|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 17:21:22 GMT 1
No kurwa
I jak tu z królową nauk dyskutować
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 10, 2023 17:22:06 GMT 1
Niezawodny Mechanizm Wielkiego Bolca.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 17:23:31 GMT 1
No jeżeli on jest niewinny to Klocuch nie jest.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 17:24:24 GMT 1
Intuicyjnie to i teoria piątek działała i statystycznie/z rachunku prawdopodobieństwa tez się spinała
Wracam do robienia obiadu bo szkoda mojego czasu tutaj I mówi to typ który przez 5 godzin pisał posty które wszyscy maja w dupie i do których nikt się nie odniósł
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 10, 2023 17:28:20 GMT 1
No jeżeli on jest niewinny to Klocuch nie jest. Chyba Ty, mafiuszko.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 17:28:26 GMT 1
Nie jebcie go dzisiaj ja już nie zdążę ogarnąć. A to co Rudy napisał to może i przydatne, ale co to za problem to napisać dla mafijnego typa co umie matme? Dziś Cugowski i kupujemy sobie więcej czasu. A ja serio odpalę rakiety w trakcie przerwy. I postaram się coś możliwie użytecznego napisać.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 17:28:27 GMT 1
Przeczytałem wszystkie trzy, no ale co na ich temat można powiedzieć? Są dobre, natomiast tak jak pisałem, proporcje już niekoniecznie
Boksowanie się przez 3 strony a4 z martwym Czesiem to sztuka dla sztuki i imo nie wskazuje nijak twojej przynależności
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 17:29:15 GMT 1
Ty serio Klocuch myślisz, że ja jestem w mafii a nie Rudy? Czytałeś w ogóle moje posty?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 17:29:34 GMT 1
A jeszcze jedna rzecz, która mi się rzuciła w oczy - używanie moich postów jako argumentów w twojej sprawie, to może i bold move, ale nie jestem fanem
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 17:31:13 GMT 1
Nie jebcie go dzisiaj ja już nie zdążę ogarnąć. A to co Rudy napisał to może i przydatne, ale co to za problem to napisać dla mafijnego typa co umie matme? Dziś Cugowski i kupujemy sobie więcej czasu. A ja serio odpalę rakiety w trakcie przerwy. I postaram się coś możliwie użytecznego napisać. To nie kwestia napisania tylko pomyślenia o tym w tym momencie.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 10, 2023 17:31:40 GMT 1
Nie masz internetu mobilnego, Gołota?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 17:31:47 GMT 1
Intuicyjnie to i teoria piątek działała i statystycznie/z rachunku prawdopodobieństwa tez się spinała Wracam do robienia obiadu bo szkoda mojego czasu tutaj I mówi to typ który przez 5 godzin pisał posty które wszyscy maja w dupie i do których nikt się nie odniósł Intuicyjne wytłumaczenie jest dla tych, którzy chcą nabyć jakiegoś przekonania bez zrozumienia żargonu. Nie wiem co to teoria piątek, natomiast powyższe obliczenia to poziom zadania z matury i przecież daje Ci 30% na niewinność. Mogłeś mieć pecha i dostać oprycha. Po prostu na przestrzeni 100 gier opryszek będzie rzadszy niż faktyczna mafia.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 10, 2023 17:32:16 GMT 1
Nieznajomi z daleka, starzy przyjaciele! Zapraszam na naradę.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 17:32:51 GMT 1
Zachowujesz się jakbyś uważał, że Rudy albo jest idiotą, albo nie będzie chciał wygrać. No pewnie, że myśli co tu napisać, żeby was przekabacić na swoją korzyść. Natomiast ja nie wiem kto z ich trójki (Wiśnia, Klocuch, Rudy) ma największe szanse na bycie niewinnym. Dlatego chcę Cugowskiego dzisiaj i jeszcze poczytać pomyśleć.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 17:33:45 GMT 1
Nie masz internetu mobilnego, Gołota? No właśnie mi się skończył bo na nim jechałem ileś tam dni xd. Muszę sprawdzić, czy jest jakaś opcja dokupienia go.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 17:34:45 GMT 1
Zachowujesz się jakbyś uważał, że Rudy albo jest idiotą, albo nie będzie chciał wygrać. No pewnie, że myśli co tu napisać, żeby was przekabacić na swoją korzyść. Natomiast ja nie wiem kto z ich trójki (Wiśnia, Klocuch, Rudy) ma największe szanse na bycie niewinnym. Dlatego chcę Cugowskiego dzisiaj i jeszcze poczytać pomyśleć. No to wszyscy poza rudym jesteśmy idiotami bo nikt tego wcześniej dzisiaj nie podniósł
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 17:35:29 GMT 1
Nie jebcie go dzisiaj ja już nie zdążę ogarnąć. A to co Rudy napisał to może i przydatne, ale co to za problem to napisać dla mafijnego typa co umie matme? Dziś Cugowski i kupujemy sobie więcej czasu. A ja serio odpalę rakiety w trakcie przerwy. I postaram się coś możliwie użytecznego napisać. Spodziewałem się tej linii ataku, dlatego rozpisałem to tak prosto jak mogłem. Wszystkim łatwiej zrozumieć i ewentualnie wskazać błąd. Natomiast jak mechnika faktycznie kogoś tak uwinnia to wypadałoby to wziąć pod uwagę.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 17:35:39 GMT 1
Nieznajomi z daleka, starzy przyjaciele! Zapraszam na naradę. Na tej wyjątkowo chętnie się zjawię
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 10, 2023 17:37:03 GMT 1
Ja w winę Wiśni nie wierzę. Dużo bardziej pasuje mi do mafii Klocuch, Cugowski, Rudy, Kawalarz, a nawet Gołota. Jestem jednak człowiekiem rozważnym. Chętnie przerzucę odpowiedzialność na Czesia, sam się do tego palił. Raz, że będzie to oddanie mu sprawiedliwości. Dwa, że gość miewał czasem dobry celownik i śledził grę, a ja tylko do pierwszej przerwy.
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 17:37:27 GMT 1
wracam już na chatę, zaraz będę i odpalam
|
|