|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 22:31:43 GMT 1
Panasiuk, dlaczego taki defetyzm po 3 postach na krzyż? Prosiłeś o cytat, kolego Kawalec. no dobra, punkt dla ciebie ale pytanie było uzasadnione ¯\_(ツ)_/¯
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 22:36:47 GMT 1
Sugestie Klocucha puszczajcie mimo uszu. Podejrzewa mnie dla zasady, na wszelki wypadek, żeby w razie czego móc powiedzieć: mnie nie nabrałeś...
Szkoda, że ten syndrom załączył mu się akurat w partii, w której - po raz pierwszy od kilku edycji - wzbudza moje zaufanie. Liczyłem na owocną współpracę. Miałem nadzieję, że wesprze mnie niczym Sancho Pansa Don Kichota, Watson Sherlocka Holmesa, De Paul Messiego... I poprowadzimy miasto do zwycięstwa.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 22:40:58 GMT 1
"Poetą mistrz, a błaznem ja" - trafna uwaga kol. Gabriela Fleszara.
|
|
|
Post by Gabriel Fleszar on Jul 2, 2023 22:47:14 GMT 1
Gabriel, wszystko w twoich rękach teraz Pierwszy mord to i tak strzał. Przynajmniej dla mnie. Przewertowałem 23 strony i trudno mi udawać, że mam jakikolwiek sensowny typ. Może muszę usiąść do tego rano. Na ten moment zaczynam czuć sympatię do Andrzeja Gołoty. Jest we mnie po przeczytaniu tego wątku jakaś podświadoma niechęć do Panasiuka. Mam problem z klocuchem też. Jeżeli musiałbym głosować teraz, zrobiłbym to na jednego z tych dwóch.
Na szczęście nie muszę. Mam jeszcze czas.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 22:49:00 GMT 1
Krzysztof Cugowski Klocuch
|
|
|
Post by Gabriel Fleszar on Jul 2, 2023 22:52:37 GMT 1
Krzysztof Cugowski Klocuch Zapomniałeś o mnie.
|
|
|
Post by schabowy on Jul 2, 2023 22:54:02 GMT 1
Witam witam witam, problemy po obiedzie miałem wróciłem i mnie zjedli na wieczerzy, ale wracam do żywych. Nadrabiam całość, ale jeszcze nie widziałem niczego zbyt mocno ale po prostu może na podstawie tego, że mafia raczej byłaby aktywna od samego początku zwróciłbym uwagę jedynie na Krzysztofa, póki co jeszcze nie widziałem czy ktoś kogoś broni.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 22:54:12 GMT 1
Gabriel, wszystko w twoich rękach teraz Pierwszy mord to i tak strzał. Przynajmniej dla mnie. Koledze na podświadomości zostało, że też morduje?
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 22:57:46 GMT 1
Nie no, ja w ogóle nie lubię takiej poprawnopolitycznej gadki, a tu jeszcze mu się lincz z mordem pojebał. Fatalne wejście Fleszar, 23 strony przewertowałeś i chuja do dodania.
Siedzisz u mnie z Rudym w celi.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 22:59:51 GMT 1
Gabriel, wszystko w twoich rękach teraz Pierwszy mord to i tak strzał. Przynajmniej dla mnie. Przewertowałem 23 strony i trudno mi udawać, że mam jakikolwiek sensowny typ. Może muszę usiąść do tego rano. Na ten moment zaczynam czuć sympatię do Andrzeja Gołoty. Jest we mnie po przeczytaniu tego wątku jakaś podświadoma niechęć do Panasiuka. Mam problem z klocuchem też. Jeżeli musiałbym głosować teraz, zrobiłbym to na jednego z tych dwóch.
Na szczęście nie muszę. Mam jeszcze czas. No kurwa, co to jest za post w ogóle. Dlaczego sympatię do Gołoty? Czym się przejawia PODŚWIADOMA niechęć do Panasiuka? Bo u mnie na przykład kreacją. Ale to chyba trzeba oddzielić od mafii, co? Czym klocuch zawinił? No i chyba wygrałeś kontest na mowę-trawę z Bartoszewskim. 'No co by tu napisać' vs 'Pierwszy mord to i tak strzał'.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 23:00:00 GMT 1
Dzień dobry, nazywam się Czesio i chodzę do klasy drugiej. Cześć Czesio. Co sądzisz o dziwnej bierności Gołoty do wyprowadzania ataków po jajach? Dlaczego Cugowski się mnie czepia o brak ataków już na drugiej stronie, zrozumiałbym na 9. Na 2giej dziwne.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 23:00:02 GMT 1
Po sieci krąży wprawdzie moje hasło Santos subito, ale to nie tak, trochę wyrwane z kontekstu, trochę puściłem oko do pelikanów... 😉 Jednak nie chcę celować w niego jutro. Może znów przebije głową mur, a nawet ścianę. Poczekajmy. Ostatnio też rozkręcał się wolniej niż Śmierć w Wenecji.
Rudy też może być niewinny. Chciał się na starcie popisać. Wyszło, jak wyszło, ale paradoksalnie przemawia to za nim.
Psią Kość i Matiego pomijam, doliczam za to siebie. Jest nas pięciu: Broniewski, Klocuch, Santos, Cugowski i Rudy. Pięciu z immunitetem na jutro. To będzie dla mnie punkt wyjścia.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 23:01:31 GMT 1
Ja jestem rozkręcony jak ruski wentylator.
PS Bo ubodło mnie to 'też'.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 23:03:11 GMT 1
Witam witam witam, problemy po obiedzie miałem wróciłem i mnie zjedli na wieczerzy, ale wracam do żywych. Nadrabiam całość, ale jeszcze nie widziałem niczego zbyt mocno ale po prostu może na podstawie tego, że mafia raczej byłaby aktywna od samego początku zwróciłbym uwagę jedynie na Krzysztofa, póki co jeszcze nie widziałem czy ktoś kogoś broni. W ogóle to wejście schabowego i Fleszara bliźniacze wręcz.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 23:03:20 GMT 1
Santos ma chyba jakiś kompleks Broniewskiego.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 23:04:18 GMT 1
Aczkolwiek Fleszara punktował trafnie. Sam mógłbym to napisać, ale wówczas byłoby to pustosłowie i mowa-trawa.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 23:04:41 GMT 1
Oj już nie złość się.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 23:07:14 GMT 1
Nie żywię urazy, nie ma we mnie złości.
|
|