|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 8:21:12 GMT 1
Interesuje mnie jedna rzecz, nastroje miejskie. Jak już wspomniałem w postach wyższych, po wczorajszym dniu najbardziej do linczu będzie wypchnąć mnie albo Rudego, w tle gdzieś przewija się Broniewski, ciężko napisać coś o mniej aktywnych graczach. Pytam więc chętnych miastowych, jak odczytujecie nastroje miasta? Jeśli nic spektakularnego się nie wydarzy, w jakim kierunku popłynie dzisiejszy lincz?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 8:21:16 GMT 1
btw z tego co pamiętam, tak swoją drogą, to wczoraj dosłownie nikt nie bronił rudego (dajcie mi znać, jeżeli się mylę), co działa w jakimś stopniu na jego korzyść
no i przychodzi teraz Panasiuk i stawia sprawę w takim świetle
co to zmienia w sytuacji obu panów? kurwa, nie wiem
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 8:21:22 GMT 1
Dziś imieniny obchodzi kol. Klocuch. W imieniu całego miasta składam serdeczne życzenia. dziekuje wzajemnie
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 8:21:33 GMT 1
Tymbardziej ze wychodził z pozycji w której Rudy to jego główny kontrkandydat
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 8:22:27 GMT 1
ps. kolego Panasiuk - odnieś się do tego lepiej, co? Nie miałem się jak do tego odnieść, ponieważ konstruowałem post. Wydaje mi się, że nastroje miejskie są 1. Rudy 2. Panasiuk, jeśli ja to widzę a Ty nie, no to mamy problem. Poza tym nie czuje, żeby mój drugi post dzisiaj był pospinany, przedstawiłem tylko jak widzę sytuację Mi się zdawało, że już Fleszar po swoich 3 postach na krzyż zdołał się wyżej wspiąć na tej drabince od ciebie. Poza tym, do postu o twoim zestresowaniu udało ci się odnieść, a do merytorycznego dopiero jak cię wywołałem.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 8:23:01 GMT 1
A rudego nie ma co póki co bronić bo swiadomie zasiał wiatr to świadomie zbierze burze a jak nie to jest pizda nie skoczek
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 8:23:24 GMT 1
btw z tego co pamiętam, tak swoją drogą, to wczoraj dosłownie nikt nie bronił rudego (dajcie mi znać, jeżeli się mylę), co działa w jakimś stopniu na jego korzyść no i przychodzi teraz Panasiuk i stawia sprawę w takim świetle co to zmienia w sytuacji obu panów? kurwa, nie wiem Jeśli kolega Rudy jest w mafii, to niewątpliwie wyświadczam mu przysługę. Dopisałbym jeszcze jeden plus u niego: mianowicie aktywność. Nie zapominajmy o teorii glonowej, jeśli do linczu np kolega schabowy się nie uaktywni, to rozsądniej będzie zlinczować go zamiast Rudego, co pokazują ostatnie gierki.
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 8:24:29 GMT 1
Nie miałem się jak do tego odnieść, ponieważ konstruowałem post. Wydaje mi się, że nastroje miejskie są 1. Rudy 2. Panasiuk, jeśli ja to widzę a Ty nie, no to mamy problem. Poza tym nie czuje, żeby mój drugi post dzisiaj był pospinany, przedstawiłem tylko jak widzę sytuację Mi się zdawało, że już Fleszar po swoich 3 postach na krzyż zdołał się wyżej wspiąć na tej drabince od ciebie. Poza tym, do postu o twoim zestresowaniu udało ci się odnieść, a do merytorycznego dopiero jak cię wywołałem. Szczerze mówiąc początek dzisiejszego dnia średnio zarejestrował się w mojej głowie, za momencik to sprawdzę, jeśli jest tak jak mówisz. To plusik dla Ciebie, minus dla mnie.
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 8:26:00 GMT 1
Tymbardziej ze wychodził z pozycji w której Rudy to jego główny kontrkandydat Chyba, że jesteśmy razem w mafii, ale wtedy moje działania byłyby głupie. Możemy chyba założyć, że w naszej dwójce jest jeden pewny niewinny?
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 8:28:00 GMT 1
Póki co możemy założyć że zaprezentowałeś miejski tok myślenia
Możesz dać jeszcze znać kto Ci się w tej układance średnio podoba nie posiłkując się pomocą Kawalca dotyczącą na przykład Gabrysia
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 8:32:43 GMT 1
Kawalec weź coś na uspokojenie tropicielu. Zalecam buszki i magnez. Piotr Panasiuk Miasto już się na mnie zacietwierzyło. Mogę pierdnąć i zleci się tłum z widłami krzyczący, że pierdnąłem z dupą zaciśniętą jak mafiozi zaciskają i ta woń też taka jak mafioza Zbyszek w sierpniu 1993'. W międzyczasie wlatuje pressowany Panasiuk, mówi że jestem jego kartą przetargową i czyta moje posty takie jakie są. Nawet mówi, że jestem jego kartą przetargową i mnie uniewinnia. What gives? Pozycjonujesz się pod pikachu face miasta?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 8:34:33 GMT 1
Dziem dobry. Czesio się obudził i siem zastanawia skond Panasiuk wie, że słabo zaczął. Czesio nie wie jak Czesio zaczął. Tak Czesiu, mi też się to zdało podejrzane jak w mordę strzelił.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 8:35:23 GMT 1
W sumie to dziwny ten post Czesia. Panasiuk był wspominany w co trzecim poście.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 8:36:25 GMT 1
Interesuje mnie jedna rzecz, nastroje miejskie. Jak już wspomniałem w postach wyższych, po wczorajszym dniu najbardziej do linczu będzie wypchnąć mnie albo Rudego, w tle gdzieś przewija się Broniewski, ciężko napisać coś o mniej aktywnych graczach. Pytam więc chętnych miastowych, jak odczytujecie nastroje miasta? Jeśli nic spektakularnego się nie wydarzy, w jakim kierunku popłynie dzisiejszy lincz? Nie no, bez jaj. Gdzie przewija się niby Broniewski? Co najwyżej w jojczeniu mafiozów/ćwierćinteligentów. 😉
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 8:36:42 GMT 1
Kawalec weź coś na uspokojenie tropicielu. Zalecam buszki i magnez. Piotr Panasiuk Miasto już się na mnie zacietwierzyło. Mogę pierdnąć i zleci się tłum z widłami krzyczący, że pierdnąłem z dupą zaciśniętą jak mafiozi zaciskają i ta woń też taka jak mafioza Zbyszek w sierpniu 1993'. W międzyczasie wlatuje pressowany Panasiuk, mówi że jestem jego kartą przetargową i czyta moje posty takie jakie są. Nawet mówi, że jestem jego kartą przetargową i mnie uniewinnia. What gives? Pozycjonujesz się pod pikachu face miasta? Typie ale prowokowałeś nieświadomie czy co się dziwisz
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 8:36:50 GMT 1
beznadzieja w chmurny dzien znowu plakac mi sie chce
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 8:39:40 GMT 1
Czesiu, zacznij, kurwa, normalnie grać! Bo na razie Twój styl jest gorszy niż na Mundialu. Koniec pajacowania. Co sądzisz o Wiśniewskim i Służbie? Jeśli nie udzielisz sensownej, szczerej odpowiedzi, to - zgodnie z doktryną kol. Antury - lecisz do odstrzału i tyle.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 8:41:25 GMT 1
beznadzieja w chmurny dzien znowu plakac mi sie chce Gdy chcesz, to płacz, jak śpiewała Anita Lipnicka.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 8:42:11 GMT 1
wb jaki wczuty
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 8:44:00 GMT 1
Mam dobrą wczutkę.
|
|