|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 20:45:51 GMT 1
Kurwa miało być coś innego, co jest jutub kurwa nie było źle tbh
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 20:46:15 GMT 1
Capy slay
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 20:46:32 GMT 1
Otóż to
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 20:46:34 GMT 1
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 20:46:57 GMT 1
Klocuch jak jesteś w mieście to podajesz rękę mafiozie
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 20:47:42 GMT 1
Ja ci generalnie ufam, dobrze mi się z tobą grało w tej edycji. Problem jest taki, że ja typuje jak menel w tej edyci. Matematyka opryszkowa jest przeciwko tobie, a wskazywali cię i Santos i Czesiek. No ciężką masz sytuacje bo musiałbym miec spore jaja, żebyy w tych warunkach postawic na swoją intuicję. Ale Klocuch gra tak chujowo, że mnie kusi. Nie wiem do końca czego potrzebuję od ciebie. Odniosę się do tych twoich analiz na Klocucha i Rudego zaraz. ok, ale matematyka opryszkowa NA CHŁOPSKI ROZUM odrzuca skrajne opcje tak samo jak na chłopski rozum wszyscy odrzucili parę pixel i bolec czesiek mnie wskazywał, fakt santos wskazywał cześka, a mnie że nie mogę dożyć meczówki. a ja nie dość, że do jednej już dożyłem, to jeszcze ją przeżyłem xD
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 20:47:48 GMT 1
W ramach dość oczywistej pracy domowej, trzeba przeczytać Cugosia. Nie miał czasu i energii, wiec może i kogoś wsypał po drodze.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 20:48:54 GMT 1
Ja ci generalnie ufam, dobrze mi się z tobą grało w tej edycji. Problem jest taki, że ja typuje jak menel w tej edyci. Matematyka opryszkowa jest przeciwko tobie, a wskazywali cię i Santos i Czesiek. No ciężką masz sytuacje bo musiałbym miec spore jaja, żebyy w tych warunkach postawic na swoją intuicję. Ale Klocuch gra tak chujowo, że mnie kusi. Nie wiem do końca czego potrzebuję od ciebie. Odniosę się do tych twoich analiz na Klocucha i Rudego zaraz. ok, ale matematyka opryszkowa NA CHŁOPSKI ROZUM odrzuca skrajne opcje tak samo jak na chłopski rozum wszyscy odrzucili parę pixel i bolec czesiek mnie wskazywał, fakt santos wskazywał cześka, a mnie że nie mogę dożyć meczówki. a ja nie dość, że do jednej już dożyłem, to jeszcze ją przeżyłem xD O co ci chodzi z chłopskim rozumem kumpel - tam jest cześć intuicyjna i rygorystyczna. Michał ty tak te matme wczoraj lubiłeś, ze dzisiaj sie jakiejś lepszej reakcji spodziewałem.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 20:49:03 GMT 1
W ramach dość oczywistej pracy domowej, trzeba przeczytać Cugosia. Nie miał czasu i energii, wiec może i kogoś wsypał po drodze. Zastanawiające jest to jak szybko zrezygnował z pisania analiz na klocucha i ciebie, kurka rurka Zasłona dymna, mówiłem
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 20:49:38 GMT 1
Gdzie zrównywanie tego z odrzuceniem bolca i pixela
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 20:50:24 GMT 1
W ramach dość oczywistej pracy domowej, trzeba przeczytać Cugosia. Nie miał czasu i energii, wiec może i kogoś wsypał po drodze. Zastanawiające jest to jak szybko zrezygnował z pisania analiz na klocucha i ciebie, kurka rurka Zasłona dymna, mówiłem Mysle ze wiedział ze poleci i odpuścił, ale kto wie.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 10, 2023 20:54:48 GMT 1
Zastanawiające jest to jak szybko zrezygnował z pisania analiz na klocucha i ciebie, kurka rurka Zasłona dymna, mówiłem Mysle ze wiedział ze poleci i odpuścił, ale kto wie. ale to ja bym wyjebał jajca, a nie pisał nagle, że wszyscy dobrze wyglądają po poznaniu twojego koloru i tak wszyscy będą to traktować "with a grain of salt", jak to mówią nasi przyjaciele zza oceanu, a tylko dostarczasz dodatkowy materiał miastu albo się bronisz, albo zamykasz mordę
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 10, 2023 20:56:32 GMT 1
Antura - niczym Gandalf - doprowadził Was do Morii. Runął w mrok i przepaść. Na czele drużyny musiał stanąć Aragorn, w którego rolę wcielił się w tej rozgrywce piszący te słowa. Pierścień musisz jednak zniszczyć Ty, kolego Klocuch. Jeśli Ty nie znajdziesz drogi, nikt tego nie dokona.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 10, 2023 20:57:27 GMT 1
Broniewski ufasz mocno Klocuchowi?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 20:57:33 GMT 1
ok, ale matematyka opryszkowa NA CHŁOPSKI ROZUM odrzuca skrajne opcje tak samo jak na chłopski rozum wszyscy odrzucili parę pixel i bolec czesiek mnie wskazywał, fakt santos wskazywał cześka, a mnie że nie mogę dożyć meczówki. a ja nie dość, że do jednej już dożyłem, to jeszcze ją przeżyłem xD O co ci chodzi z chłopskim rozumem kumpel - tam jest cześć intuicyjna i rygorystyczna. Michał ty tak te matme wczoraj lubiłeś, ze dzisiaj sie jakiejś lepszej reakcji spodziewałem. już tłumaczę ja jestem prostym człowiekiem, nie matematykiem biegle odejmuję i dodaję w zakresie 100 wykonanie operacji matematycznej 9 - 5 = 4 jest w granicach mojego pojmowania 9 - liczba graczy 5 - czyści: ja, służba, broniewski, kawalec, gołota 4 - pozostali: czesio, klocuch, rudy, cugowski za to te twoje wyliczenia ja rozumiem, ale bym ich samemu nie powtórzył widzę natomiast, że jest tam zrobiony lekki cherrypicking danych, bo odrzuciłeś sobie skrajne opcje 0/3 opryszków, no bo tak i tu jest mój protest, bo to huja znaczy oprócz tego, że to w ogóle huja znaczy, bo mogłeś tam wyliczyć 96,69% prawdopodobieństwa, że jestem w mafii, skoro ja i tak znam prawdę
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 10, 2023 20:57:43 GMT 1
Unikajcie wajch. Jak nie macie do czegoś stabilnego, naprawdę ugruntowanego przekonania, niech Wam przyświeca testament Czesia.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 10, 2023 20:57:58 GMT 1
Mysle ze wiedział ze poleci i odpuścił, ale kto wie. ale to ja bym wyjebał jajca, a nie pisał nagle, że wszyscy dobrze wyglądają po poznaniu twojego koloru i tak wszyscy będą to traktować "with a grain of salt", jak to mówią nasi przyjaciele zza oceanu, a tylko dostarczasz dodatkowy materiał miastu albo się bronisz, albo zamykasz mordę Albo opcja trzecia
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 10, 2023 20:58:35 GMT 1
Broniewski ufasz mocno Klocuchowi? Sam nie wiem.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 10, 2023 20:59:01 GMT 1
Broniewski
kto na jutro
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 10, 2023 20:59:27 GMT 1
Jest dosyć konsekwentny w swoich tłumaczeniach.
|
|