|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 20:02:16 GMT 1
Kawalec, na ile chcesz żebym się skupił na swojej niewinności, a na ile na rozkminianiu Klocucha, Rudego i Wiśni. Nie ukrywam, że wolałbym to drugie zrobic.
BTW bardzo dobra gierka Cugowski, mocnych zawodników przed siebie wepchnąłeś. Pod koniec już dało się wyczuc, że nie dajesz rady. Ale całokształt mocny. Fajne analizy, z naturalnością gorzej.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 20:02:19 GMT 1
Pan Czesio to jednak fachowiec jest no prawda ze mną średnio wyszło, ale 2/3 nie ma co narzekać
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 10, 2023 20:02:40 GMT 1
dzięki za kulturalną i merytoryczną grę wszystkim nie tak źle grałem, co nie przynajmniej się starałem xd no kurde 5 gier i 3. raz mafia, plugawy bot pozdrawiam was i cmentarz ego enim iam delibor et tempus meae resolutionis instat bonum certamen certavi cursum consummavi fidem servavi
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 20:02:50 GMT 1
Daj się nacieszyć Wiśnia
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 20:03:07 GMT 1
gg piernik
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 10, 2023 20:03:22 GMT 1
Teraz mogę stanąć przed obliczem dostojnego Antury, nie okrywając się wstydem. Bieg ukończyłem, miasta ustrzegłem.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 10, 2023 20:04:14 GMT 1
Nasze jest wygranko tym razem! A Zmarzlik się rozwija i nawet dobra partia. W podsumowaniu napiszę po czym go rozgryzłem.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 20:05:07 GMT 1
dobra, teraz już poważniej
Kawalec, Gołota, Broniewski
nie mam złudzeń, że jutro znowu będę kontrkandydatem, dajcie info co mam dać od siebie i tak jest lepiej niż w poprzedniej meczówce, ale no głupio byłoby to sthrowować
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 20:05:28 GMT 1
Kawalec, na ile chcesz żebym się skupił na swojej niewinności, a na ile na rozkminianiu Klocucha, Rudego i Wiśni. Nie ukrywam, że wolałbym to drugie zrobic. BTW bardzo dobra gierka Cugowski, mocnych zawodników przed siebie wepchnąłeś. Pod koniec już dało się wyczuc, że nie dajesz rady. Ale całokształt mocny. Fajne analizy, z naturalnością gorzej. Nie wiem, jak masz mi napisać że no Rudy i Klocuch winni bo mniej piszą i mam trudną gierkę to chyba szkoda pary 🤷🏼♂️ Muszę się zastanowić jakie mam konkretne pytania
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 10, 2023 20:06:57 GMT 1
Wiśniewski jakie rozstrzelone emocje w stosunku do reszty miasta.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 20:08:37 GMT 1
no ja fazę euforii miałem bardzo krótką dwa dni temu, bo potem sobie uświadomiłem jaka syzyfowa praca mnie czeka żeby to wyciągnąć
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 20:11:44 GMT 1
Klocuch dlaczego ty trolujesz nadal.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 10, 2023 20:12:09 GMT 1
Euforię miał największą, gdy niewinnny Czesio padł.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 20:12:57 GMT 1
Jakby ktoś chciał matematyczną zagadkę: jakie są szanse, że Pshemo szukając avatara wygoogluje "andrzej gołota w okularach"?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 20:13:24 GMT 1
Klocuch dlaczego w sumie prawie Cię nie było dzisiaj
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 10, 2023 20:14:51 GMT 1
Klocuch dlaczego w sumie prawie Cię nie było dzisiaj Byłem rano na wycieczce z rodzicami. Mają urlop.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 20:14:59 GMT 1
Kawalec, na ile chcesz żebym się skupił na swojej niewinności, a na ile na rozkminianiu Klocucha, Rudego i Wiśni. Nie ukrywam, że wolałbym to drugie zrobic. BTW bardzo dobra gierka Cugowski, mocnych zawodników przed siebie wepchnąłeś. Pod koniec już dało się wyczuc, że nie dajesz rady. Ale całokształt mocny. Fajne analizy, z naturalnością gorzej. Nie wiem, jak masz mi napisać że no Rudy i Klocuch winni bo mniej piszą i mam trudną gierkę to chyba szkoda pary 🤷🏼♂️ Muszę się zastanowić jakie mam konkretne pytania Nie no więcej ci spróbuje dać, tak naprawdę już sporo kolorów znamy, wystarczy, żebyś mi zaufał i żebyśmy dobrze rozstrzygnęli który z trójki jest niewinny.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 20:15:45 GMT 1
Jakby ktoś chciał matematyczną zagadkę: jakie są szanse, że Pshemo szukając avatara wygoogluje "andrzej gołota w okularach"? No byku ja znam dobrze historie boksu i byłem świadomy tego, że Andrzej najlepiej wyglądał w okularach przeciwsłonecznych, wiedziałem po prostu o istneniu tych zdjęć zanim zacząłem ich szukać. Edit: o co ci chodzi w ogóle? Zresztą i tak ustawiałem avatar zanim poznałem rolę.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 20:17:27 GMT 1
Nie wiem, jak masz mi napisać że no Rudy i Klocuch winni bo mniej piszą i mam trudną gierkę to chyba szkoda pary 🤷🏼♂️ Muszę się zastanowić jakie mam konkretne pytania Nie no więcej ci spróbuje dać, tak naprawdę już sporo kolorów znamy, wystarczy, żebyś mi zaufał i żebyśmy dobrze rozstrzygnęli który z trójki jest niewinny. Przede wszystkim wytłumacz mi, dlaczego nie wiedziałeś niewinności Czesia. Jak zawsze się chwalisz, że go tak dobrze czujesz, tak teraz nie byłeś w stanie zidentyfikować autentycznych emocji i zmienić swojego myślenia. Zawsze mi się wydawałoby, że jednak jesteś graczem elastycznym. We mnie jako w Tabaluge nawalałeś całą grę żeby ostatecznie mnie uniewinnić. Imo Czesio bronił się bardziej zaciekle i autentycznie, a nic nie zadziałało.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 20:18:22 GMT 1
Jakby ktoś chciał matematyczną zagadkę: jakie są szanse, że Pshemo szukając avatara wygoogluje "andrzej gołota w okularach"? No byku ja znam dobrze historie boksu i byłem świadomy tego, że Andrzej najlepiej wyglądał w okularach przeciwsłonecznych, wiedziałem po prostu o istneniu tych zdjęć zanim zacząłem ich szukać. Edit: o co ci chodzi w ogóle? Zresztą i tak ustawiałem avatar zanim poznałem rolę. Cała moja mafia ma czarne okulary w avatarach - przypadek czy brawura
|
|