|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 20:26:54 GMT 1
Generalnie też rozważyłbym zabicie Rudego/cuga by nie dopuścić do sytuacji że cała mafią wygra edycję jak Wiśniewski niewinny, bo będą nam pety palić na twarzy wspominając cały prsetrwany skald mafii, jak myślicie? : d Trudno, porażka to porażka. Nie ma sensu myśleć takimi kategoriami przy podejmowaniu decyzji. O, i to podejście w końcu rozsądne od kolegi WB Szczególnie że nie jestem przekonany, że to na 100% duet Cugowski - Rudy jest w mafii z Wiśniewskim Ale więcej w poniedziałek
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 20:26:59 GMT 1
Przerzucamy odpowiedzialność na Czesia.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 20:28:49 GMT 1
Albo Klocuch.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 20:30:07 GMT 1
Czuję się spadkobiercą testamentu Czesia. Jutro Wiśnia. Właśnie zjadłem wiśnie w ogrodzie.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 20:31:03 GMT 1
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 8, 2023 20:33:32 GMT 1
Czuję się spadkobiercą testamentu Czesia. Jutro Wiśnia. Właśnie zjadłem wiśnie w ogrodzie. Chyba tylko mafioza mógł być pewny niewinności Czesia.
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 20:35:23 GMT 1
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 20:36:58 GMT 1
Jaki to jest dla mnie Rozpierdol jak mi Wrocław albo poznan wrzuca zdjęcia jak jest jasno a u mnie już ciemno Tak, właśnie odkryłem długość geograficzna
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 20:37:52 GMT 1
Trudno, porażka to porażka. Nie ma sensu myśleć takimi kategoriami przy podejmowaniu decyzji. O, i to podejście w końcu rozsądne od kolegi WB Szczególnie że nie jestem przekonany, że to na 100% duet Cugowski - Rudy jest w mafii z Wiśniewskim Ale więcej w poniedziałek Jak mamy rozmawiać o „kto jest w mafii z wisniewskim” to po poniedziałku już nie będzie trzeba się nawet nad tym zastanawiać
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 20:37:56 GMT 1
Jaki to jest dla mnie Rozpierdol jak mi Wrocław albo poznan wrzuca zdjęcia jak jest jasno a u mnie już ciemno Tak, właśnie odkryłem długość geograficzna Sprzed 1,5h
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 20:41:50 GMT 1
O, i to podejście w końcu rozsądne od kolegi WB Szczególnie że nie jestem przekonany, że to na 100% duet Cugowski - Rudy jest w mafii z Wiśniewskim Ale więcej w poniedziałek Jak mamy rozmawiać o „kto jest w mafii z wisniewskim” to po poniedziałku już nie będzie trzeba się nawet nad tym zastanawiać APELUJE do każdego rozsądnego o wyjęcie głowy z dupy i nie oddawanie gierki waleniem we mnie Już wiem co czuł monti po zlinczowaniu greeniarza Chociaż on przynajmniej mógł wygrać dyskusje, teraz nie mam tej pewności
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 20:59:28 GMT 1
Jak mamy rozmawiać o „kto jest w mafii z wisniewskim” to po poniedziałku już nie będzie trzeba się nawet nad tym zastanawiać APELUJE do każdego rozsądnego o wyjęcie głowy z dupy i nie oddawanie gierki waleniem we mnie Już wiem co czuł monti po zlinczowaniu greeniarza Chociaż on przynajmniej mógł wygrać dyskusje, teraz nie mam tej pewności Walka generała z greenem to było starcie tytanów w porównaniu do tego dzisiaj Dzisiaj tylko Czesio dorósł do tego poziomu niestety
|
|
NJay
Gracz
|
Post by NJay on Jul 8, 2023 21:00:52 GMT 1
Dnia 4 zabity przez mafię został Służba - Detektyw Mieszkaniec
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 21:00:52 GMT 1
APELUJE do każdego rozsądnego o wyjęcie głowy z dupy i nie oddawanie gierki waleniem we mnie Już wiem co czuł monti po zlinczowaniu greeniarza Chociaż on przynajmniej mógł wygrać dyskusje, teraz nie mam tej pewności Walka generała z greenem to było starcie tytanów w porównaniu do tego dzisiaj Dzisiaj tylko Czesio dorósł do tego poziomu niestety Kurwa bierzesz pod uwagę ze 100% moich postów było napisane z komórki na grillu?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 21:04:02 GMT 1
Miał być spokojny dzień, cztery lincze, czterech podejrzanych, a tutaj cała sobota spędzona na dostawaniu po pizdzie za pomocą nieprawdziwych argumentów
i kurwa zamierzam to udowodnić, ta gierka to mój czyściec
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 21:13:54 GMT 1
Miał być spokojny dzień, cztery lincze, czterech podejrzanych, a tutaj cała sobota spędzona na dostawaniu po pizdzie za pomocą nieprawdziwych argumentów i kurwa zamierzam to udowodnić, ta gierka to mój czyściec No to dawaj, masz 24 godziny na przygotowanie się i 24 godziny na dyskusję Ja jestem otwarty na dyskusję zawsze 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 21:15:58 GMT 1
No spoko, taki jest plan
Jest coś na czym ci/komukolwiek kto to przeczyta przed 2230 zależy, żebyśmy to jakoś upodzadkowali?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 21:22:46 GMT 1
No spoko, taki jest plan Jest coś na czym ci/komukolwiek kto to przeczyta przed 2230 zależy, żebyśmy to jakoś upodzadkowali? Ja nie wiem, wale bimber teraz xD ale przeczytam wszystko
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 21:24:12 GMT 1
No spoko, taki jest plan Jest coś na czym ci/komukolwiek kto to przeczyta przed 2230 zależy, żebyśmy to jakoś upodzadkowali? Ja nie wiem, wale bimber teraz xD ale przeczytam wszystko W sensie kurwa, ostatnio robiłem tak jak mi się wydawało ze trzeba i wyszło chujowo, potrzebuje kurwa feedbacku bo się skończy jak zwykle xD
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 21:25:03 GMT 1
Bez wątpienia mam teraz, oprócz mafii, najlepszy przegląd pola, bo dysponuje kluczowa informacja. O swojej niewinności.
|
|