|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 17:39:32 GMT 1
Zachowujesz się jakbyś uważał, że Rudy albo jest idiotą, albo nie będzie chciał wygrać. No pewnie, że myśli co tu napisać, żeby was przekabacić na swoją korzyść. Natomiast ja nie wiem kto z ich trójki (Wiśnia, Klocuch, Rudy) ma największe szanse na bycie niewinnym. Dlatego chcę Cugowskiego dzisiaj i jeszcze poczytać pomyśleć. No to wszyscy poza rudym jesteśmy idiotami bo nikt tego wcześniej dzisiaj nie podniósł No ja nie mam takich matematycznych intuicji, żeby na oko wpaść na to, że da się wyliczyć matematyczne prawdopodobieństwo, że Wiśnia jest w mafii. Pytanie interesujące jest takie, czy kolejne lincze mafiozów zwiększają czy zmniejszają jego szanse na bycie w mafii. Czy w ogóle nie mają znaczenia. Intrygujące jest to, że Wiśnia nie jest już broniony przez mafię, nie ważne czy trzecim jest Klocuch, czy Rudy, nie bronią już Wiśni. A może Wiśnia właśnie nie jest w mafii, nie wiem. Natomiast fakty są takie, że Rudy przestał go bronić.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 10, 2023 17:40:26 GMT 1
Już jakiś czas temu zauważyłem zdolności matematyczne u Rudego.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 17:40:46 GMT 1
Summon Rudy
Ja spierdalam na lekcje włoskiego, będę punkt 20:15
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 10, 2023 17:41:28 GMT 1
Arrivederci.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 17:41:38 GMT 1
Ja idę na silke jak pisałem (i dlatego wrzuciłem) wpadnę za 1h
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 17:42:00 GMT 1
W ogóle mam wrażenie, że ty trochę złośliwie grasz Klocuch w tej edycji i dlatego ja ci nie umiem zaufać. Jakbyś miał wyjebane w wynik.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 10, 2023 17:42:01 GMT 1
Szczerze? Ja najchętniej przyjebałbym w Klocucha, Kawalarza i Gołotę, ale jako jeden z nielicznych członków naszej społeczności jestem świadomy swoich ograniczeń i dopuszczam możliwość pomyłki. Tak to jest, że kiedy wielcy już przestają grać, padają w boju, maluczcy muszą stanąć na czele. Na tę chwilę najbliżej mi więc do opcji, żeby stać się po prostu wykonawcą testamentu Czesia.
Kto jest za?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 10, 2023 17:43:18 GMT 1
Zachowujesz się jakbyś uważał, że Rudy albo jest idiotą, albo nie będzie chciał wygrać. No pewnie, że myśli co tu napisać, żeby was przekabacić na swoją korzyść. Natomiast ja nie wiem kto z ich trójki (Wiśnia, Klocuch, Rudy) ma największe szanse na bycie niewinnym. Dlatego chcę Cugowskiego dzisiaj i jeszcze poczytać pomyśleć. No to wszyscy poza rudym jesteśmy idiotami bo nikt tego wcześniej dzisiaj nie podniósł Mi chodziło takie wyliczenie po głowie. W sensie, że trzeba je wykonać.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 17:43:20 GMT 1
Szczerze? Ja najchętniej przyjebałbym w Klocucha, Kawalarza i Gołotę, ale jako jeden z nielicznych członków naszej społeczności jestem świadomy swoich ograniczeń i dopuszczam możliwość pomyłki. Tak to jest, że kiedy wielcy już przestają grać, padają w boju, maluczcy muszą stanąć na czele. Na tę chwilę najbliżej mi więc do opcji, żeby stać się po prostu wykonawcą testamentu Czesia. Kto jest za? No testament Czesia uwzględnia przynajmniej, że jestem niewinny i zawiera lincz na Wiśniewskim, który jest matematycznie opłacalny. Wydaje się to na pewno lepszą opcją niż jakbyście mieli przyjebać we mnie.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 10, 2023 17:44:05 GMT 1
W ogóle mam wrażenie, że ty trochę złośliwie grasz Klocuch w tej edycji i dlatego ja ci nie umiem zaufać. Jakbyś miał wyjebane w wynik. Dokładnie. Jest kompletnie poza grą.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 17:44:07 GMT 1
Ale wolałbym zacząć Cugowskim. Bo a nóż coś jeszcze sensownego się wypatrzy czytając przez te 24h.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 10, 2023 17:50:27 GMT 1
W ogóle mam wrażenie, że ty trochę złośliwie grasz Klocuch w tej edycji i dlatego ja ci nie umiem zaufać. Jakbyś miał wyjebane w wynik. Bardziej niż Broniewski?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 10, 2023 17:55:36 GMT 1
W ogóle mam wrażenie, że ty trochę złośliwie grasz Klocuch w tej edycji i dlatego ja ci nie umiem zaufać. Jakbyś miał wyjebane w wynik. Bardziej niż Broniewski? Może nie bardziej, ale kontrast straszny. Ja tak gram we wszystkich edycjach po erze Forum Lewkonia, a Ty, nawet irytując różnymi szaradami i zagadkami, sprawiałeś zawsze wrażenie mega zaangażowanego. Tego nie można Ci było odmówić.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 17:56:20 GMT 1
No to wszyscy poza rudym jesteśmy idiotami bo nikt tego wcześniej dzisiaj nie podniósł No ja nie mam takich matematycznych intuicji, żeby na oko wpaść na to, że da się wyliczyć matematyczne prawdopodobieństwo, że Wiśnia jest w mafii. Pytanie interesujące jest takie, czy kolejne lincze mafiozów zwiększają czy zmniejszają jego szanse na bycie w mafii. Czy w ogóle nie mają znaczenia. Intrygujące jest to, że Wiśnia nie jest już broniony przez mafię, nie ważne czy trzecim jest Klocuch, czy Rudy, nie bronią już Wiśni. A może Wiśnia właśnie nie jest w mafii, nie wiem. Natomiast fakty są takie, że Rudy przestał go bronić. Spadnie - jak mamy jednego to zleci pewnie do 60%, jak dwóch to do standardowego gracza (bo nie możemy użyć prawdopodobieństwa opryszek vs mafia do uniewinnienia) Zmieniło się, bo wczoraj byłem pewien winy Czesia.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 10, 2023 17:56:21 GMT 1
I teraz mam wrażenie, że takiemu Wiśniewskiego mega zależy, a Tobie wszystko jedno.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 17:58:57 GMT 1
Dobra, jestem już przy kompie. Analiza jednak nie będzie live, tylko normalnie w całości, żeby łatwiej było znać kontekst i powiązania między postami. Biorę się do roboty.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 10, 2023 18:01:01 GMT 1
Ja mam wrażenie, że to może być Klocuch, Kawalarz i Gołota.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 10, 2023 18:01:28 GMT 1
Czy którykolwiek miastowy by się pod czymś takim podpisał?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 10, 2023 18:02:26 GMT 1
Jeśli nie, lecimy testamentem Czesia i tyle.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 10, 2023 18:02:48 GMT 1
Rudy, Wiśnia, Cugowski, dajcie znać.
|
|