|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 20:07:49 GMT 1
niech każdy przed zamknięciem tematu napisze co mogę zrobić, żebyśmy się w poniedziałek nie spotkali w na gorąco po edycji
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 20:07:59 GMT 1
No nic, jesteśmy Czesiowi winni lincz na Wiśni. Tak naprawdę chodzi o to, żeby - jak to polski piłkarz - przerzucić odpowiedzialność na kogoś innego, ale Czesiu sam się do tego pali. Idziemy jutro w Wiśnię, miastowi. Plus 1
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 20:09:33 GMT 1
niech każdy przed zamknięciem tematu napisze co mogę zrobić, żebyśmy się w poniedziałek nie spotkali w na gorąco po edycji Zmienić skład mafii Nie no serio, jaki skład ty tu widzisz
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 20:11:09 GMT 1
niech każdy przed zamknięciem tematu napisze co mogę zrobić, żebyśmy się w poniedziałek nie spotkali w na gorąco po edycji Zmienić skład mafii Nie no serio, jaki skład ty tu widzisz No rudy cugos klocuch Edycje temu to samo było
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 20:12:27 GMT 1
Generalnie też rozważyłbym zabicie Rudego/cuga by nie dopuścić do sytuacji że cała mafią wygra edycję jak Wiśniewski niewinny, bo będą nam pety palić na twarzy wspominając cały prsetrwany skald mafii, jak myślicie? : d
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 20:13:38 GMT 1
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 20:13:46 GMT 1
Sidor, Klocuch siedzi w kurwidolku czy nie? Im dalej w las tym go mniej, no w ogóle go nie widać, z wpływu na grę i akcji a przecież Eneldo to Traba powietrzna mocnych akcentów in game
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 20:14:22 GMT 1
Kurwa to jest fizyczny bol przy tym ile Egze dzisiaj wlozyl w te rozgrywke
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 20:14:54 GMT 1
Dobra ide pic wódkę, chuj w to już dzisiaj
Ale w poniedziałek pogadamy na poważnie
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 20:15:08 GMT 1
Kurwa to jest fizyczny bol przy tym ile Egze dzisiaj wlozyl w te rozgrywke Dopiero teraz to kurwa zauważyłeś?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 20:15:28 GMT 1
Jak ci mówiłem za co go uniewinniam to uznałeś ze to ogólniki
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 8, 2023 20:18:31 GMT 1
Kurwa to jest fizyczny bol przy tym ile Egze dzisiaj wlozyl w te rozgrywke Dopiero teraz to kurwa zauważyłeś? No samo to go nie uniewinnialo i mialem powody dla ktorych na niego glosowalem. Mimo wszystko w chuj mi go szkoda jak jednak jest miastem, ale smialo dopierdol mi soli w rany
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 20:18:53 GMT 1
Kurwa to jest fizyczny bol przy tym ile Egze dzisiaj wlozyl w te rozgrywke Nie przeżywaj już tak. Zlinczujemy tych, których wskazał, i jesteśmy kwita. Grał długimi fragmentami bardzo dziwnie, nie czas o tym teraz dyskutować.
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 20:18:58 GMT 1
Dopiero teraz to kurwa zauważyłeś? No samo to go nie uniewinnialo i mialem powody dla ktorych na niego glosowalem. Mimo wszystko w chuj mi go szkoda jak jednak jest miastem, ale smialo dopierdol mi soli w rany XD trenuj
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 20:21:47 GMT 1
Sidor, liczy się zabawa! Jutro zlinczuj kogoś, kogo nie zlinczuje miasto bez Ciebie. Dochodzę do domu 3 znajomego, życzę powodzonka, przepraszam miastowych za mała aktywność, have fun
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 20:21:52 GMT 1
Generalnie też rozważyłbym zabicie Rudego/cuga by nie dopuścić do sytuacji że cała mafią wygra edycję jak Wiśniewski niewinny, bo będą nam pety palić na twarzy wspominając cały prsetrwany skald mafii, jak myślicie? : d Trudno, porażka to porażka. Nie ma sensu myśleć takimi kategoriami przy podejmowaniu decyzji.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 20:22:36 GMT 1
Rudy wciąż chce siebie wepchnąć w kolejkę przed Wiśniewskim, bo Wiśniewskiego będzie trudniej zlinczować potem.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 20:23:12 GMT 1
Sidor, liczy się zabawa! Jutro zlinczuj kogoś, kogo nie zlinczuje miasto bez Ciebie. Dochodzę do domu 3 znajomego, życzę powodzonka, przepraszam miastowych za mała aktywność, have fun Niestety przeceniasz moją sprawczość, ja nie będę jutro pod grą. ☹️
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 20:24:33 GMT 1
Sidor, liczy się zabawa! Jutro zlinczuj kogoś, kogo nie zlinczuje miasto bez Ciebie. Dochodzę do domu 3 znajomego, życzę powodzonka, przepraszam miastowych za mała aktywność, have fun Niestety przeceniasz moją sprawczość, ja nie będę jutro pod grą. ☹️ No pojutrze, w poniedziałek! Co zrobisz, to to przejdzie, jak dzisiaj, nie będziemy ci wypominac, nie bój się biedny huncwocie co chciał sobie pożartować a nie wylosował opryszka
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 20:26:35 GMT 1
W poniedziałek mogę być bardziej pod grą.
|
|