|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:40:59 GMT 1
Z Czesiem - bankowo - będą jeszcze problemy, im szybciej poleci, tym lepiej, ale Fleszar da więcej powiązań w świetle ostatnich interakcji. Skąd w tobie ta zdecydowana jazda na Cześka, bardzo szybko ją zacząłeś i w niej nie ustajesz. Wczoraj krzyczałeś, że jesteś pewny winy Santosa. Dziwi mnie jak ci się zmienia i niezmienia. Dziwi mnie jak myślisz. Powiem szczerze, że mnie delikatnie wkurwia. Zobaczysz, że gość tak będzie grać do końca. Nijak kogoś takiego ocenić, loteria, rzut monetą.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 12:41:29 GMT 1
Wiśniewski jadący nisko, Czesiu dziś? za wcześnie chyba, tym bardziej że czesia jeszcze dziś nie było i może okazać się gitem jakbym już miał odpalać opcję wildcard, to jak mówię - prędzej broniewski, ale chyba nie chcę odpalać opcji wildcard
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 12:41:51 GMT 1
Gołota, a Ty co o Czesiu sądzisz? Zakładam, że dopiero zacznie grać, wczoraj nie wyglądał źle, ale to była tylko walka z cieniem, nie ma co oceniać.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 12:42:15 GMT 1
Dla mnie podejście Włodka jest tu całkiem zdrowe, inaczej by było gdyby robił takie ruchy 30 minut przed linczem.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:42:28 GMT 1
Wam to jest oczywiście na rękę, bo zawsze można zrobić na kogoś takiego wajchę w istotnym momencie.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:44:10 GMT 1
Wiśniewski jadący nisko, Czesiu dziś? za wcześnie chyba, tym bardziej że czesia jeszcze dziś nie było i może okazać się gitem jakbym już miał odpalać opcję wildcard, to jak mówię - prędzej broniewski, ale chyba nie chcę odpalać opcji wildcard Taaaaaak... Może jeszcze na Cmentarzu podpatrzyłeś, że Broniewskiego podejrzewają? 😉 Kompromitacja.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 12:44:46 GMT 1
Czesiu jest gitem, ale jednocześnie jest też bardzo wartościowy dla oceny sytuacji:
a) Wiśniewski chciał sobie na nim zrobić street creditsy w sposób wręcz odrażający jak na tamten moment rozgrywki, pójście po linii najmniejszego oporu. b) Wiśniewskiemu przytaknął jego groupie, Gołota. c) Czesio zamiast pójść w najłatwiejsza bramkę i wybrać komitywę z ww. dwójką zaczął.. jechać z Gołotą, suchej nitki na nim nie zostawił.
Nie można zlinczować takiego Czesia, ale zastanawia mnie jak łatwo temat poszedł w niepamięć przez jego nieobecność i to, że Wiśnia i Gołota se coś tam rzucają ale za każdym razem na inny kierunek wiatru.
Dlatego jeszcze raz chciałem temat Czesiowy przywołać i sprawdzić reakcje. Chyba jestem z nich kontent.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 12:45:26 GMT 1
Podoba mi się beef Broniewski - Wiśniewski, zapraszam szanowne jury do oceny ile tam autentyczności.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 12:46:54 GMT 1
Czesiu jest gitem, ale jednocześnie jest też bardzo wartościowy dla oceny sytuacji: a) Wiśniewski chciał sobie na nim zrobić street creditsy w sposób wręcz odrażający jak na tamten moment rozgrywki, pójście po linii najmniejszego oporu. b) Wiśniewskiemu przytaknął jego groupie, Gołota. c) Czesio zamiast pójść w najłatwiejsza bramkę i wybrać komitywę z ww. dwójką zaczął.. jechać z Gołotą, suchej nitki na nim nie zostawił. Nie można zlinczować takiego Czesia, ale zastanawia mnie jak łatwo temat poszedł w niepamięć przez jego nieobecność i to, że Wiśnia i Gołota se coś tam rzucają ale za każdym razem na inny kierunek wiatru. Dlatego jeszcze raz chciałem temat Czesiowy przywołać i sprawdzić reakcje. Chyba jestem z nich kontent. Przytaknąłem Wiśniewskiemu bo pomyślałem to samo zanim wysłał swoje.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 12:47:46 GMT 1
To może jednak wróćmy i dajmy tego Czesia dzisiaj? Dlaczego Czesio a nie schaboszczak? Poczekajmy, ludzie w godzinach 6-16 pracują, ale jeśli nie uaktywni się do wieczora to będę go linczował ciekawe
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:48:30 GMT 1
Podoba mi się beef Broniewski - Wiśniewski, zapraszam szanowne jury do oceny ile tam autentyczności. Co najmniej 50%.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 12:51:12 GMT 1
Czesiu jest gitem, ale jednocześnie jest też bardzo wartościowy dla oceny sytuacji: a) Wiśniewski chciał sobie na nim zrobić street creditsy w sposób wręcz odrażający jak na tamten moment rozgrywki, pójście po linii najmniejszego oporu. b) Wiśniewskiemu przytaknął jego groupie, Gołota. c) Czesio zamiast pójść w najłatwiejsza bramkę i wybrać komitywę z ww. dwójką zaczął.. jechać z Gołotą, suchej nitki na nim nie zostawił. Nie można zlinczować takiego Czesia, ale zastanawia mnie jak łatwo temat poszedł w niepamięć przez jego nieobecność i to, że Wiśnia i Gołota se coś tam rzucają ale za każdym razem na inny kierunek wiatru. Dlatego jeszcze raz chciałem temat Czesiowy przywołać i sprawdzić reakcje. Chyba jestem z nich kontent. Przytaknąłem Wiśniewskiemu bo pomyślałem to samo zanim wysłał swoje. Problem w tym, że jak już wspominałem - to było horrendalne myślenie. Naprawdę pomyślałeś razem z Wiśniewskim, że w pierwszym dniu rozgrywki, dniu bez linczu, mając 24h do niego, trzech typów łapie bait i wbija w Czesia robiąc pociąg, kiedy jednocześnie kilku graczy jeszcze nawet się na tamtym etapie nie wypowiedziało? I to pada z ust gościa, który uniewinniał Rudego bo zagrał zbyt głupio i otwarcie jak na mafiozę? Nie ma w tym krztyny logiki i konsekwencji myślenia w SZUKANIU MAFIOZÓW. Nie w samym porządkowaniu gry, tylko w warsztacie tego jak ich chcesz rozpoznawać.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 12:52:21 GMT 1
czesiu chyba niedługo zmianę kończy, zobaczymy jak zaśpiewa po powrocie a to nie Cugowski kończy?
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 12:52:47 GMT 1
I jeszcze rozumiem jakby to napisał jakiś młodszy gracz, ale ze Wasza dwójka była akurat tak zgodna w takim momencie?
Proszę o wypowiedzi innych graczy, czy 'podczepka' na Czesia w ogóle o czymkolwiek świadczyła w tamtym momencie w Waszej opinii.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:53:08 GMT 1
Kłopoty, kłopoty Gołoty.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 12:53:42 GMT 1
Podoba mi się beef Broniewski - Wiśniewski, zapraszam szanowne jury do oceny ile tam autentyczności. akurat jak wiśniaka nie brałem pod włos do tej pory, to ten typ na Broniewskiego wydaje mi się trochę na odlew E: w sensie z jego strony, nie ogólnie
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 12:53:55 GMT 1
Przytaknąłem Wiśniewskiemu bo pomyślałem to samo zanim wysłał swoje. Problem w tym, że jak już wspominałem - to było horrendalne myślenie. Naprawdę pomyślałeś razem z Wiśniewskim, że w pierwszym dniu rozgrywki, dniu bez linczu, mając 24h do niego, trzech typów łapie bait i wbija w Czesia robiąc pociąg, kiedy jednocześnie kilku graczy jeszcze nawet się na tamtym etapie nie wypowiedziało? I to pada z ust gościa, który uniewinniał Rudego bo zagrał zbyt głupio i otwarcie jak na mafiozę? Nie ma w tym krztyny logiki i konsekwencji myślenia w SZUKANIU MAFIOZÓW. Nie w samym porządkowaniu gry, tylko w warsztacie tego jak ich chcesz rozpoznawać. No ale jaki bait. Po prostu we trzech zaatakowaliście gościa za fajny żart. Uznałem to za dziwne, to tak pomyślałem. Wiśniewski to napisał. Nie rozumiem gdzie widzisz problem.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 12:54:15 GMT 1
I jeszcze rozumiem jakby to napisał jakiś młodszy gracz, ale ze Wasza dwójka była akurat tak zgodna w takim momencie? Proszę o wypowiedzi innych graczy, czy 'podczepka' na Czesia w ogóle o czymkolwiek świadczyła w tamtym momencie w Waszej opinii. Może o czymś świadczyć, ale może to też być przypadek.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 12:55:01 GMT 1
Dobra kumam o co ci chodzi. Ale ja nie mówię, że uznałem, że we trzech jesteście w mafii z tym atakiem na Czesia. Tylko, że podzielam stwierdzenie Wiśniewskiego, że atak na Czesia za ten żart jest absurdalny. Kompletnie abstrachując od tego, czy atakujący Czesia są w mafii, czy nie, to mnie wtedy w ogóle nie interesowało.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 12:55:25 GMT 1
Problem w tym, że jak już wspominałem - to było horrendalne myślenie. Naprawdę pomyślałeś razem z Wiśniewskim, że w pierwszym dniu rozgrywki, dniu bez linczu, mając 24h do niego, trzech typów łapie bait i wbija w Czesia robiąc pociąg, kiedy jednocześnie kilku graczy jeszcze nawet się na tamtym etapie nie wypowiedziało? I to pada z ust gościa, który uniewinniał Rudego bo zagrał zbyt głupio i otwarcie jak na mafiozę? Nie ma w tym krztyny logiki i konsekwencji myślenia w SZUKANIU MAFIOZÓW. Nie w samym porządkowaniu gry, tylko w warsztacie tego jak ich chcesz rozpoznawać. No ale jaki bait. Po prostu we trzech zaatakowaliście gościa za fajny żart. Uznałem to za dziwne, to tak pomyślałem. Wiśniewski to napisał. Nie rozumiem gdzie widzisz problem. Problem polega na tym, że - nie mogę mówić za innych - ale ja zaatakowałem go w żarcie. Więc skąd dysonans w ocenie?
|
|