|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 12:09:30 GMT 1
nie no, chłopaki może nie wpadł na taco, a może nie chciał palić od razu tego argumentu, bo jak sam by to wyciągnął, to by nie miało takiej mocy dla mnie nic to nie zmienia no ale dlaczego od razu go nie zabił? Padł wcześniej Monti, co dało kolejną próbę sprawdzenia detowi to się nie trzyma kupy bał się, że służba blefuje? albo że wcale go dobrze nie rozczytał? ze złej strony na to patrzycie wg mnie bo tu nie chodzi o to czy powyższa akcja może uniewinniać klocucha, tylko czy w takim scenariuszu potencjalna mafia wiśniak-rudy ma sens a nie ma
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 12, 2023 12:10:59 GMT 1
no ale dlaczego od razu go nie zabił? Padł wcześniej Monti, co dało kolejną próbę sprawdzenia detowi to się nie trzyma kupy bał się, że służba blefuje? albo że wcale go dobrze nie rozczytał? ze złej strony na to patrzycie wg mnie bo tu nie chodzi o to czy powyższa akcja może uniewinniać klocucha, tylko czy w takim scenariuszu potencjalna mafia wiśniak-rudy ma sens a nie ma pan Czesio zgłosiłby obiekcje tu żadna mafia kurwa nie ma sensu, to nie jest na moment obecny już argument w momencie w którym ktoś rozgrywa bardzo dobrą partię
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 12, 2023 12:12:11 GMT 1
muszę się wrócić do tego momentu gdzie rudy próbował się wjebać przed Wiśnię i to poczytać
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 12:13:23 GMT 1
bał się, że służba blefuje? albo że wcale go dobrze nie rozczytał? ze złej strony na to patrzycie wg mnie bo tu nie chodzi o to czy powyższa akcja może uniewinniać klocucha, tylko czy w takim scenariuszu potencjalna mafia wiśniak-rudy ma sens a nie ma pan Czesio zgłosiłby obiekcje tu żadna mafia kurwa nie ma sensu, to nie jest na moment obecny już argument w momencie w którym ktoś rozgrywa bardzo dobrą partię no ale ja nie prowadziłem dyskusji z trupem na sześć stron a4 dla sportu, tylko po to, żeby nie robić teraz argumentów z "tata bo czesio powiedział" chuja tam powiedział, wjebał mnie do mafii zamiast zmisclearowanego klocucha. to dalej 2/3, więc niezła gierka, ale żadna z niego wyrocznia odbiłem chyba każdy jeden z tamtych argumentów, możesz się teraz wczuć w czesia i możemy do tego wrócić tylko po co, skoro wszystko jest jasne a wy szukacie kwadratowych jaj
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 12:16:04 GMT 1
no ale dlaczego od razu go nie zabił? Padł wcześniej Monti, co dało kolejną próbę sprawdzenia detowi to się nie trzyma kupy bał się, że służba blefuje? albo że wcale go dobrze nie rozczytał? ze złej strony na to patrzycie wg mnie bo tu nie chodzi o to czy powyższa akcja może uniewinniać klocucha, tylko czy w takim scenariuszu potencjalna mafia wiśniak-rudy ma sens a nie ma plus, kurwa, w edycji, w której det może dostać 8 winnych i 5 niewinnych, wyjebanie prawdopodobnie najlepszego miastowego może być lepsze od wyjebania służby, która prawdopodobnie może być detem
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 12, 2023 12:17:27 GMT 1
pan Czesio zgłosiłby obiekcje tu żadna mafia kurwa nie ma sensu, to nie jest na moment obecny już argument w momencie w którym ktoś rozgrywa bardzo dobrą partię no ale ja nie prowadziłem dyskusji z trupem na sześć stron a4 dla sportu, tylko po to, żeby nie robić teraz argumentów z "tata bo czesio powiedział" chuja tam powiedział, wjebał mnie do mafii zamiast zmisclearowanego klocucha. to dalej 2/3, więc niezła gierka, ale żadna z niego wyrocznia odbiłem chyba każdy jeden z tamtych argumentów, możesz się teraz wczuć w czesia i możemy do tego wrócić tylko po co, skoro wszystko jest jasne a wy szukacie kwadratowych jaj to pa tera - no tak, nie toczyłeś tej dyskusji dla sportu, tylko żeby zgrabnie odbić jego argumenty, uniewinnić się na tej podstawie i liczyć dalej na to, że nikt wnikliwy do tego nie przysiądzie i nie odbije piłeczki znów w twoją stronę no i miałeś rację, bo tak się nie stało nie wiem czy tak było, tylko pokazuję że zgrabnie operując słowem można zbić każdy argument
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 12:17:37 GMT 1
niech nawet to się statystycznie ułoży w, nie wiem, 70% det służba, 20% det santos (bo on pierwszy teasował służbę deta), 10% det inny
no ja kurwa nie wiem co bym zrobił
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 12:18:15 GMT 1
no ale ja nie prowadziłem dyskusji z trupem na sześć stron a4 dla sportu, tylko po to, żeby nie robić teraz argumentów z "tata bo czesio powiedział" chuja tam powiedział, wjebał mnie do mafii zamiast zmisclearowanego klocucha. to dalej 2/3, więc niezła gierka, ale żadna z niego wyrocznia odbiłem chyba każdy jeden z tamtych argumentów, możesz się teraz wczuć w czesia i możemy do tego wrócić tylko po co, skoro wszystko jest jasne a wy szukacie kwadratowych jaj to pa tera - no tak, nie toczyłeś tej dyskusji dla sportu, tylko żeby zgrabnie odbić jego argumenty, uniewinnić się na tej podstawie i liczyć dalej na to, że nikt wnikliwy do tego nie przysiądzie i nie odbije piłeczki znów w twoją stronę no i miałeś rację, bo tak się nie stało nie wiem czy tak było, tylko pokazuję że zgrabnie operując słowem można zbić każdy argument no ok, fair więc zapraszam, mamy cały dzień, możemy do tego wrócić xD
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 12, 2023 12:18:22 GMT 1
bał się, że służba blefuje? albo że wcale go dobrze nie rozczytał? ze złej strony na to patrzycie wg mnie bo tu nie chodzi o to czy powyższa akcja może uniewinniać klocucha, tylko czy w takim scenariuszu potencjalna mafia wiśniak-rudy ma sens a nie ma plus, kurwa, w edycji, w której det może dostać 8 winnych i 5 niewinnych, wyjebanie prawdopodobnie najlepszego miastowego może być lepsze od wyjebania służby, która prawdopodobnie może być detem no, a jakby Służba miał 2 pewne sprawdzenia niewinnych, zamiast jednego, to pewnie już by było po gierce nie wiem, czy warte ryzyka
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 12, 2023 12:19:24 GMT 1
No przecież detektyw nawet znerfiony i tak jest w chuj potężny i miał wpływ na rozgrywkę. Przecież sam Wiśnia pisałeś swego czasu, że nie jest źle pomimo, że zlinczowaliśmy samych niewinnych, bo mamy jeszcze potencjalne ujawnienie się detektywa.
Edit: To było wtedy, gdy Czesiek siał fatalizm, ja się z tobą zgodziłem, reakcja Cześka wydała mi się sztuczna.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 12, 2023 12:19:53 GMT 1
to pa tera - no tak, nie toczyłeś tej dyskusji dla sportu, tylko żeby zgrabnie odbić jego argumenty, uniewinnić się na tej podstawie i liczyć dalej na to, że nikt wnikliwy do tego nie przysiądzie i nie odbije piłeczki znów w twoją stronę no i miałeś rację, bo tak się nie stało nie wiem czy tak było, tylko pokazuję że zgrabnie operując słowem można zbić każdy argument no ok, fair więc zapraszam, mamy cały dzień, możemy do tego wrócić xD jak mi dorzucisz dodatkowe 4 godziny do doby, to może się wyrobię
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 12:21:31 GMT 1
haha no mówię że paradne, ja mam szacunek za to, za samo meritum juz zdecydowanie mniej są dwie możliwości według mnie dlaczego tak gra trzy Służba – zjechał mi mocno w okolicy linczu i to bez swojego udziału xD w sumie tak jak siedzę to zaczynam się sobą brzydzić, bo co o kimś napiszę to mi metaargument wchodzi i na tej postawie każdego gdzieś klasyfikuję. Jak zaczął porządkować rozgrywkę, to myślałem o wolw, nawet chyba coś przemyciłem w temacie, a potem mi mocno pikachu face wszedł, jak wyszło anturzysko z worka. Dziwi mnie w chuj taka zmiana, w sensie widzę mafię/rolę/siad psychy po roascie na słuchowisku, muszę się z tym przespać jeszcze, bo w sumie intuicyjnie bym powiedział, że osobowościowo by tak w mafii nie chciał zagrać. Ale wyszedł mi tutaj to wpisuję tutaj, po chuj drążyć temat.
no to huj, ja też jestem mechnicznie niewinny kawalec, gołota - ręce do góry
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 12:23:12 GMT 1
rudy i klocuch, nie ma co tworzyć teorii teraz na siłę
edit: dobra kurwa, nie na siłę ale nie ma co tworzyć teorii teraz
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 12, 2023 12:25:18 GMT 1
Służba – zjechał mi mocno w okolicy linczu i to bez swojego udziału xD w sumie tak jak siedzę to zaczynam się sobą brzydzić, bo co o kimś napiszę to mi metaargument wchodzi i na tej postawie każdego gdzieś klasyfikuję. Jak zaczął porządkować rozgrywkę, to myślałem o wolw, nawet chyba coś przemyciłem w temacie, a potem mi mocno pikachu face wszedł, jak wyszło anturzysko z worka. Dziwi mnie w chuj taka zmiana, w sensie widzę mafię/rolę/siad psychy po roascie na słuchowisku, muszę się z tym przespać jeszcze, bo w sumie intuicyjnie bym powiedział, że osobowościowo by tak w mafii nie chciał zagrać. Ale wyszedł mi tutaj to wpisuję tutaj, po chuj drążyć temat.
no to huj, ja też jestem mechnicznie niewinny kawalec, gołota - ręce do góry tylko my np. później gadaliśmy o Czesiu jako potencjalnym decie i przyznałeś mi rację że widzisz taką możliwość plus dlaczego Montiego mogłeś się bać już pisałem, a jak jeszcze podejrzewałeś go chociaż w 20% o bycie detem, to gg xD
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 12:25:43 GMT 1
No przecież detektyw nawet znerfiony i tak jest w chuj potężny i miał wpływ na rozgrywkę. Przecież sam Wiśnia pisałeś swego czasu, że nie jest źle pomimo, że zlinczowaliśmy samych niewinnych, bo mamy jeszcze potencjalne ujawnienie się detektywa. Co do siły detektywa to się zgadzam. Kolejne uniewinnienie byłoby poteżne. Nawet z ekstra oprychem te prawdopodobieństwa byłyby jeszcze bardziej jednostronne, choć o tym wtedy jeszcze raczej nikt nie myślał. Nawet jak napisałem pierwszy post, że chcę to przeliczyć, to ostatecznie tego nie zrobiłem, bo nie wyglądało, że wyniknie z tego coś wartościowego.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 12:26:38 GMT 1
no to huj, ja też jestem mechnicznie niewinny kawalec, gołota - ręce do góry tylko my np. później gadaliśmy o Czesiu jako potencjalnym decie i przyznałeś mi rację że widzisz taką możliwość plus dlaczego Montiego mogłeś się bać już pisałem, a jak jeszcze podejrzewałeś go chociaż w 20% o bycie detem, to gg xD No akurat u Montiego to na fali wznoszącej byłem dość wyraźnej w dniu mordu
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 12:27:17 GMT 1
No przecież detektyw nawet znerfiony i tak jest w chuj potężny i miał wpływ na rozgrywkę. Przecież sam Wiśnia pisałeś swego czasu, że nie jest źle pomimo, że zlinczowaliśmy samych niewinnych, bo mamy jeszcze potencjalne ujawnienie się detektywa. Co do siły detektywa to się zgadzam. Kolejne uniewinnienie byłoby poteżne. Nawet z ekstra oprychem te prawdopodobieństwa byłyby jeszcze bardziej jednostronne, choć o tym wtedy jeszcze raczej nikt nie myślał. Nawet jak napisałem pierwszy post, że chcę to przeliczyć to ostatecznie tego nie zrobiłem, bo nie wyglądało na to, że wyniknie z tego coś wartościowego. rudy bije brawo tokowi rozumowania uniewinniającemu klocucha ciekawe w jakim uniwersum może mieć z tego profit
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 12, 2023 12:29:16 GMT 1
No w żadnym właśnie. Za to praca detektywistyczna, którą teraz robią jest zajebista i nie będę mieć żalu po grze niezależnie od tego na co wyjdzie.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 12:29:29 GMT 1
No przecież detektyw nawet znerfiony i tak jest w chuj potężny i miał wpływ na rozgrywkę. Przecież sam Wiśnia pisałeś swego czasu, że nie jest źle pomimo, że zlinczowaliśmy samych niewinnych, bo mamy jeszcze potencjalne ujawnienie się detektywa. Edit: To było wtedy, gdy Czesiek siał fatalizm, ja się z tobą zgodziłem, reakcja Cześka wydała mi się sztuczna. No i się zgadzamy, że detektyw nawet znerfiony był w chuj potężny i nam full pomógł. Tylko, ja teraz nie przedstawiam tego, co ja bym zrobił, tylko próbuję znaleźć wytłumaczenie, dlaczego mafia zagrała jak zagrała. A to dwie różne sprawy.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 12, 2023 12:30:43 GMT 1
No w żadnym właśnie. Za to praca detektywistyczna, którą teraz robią jest zajebista i nie będę mieć żalu po grze niezależnie od tego na co wyjdzie. w każdym, w którym lecę w jednej z dwóch pozostałych meczówek a skoro na szali leży mechanicznie uniewinnienie klocucha...
|
|