|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 20:20:57 GMT 1
Nie no więcej ci spróbuje dać, tak naprawdę już sporo kolorów znamy, wystarczy, żebyś mi zaufał i żebyśmy dobrze rozstrzygnęli który z trójki jest niewinny. Przede wszystkim wytłumacz mi, dlaczego nie wiedziałeś niewinności Czesia. Jak zawsze się chwalisz, że go tak dobrze czujesz, tak teraz nie byłeś w stanie zidentyfikować autentycznych emocji i zmienić swojego myślenia. Zawsze mi się wydawałoby, że jednak jesteś graczem elastycznym. We mnie jako w Tabaluge nawalałeś całą grę żeby ostatecznie mnie uniewinnić. Imo Czesio bronił się bardziej zaciekle i autentycznie, a nic nie zadziałało. Zafiksowałem się na przesłance, że Wiśniewski nie zagrałby tak zajebistej gry w mafii oraz naprawdę nie czułem żadnej wspólnoty z Egze. Ja go serio potrafię po kilku postach wyczaić z tożsamości w tej nie potrafiłem, bo się ukrywał, to jedno, ale jak już przestał się ukrywać to zero wspólnoty z nim czułem. Ja w poprzednich grach potrafiłem w trudnych warunkach go uniewinnić, a raz jak nie potrafiłem to był w mafii. I teraz czułem, że nie potrafię go uniewinnić. Za bardzo uwierzyłem, w to, że Egze zawsze potrafi być krystalicznie niewinny.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 10, 2023 20:21:00 GMT 1
Rudy. Licz to prawdopodobieństwo.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 20:21:52 GMT 1
Klocuch dlaczego tobie się tak osobowość na czas tej gry zmieniła? Specjalnie to robisz?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 20:22:10 GMT 1
Klocuch jak mnie wkurwisz to cię dla zasady zlinczuję
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 10, 2023 20:22:53 GMT 1
Jak mi się zmieniła? Mam teraz poczucie, że gram jak Szelestowski z początku, ale to przez brak wczucia takiego jak w innych edycjach. Poza tym - kreacja.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 20:22:57 GMT 1
Przede wszystkim wytłumacz mi, dlaczego nie wiedziałeś niewinności Czesia. Jak zawsze się chwalisz, że go tak dobrze czujesz, tak teraz nie byłeś w stanie zidentyfikować autentycznych emocji i zmienić swojego myślenia. Zawsze mi się wydawałoby, że jednak jesteś graczem elastycznym. We mnie jako w Tabaluge nawalałeś całą grę żeby ostatecznie mnie uniewinnić. Imo Czesio bronił się bardziej zaciekle i autentycznie, a nic nie zadziałało. Zafiksowałem się na przesłance, że Wiśniewski nie zagrałby tak zajebistej gry w mafii oraz naprawdę nie czułem żadnej wspólnoty z Egze. Ja go serio potrafię po kilku postach wyczaić z tożsamości w tej nie potrafiłem, bo się ukrywał, to jedno, ale jak już przestał się ukrywać to zero wspólnoty z nim czułem. Ja w poprzednich grach potrafiłem w trudnych warunkach go uniewinnić, a raz jak nie potrafiłem to był w mafii. I teraz czułem, że nie potrafię go uniewinnić. Za bardzo uwierzyłem, w to, że Egze zawsze potrafi być krystalicznie niewinny. Mellera miałeś za niewinnego całą grę?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 20:30:13 GMT 1
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 20:31:12 GMT 1
Klocuch jak mnie wkurwisz to cię dla zasady zlinczuję Zauważ jak podobnie reagujemy na niego, no jestem niewinny kurwa.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 20:31:24 GMT 1
To twój role model z poprzedniej edycji?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 20:31:36 GMT 1
Klocuch miał kurwa ten post w którym mnie uniewinnial, bo nikt w tej społeczności nie zagrałby tak odważnej gierki jak ja będąc mafioza (poza nim).
Tylko czy on za Wiśnie czy za Gołota.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 20:31:53 GMT 1
Jak mi się zmieniła? Mam teraz poczucie, że gram jak Szelestowski z początku, ale to przez brak wczucia takiego jak w innych edycjach. Poza tym - kreacja. A mi się wydaje, że może specjalnie grasz tak jak Szelestowski, ale ci to nie wychodzi do końca.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 20:32:05 GMT 1
Klocuch jak mnie wkurwisz to cię dla zasady zlinczuję Zauważ jak podobnie reagujemy na niego, no jestem niewinny kurwa. No to jest trafne spostrzeżenie kurka rurka
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 20:32:59 GMT 1
To twój role model z poprzedniej edycji? role modelem bym go nie określił, no ale bez wątpienia wajcha zostawia ślady jak sanek płoza
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 20:33:55 GMT 1
Zauważ jak podobnie reagujemy na niego, no jestem niewinny kurwa. No to jest trafne spostrzeżenie kurka rurka no tak, chuj mi w dupę, jak ja wyciągam podobne reakcje to jest bold move w jednym red miał rację, chujowo mi idzie wczuwanie się w emocje innych w ogóle w żyćku, tera przez to cierpię
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 20:35:52 GMT 1
No to jest trafne spostrzeżenie kurka rurka no tak, chuj mi w dupę, jak ja wyciągam podobne reakcje to jest bold move w jednym red miał rację, chujowo mi idzie wczuwanie się w emocje innych w ogóle w żyćku, tera przez to cierpię Ty jesteś bardziej sneaky a mi trzeba w mordę dać Ale spokojnie, prześpię się z tym
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 20:37:24 GMT 1
ja generalnie mam wrażenie, że podświadomie dopasowuję grę do avatara
jak miałem gęgula, to byłem do rany przyłoż z jaworkiem w sumie nie wiem, ale mordy nie było widać jak byłem wkurwionym kaczorem, to mi psycha robiła fikołki tera 2x z rzędu okularki i jestem brany za sneaky
kurwa coś w tym może być
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 20:43:35 GMT 1
Kawalec, na ile chcesz żebym się skupił na swojej niewinności, a na ile na rozkminianiu Klocucha, Rudego i Wiśni. Nie ukrywam, że wolałbym to drugie zrobic. BTW bardzo dobra gierka Cugowski, mocnych zawodników przed siebie wepchnąłeś. Pod koniec już dało się wyczuc, że nie dajesz rady. Ale całokształt mocny. Fajne analizy, z naturalnością gorzej. czego potrzebujesz, żeby się upewnić/przekonać o mojej niewinności?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 20:44:29 GMT 1
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 20:45:04 GMT 1
Kurwa miało być coś innego, co jest jutub kurwa
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 20:45:25 GMT 1
Ja ci generalnie ufam, dobrze mi się z tobą grało w tej edycji. Problem jest taki, że ja typuje jak menel w tej edyci. Matematyka opryszkowa jest przeciwko tobie, a wskazywali cię i Santos i Czesiek. No ciężką masz sytuacje bo musiałbym miec spore jaja, żebyy w tych warunkach postawic na swoją intuicję. Ale Klocuch gra tak chujowo, że mnie kusi. Nie wiem do końca czego potrzebuję od ciebie. Odniosę się do tych twoich analiz na Klocucha i Rudego zaraz.
|
|