|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 8:44:50 GMT 1
Dionizosie, z kim najchętniej zagrałbyś w mafii?
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 8:45:27 GMT 1
Interesuje mnie jedna rzecz, nastroje miejskie. Jak już wspomniałem w postach wyższych, po wczorajszym dniu najbardziej do linczu będzie wypchnąć mnie albo Rudego, w tle gdzieś przewija się Broniewski, ciężko napisać coś o mniej aktywnych graczach. Pytam więc chętnych miastowych, jak odczytujecie nastroje miasta? Jeśli nic spektakularnego się nie wydarzy, w jakim kierunku popłynie dzisiejszy lincz? To mi się nie podoba ale odważne jak ma mafie Czy Panasiuk jest odważny?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 8:46:27 GMT 1
Myli odwagę z odważnikiem.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 8:48:06 GMT 1
W poprzedniej edycji jeden z mafiozów bardzo zapunktował na starcie takim "badającym nastroje" postem.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 8:48:08 GMT 1
Kawalec weź coś na uspokojenie tropicielu. Zalecam buszki i magnez. Piotr Panasiuk Miasto już się na mnie zacietwierzyło. Mogę pierdnąć i zleci się tłum z widłami krzyczący, że pierdnąłem z dupą zaciśniętą jak mafiozi zaciskają i ta woń też taka jak mafioza Zbyszek w sierpniu 1993'. W międzyczasie wlatuje pressowany Panasiuk, mówi że jestem jego kartą przetargową i czyta moje posty takie jakie są. Nawet mówi, że jestem jego kartą przetargową i mnie uniewinnia. What gives? Pozycjonujesz się pod pikachu face miasta? Typie ale prowokowałeś nieświadomie czy co się dziwisz Dziwiłbym się niezależnie od tego czy prowokowałem świadomie czy nieświadomie.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 8:49:39 GMT 1
Jak można prowokować nieświadomie?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 8:49:59 GMT 1
Jak można prowokować nieświadomie? możesz np. być rudy
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 8:53:10 GMT 1
Lub nadinteligentny.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 8:54:05 GMT 1
Wiśnia, gdybyś miał wskazać trójkę najbardziej podejrzanych i trójkę najbardziej godnych zaufania, kto by to był na ten moment? Tak trochę intuicyjnie, a trochę po pierwszych analizach.
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 8:54:12 GMT 1
Póki co możemy założyć że zaprezentowałeś miejski tok myślenia Możesz dać jeszcze znać kto Ci się w tej układance średnio podoba nie posiłkując się pomocą Kawalca dotyczącą na przykład Gabrysia Mnie się średnio podoba Kawalec i Klocuch, Kawalec broni się aktywnością i pracą, Klocucha post na temat Wiśniewskiego wczoraj dla mnie średni(komuś jeszcze śmierdzi? bo widziałem sporo propsów) Kawalec weź coś na uspokojenie tropicielu. Zalecam buszki i magnez. Piotr Panasiuk Miasto już się na mnie zacietwierzyło. Mogę pierdnąć i zleci się tłum z widłami krzyczący, że pierdnąłem z dupą zaciśniętą jak mafiozi zaciskają i ta woń też taka jak mafioza Zbyszek w sierpniu 1993'. W międzyczasie wlatuje pressowany Panasiuk, mówi że jestem jego kartą przetargową i czyta moje posty takie jakie są. Nawet mówi, że jestem jego kartą przetargową i mnie uniewinnia. What gives? Pozycjonujesz się pod pikachu face miasta? Nie ma co winić miasta i się obrażać, w D1 musi się pojawić kilka celów po pierwszych stronach, padło na Ciebie i mnie, trudno. Trzeba było nie zaczynać gry od "wylosowało mi mafię" Interesuje mnie jedna rzecz, nastroje miejskie. Jak już wspomniałem w postach wyższych, po wczorajszym dniu najbardziej do linczu będzie wypchnąć mnie albo Rudego, w tle gdzieś przewija się Broniewski, ciężko napisać coś o mniej aktywnych graczach. Pytam więc chętnych miastowych, jak odczytujecie nastroje miasta? Jeśli nic spektakularnego się nie wydarzy, w jakim kierunku popłynie dzisiejszy lincz? Nie no, bez jaj. Gdzie przewija się niby Broniewski? Co najwyżej w jojczeniu mafiozów/ćwierćinteligentów. 😉 Nie wiem czy pisałeś to poważnie, jeśli chcesz to mogę przejrzeć temat i wyquotować, chociaż wolałbym tego nie robić. Kojarzę Twój nick wśród podejrzeń Interesuje mnie jedna rzecz, nastroje miejskie. Jak już wspomniałem w postach wyższych, po wczorajszym dniu najbardziej do linczu będzie wypchnąć mnie albo Rudego, w tle gdzieś przewija się Broniewski, ciężko napisać coś o mniej aktywnych graczach. Pytam więc chętnych miastowych, jak odczytujecie nastroje miasta? Jeśli nic spektakularnego się nie wydarzy, w jakim kierunku popłynie dzisiejszy lincz? To mi się nie podoba ale odważne jak ma mafie Czy Panasiuk jest odważny? W poprzedniej edycji jeden z mafiozów bardzo zapunktował na starcie takim "badającym nastroje" postem. Miałem to na uwadze, dlatego też dorzuciłem swoje typy, żeby każdy miastowy mógł porównać moje i jego wyczucie, uważam, że moje jest(było w momencie pisania posta) słuszne
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 8:56:14 GMT 1
Pochwała głupoty, rudy Erazmusie z Rotterdamu?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 8:57:18 GMT 1
Pochwała głupoty, rudy Erazmusie z Rotterdamu? Nie czytałem, fajne?
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 8:57:21 GMT 1
Dionizosie, z kim najchętniej zagrałbyś w mafii? Mógłbym być nawet z Tobą, nie wypada mi wybrzydzać
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 8:58:01 GMT 1
Kolega Panasiuk jest za poprawny, za grzeczny.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 8:58:05 GMT 1
Interesuje mnie jedna rzecz, nastroje miejskie. Jak już wspomniałem w postach wyższych, po wczorajszym dniu najbardziej do linczu będzie wypchnąć mnie albo Rudego, w tle gdzieś przewija się Broniewski, ciężko napisać coś o mniej aktywnych graczach. Pytam więc chętnych miastowych, jak odczytujecie nastroje miasta? Jeśli nic spektakularnego się nie wydarzy, w jakim kierunku popłynie dzisiejszy lincz? To mi się nie podoba ale odważne jak ma mafie Czy Panasiuk jest odważny? nie wiem, czy dobrze czuję kto to ale jeżeli tak, to uważam, że byłby w stanie zaryzykować kurwa nie wiem, no zaczął pracować, ten post uniewinniający rudego dał trochę miejskich wajbów, ale na razie to nie jest nic, co by w moich oczach Panasiuka jakoś stanowczo zazieleniło trochę się potyka to tu, to tam, no ale to nie wyznacznik mafijności mamy sporo czasu jeszcze, jeździć, obserwować, jak to mówi miłośnik czarnej kawy
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 8:58:29 GMT 1
Jak można prowokować nieświadomie? możesz np. być rudy To śmieszne
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 8:58:39 GMT 1
Fleszar, co tam.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 8:59:23 GMT 1
Pochwała głupoty, rudy Erazmusie z Rotterdamu? Nie czytałem, fajne? To zależy, czego oczekujesz.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 8:59:52 GMT 1
Kolega Panasiuk jest za poprawny, za grzeczny. gościu uniewinnia rudego i mówi, że ja mu śmierdzę - imo to jest podjęcie ryzyka, nie poprawność
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 9:00:56 GMT 1
Tak wstępnie myślałem, że łatwa gra się szykuje. Póki co jednak Panasiuk pewnie niewinny. Możliwe, że ja też. Jak na moje tropicielskie skillsy z aktywniaków nikt nie wyskakuje przed szereg. Wynikałoby, że mafie stoją z boku.
|
|