|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:55:58 GMT 1
Gołota chwieje się przy linach niczym trzcina na wietrze. Zaraz będzie knockdown.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 12:55:59 GMT 1
Ale ja nie wiedziałem, że ktokolwiek go tam atakuje w żartach. Myślałem, że to na serio.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 12:56:37 GMT 1
Broniewski manipulancie, bo oberwiesz Ludzie sobie normalnie rozmawiają, a ty z równowagi wyprowadzasz Bóg wie po co. Tak robi szczery miastowy, którego tak uwielbiasz?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 12:58:41 GMT 1
Ale ja nie wiedziałem, że ktokolwiek go tam atakuje w żartach. Myślałem, że to na serio. no ja na serio w sensie ciągnąłem go za język, bo i dlaczego nie? żart, nie żart - można wywołać jakąś reakcję, jak nie w takim Czesiu, to w obserwujących wymianę zdań na początku d1 imo wszystko jest wartościowe
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 12:59:04 GMT 1
Gołota, wpadłem na ważne pytanie.
Jaki typ rozgrywki sobie wyobraziłeś przed nią? Bo wybrana kreacja raczej sugeruje kogoś, kto oddaje ciosy bądź je wyprowadza.
Jakiego stylu po sobie oczekujesz w interakcjach?
Dlaczego pytam napiszę po odpowiedzi.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 13:00:12 GMT 1
Chciałem zagrać trochę jak pocieszny gamoń o złotym sercu, z całym szacunkiem dla Pana Andrzeja. Stąd prostota. Też chciałem być postacią trochę skłonną do przemocy, ale pozytywną.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 13:01:03 GMT 1
Chciałem zagrać trochę jak pocieszny gamoń o złotym sercu, z całym szacunkiem dla Pana Andrzeja. Stąd prostota. Czyli takie założenie było od początku? Bez tego bokserskiego elementu i werwy Walczaka, Fajtera?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 13:02:07 GMT 1
Dobrze to wyszło.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 13:02:09 GMT 1
Chciałem zagrać trochę jak pocieszny gamoń o złotym sercu, z całym szacunkiem dla Pana Andrzeja. Stąd prostota. Czyli takie założenie było od początku? Bez tego bokserskiego elementu i werwy Walczaka, Fajtera? wydaje mnie się, że na takie kreacje są lepsi kandydaci od poczciwego Endrju xd
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 13:02:28 GMT 1
Gołota to taki dosyć flegmatyczny wojownik. Tak miało być, sporo nawiązań do boksu też miało być.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 13:03:02 GMT 1
A Ty, Fernando, jakie miałeś założenie?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 13:03:55 GMT 1
W sumie żałuję, że odpowiedziałem na te pytania. Powinienem po prostu grać.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 13:04:47 GMT 1
Czyli takie założenie było od początku? Bez tego bokserskiego elementu i werwy Walczaka, Fajtera? wydaje mnie się, że na takie kreacje są lepsi kandydaci od poczciwego Endrju xd No ale właśnie chciałem być poczciwym przecież. Poczciwym, budzącym respekt, prostym, szczerym, przemocowym.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 13:05:23 GMT 1
Czyli takie założenie było od początku? Bez tego bokserskiego elementu i werwy Walczaka, Fajtera? wydaje mnie się, że na takie kreacje są lepsi kandydaci od poczciwego Endrju xd Kolega zrobił z Andrew prawie Foresta Gumpa. 😉
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 13:05:46 GMT 1
Przynajmniej można mi ufać bardziej niż tobie.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 13:06:23 GMT 1
wydaje mnie się, że na takie kreacje są lepsi kandydaci od poczciwego Endrju xd No ale właśnie chciałem być poczciwym przecież. Poczciwym, budzącym respekt, prostym, szczerym, przemocowym. To mogłeś stworzyć kreację Biały, heteroseksualny mężczyzna. 😉
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 13:06:55 GMT 1
Z tym respektem to bym się nie rozpędzał.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 13:08:05 GMT 1
Poza tym uważałem, że turbo zabawnie byłoby jadąc na takiej poczciwej kreacji z tym avatarem wygrać jako mafia po jakichś grubych intrygach, nie wylosowało się.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 13:08:32 GMT 1
Przynajmniej można mi ufać bardziej niż tobie. To do mnie czy do Kawalarza?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 13:09:00 GMT 1
Przynajmniej można mi ufać bardziej niż tobie. To do mnie czy do Kawalarza? Do ciebie. Odpowiedź na forresta gumpa.
|
|