w mafii, bo jest ze mną Klocuch czysty, bo jest z tobą Gołota czysty, bo nie uwierzył w twój teatrzyk Ile można No ale tak piszą I robią niewinni. Pytanie czy tak robi Egze hmmm No ale to jest zbyt grubymi nićmi szyte, w dzień miałem wg jego teorii wpierdalac cie do linczu, co było nieprawda, cugowski miał pierwszy zaatakować rudego, co było nieprawda
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 19:41:14 GMT 1
Z mojej czystej oceny i emocji to Egze >>>>>>> Wiśnia, mam fatalne typy ale zazwyczaj sam sobie nie ufam i potem super przypal. Lajli nie broniłem, Lipszycowi dawałem czas na zaufanie, W Kulesze nie wjechałem mimo iż tak swędziało, Capibarze odpuściłem chociaż od razu mówiłem, Raymonda zabiłem za przysięgę, chcociaz nie wierzyłem, sąd story
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 19:41:39 GMT 1
Ja powiem tyle - w pierwszym mordzie (i jak na razie jedynym) mordzie mafii poleciał Monti, który jako jedyny otwarcie mówił, że Wiśnia gra chujówkę. Czy to świadczy w 100% o jego mafijnosci, pewnie nie. Ale czy był lepszy moment na zajebanie Montiego przez Wiśnię, niż jak Wiśnia był uważany za mocnego miastowego i nikt za bardzo go nie podejrzewał? Pewnie też nie.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 19:42:22 GMT 1
On ma uzasadnienia winy/uniewinnien na pół zdania i 100% pewności co do swoich typów Mając swój główny typ błędny
On nie jest głupi, tym bardziej znając wnioski po green generał i pinsa rimbaud
Zacząłby się przynajmniej zastanawiać
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 19:43:28 GMT 1
Ja powiem tyle - w pierwszym mordzie (i jak na razie jedynym) mordzie mafii poleciał Monti, który jako jedyny otwarcie mówił, że Wiśnia gra chujówkę. Czy to świadczy w 100% o jego mafijnosci, pewnie nie. Ale czy był lepszy moment na zajebanie Montiego przez Wiśnię, niż jak Wiśnia był uważany za mocnego miastowego i nikt za bardzo go nie podejrzewał? Pewnie też nie. Kurwa jaki jedyny, wysmrodziłem analizę w którym Wiśnia był moim pierwszym mafioza.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 19:43:57 GMT 1
Ja powiem tyle - w pierwszym mordzie (i jak na razie jedynym) mordzie mafii poleciał Monti, który jako jedyny otwarcie mówił, że Wiśnia gra chujówkę. Czy to świadczy w 100% o jego mafijnosci, pewnie nie. Ale czy był lepszy moment na zajebanie Montiego przez Wiśnię, niż jak Wiśnia był uważany za mocnego miastowego i nikt za bardzo go nie podejrzewał? Pewnie też nie. Czy był lepszy moment na zajebanie prawdopodobnie najlepszego miastowego ostatnich 2 edycji przez mafie, w której nie ma wiśniaka?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 19:44:08 GMT 1
inb4 tak na prawdę nie chciałem wiśni zlinczować, bo jestem z nim w mafii
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:44:21 GMT 1
zrobiłem co mogłem, przepraszam, ze nie umiem lepiej
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:45:26 GMT 1
serio to moja wina, antura doskonale jako detektyw, kawalec doskonale jako miastowy, to ja zawalilem ze nie umiem przekonac wszystkich do tego ze mam racje, za 15 minut padne, mam nadzieje, ze mnie posluchacie
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:45:57 GMT 1
nie chce mi sie pisac testamentu, pewnie odburkne cos po linczu niemilego
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:48:21 GMT 1
pamietajcie jedno w mafii jest trojka wisnia, rudy, cugowski. nikt kurwa inny.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:48:46 GMT 1
wisnia bedzie was przekonywal ze mielismy te same typy, tylko ja nie dopuszczalem jego niewinnosci
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 19:48:56 GMT 1
No nic, życzę wam dalej ciekawej edycji i fajnej gry! Udanych wakacji, urlopów i lata ❤️
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:49:26 GMT 1
ale to gowno prawda, mamy zupelnie inne spojrzenie na rozgrywke, ja podejrzewam rudego/cugowskiego z innych powodow niz on. wreszcie ja wierze ze klocuch jest niewinny.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:50:15 GMT 1
Gołota jesli jestes w miescie miej kolejnego dnia RiGCz i postaw sie Wiśni.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:50:43 GMT 1
Sidor powodzonka, od Ciebie wiele zależy
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:51:06 GMT 1
Kshaq jesteś gość, bez Ciebie bym tej trójki nie wyłapał. Baw się dobrze na weselu.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 19:51:58 GMT 1
Antura skonfrontujmy sie na cmentarzu, nie uciekaj na wakajki bez slowa dyskusji
|
|