rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 13:53:04 GMT 1
Niewinność fleszera chyba dla nikogo wielkim zaskoczeniem nie będzie, więc uwagę Klocucha odbieram na wyrost. Dlaczego? Klocuch zasugerował, że ktoś (już nie pamiętam do kogo on tam pisał) chce sobie budować pozycję na niewinności Fleszera. No, ale jak Fleszer będzie kontynuować to co teraz, to chyba wiadome że on spada w ramach bicia kurwidołków, a nie udowodnionej winy, więc jakie tu budowanie pozycji.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 13:54:48 GMT 1
klocuch miał tam moment słabości
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 13:57:02 GMT 1
Gołota, ja Ci odpowiem trochę dookoła bo to metowe. Wiem jakie masz założenia przed rozgrywką (a raczej że po prostu jakiekolwiek przyjmujesz) i wiem, że w mafii potrafiłbyś zagrać chama i prostaka. Tu grasz ćwoka-gąbkę. Jesteś miły, nie atakujesz, nie odpowiadasz na atak, po prostu zawodnik-ragdoll. Może to świadczyć o braku aż takiej determinacji jaką miałbyś będąc w mafii, a może być zwyczajnie połączone z założeniami o które pytałem.
Gołota jednak pasuje tylko połowicznie do tych założeń, więc zadaję sobie pytanie czy czasem ich lekko nie wziąłeś na poprawkę w toku rozgrywki.
Czy ta dyskusja coś zmieniła w mojej ocenie Twojej niewinności? Chyba nie bardzo, ale minimalny plus mogę postawić. Więc zawsze to krok w dobrą stronę.
A powiedz mi, jak chcesz znaleźć mafię w tej edycji? Wydaje się póki co całkiem wyrównana. Co robisz, żeby tego mafiozę znaleźć?
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 13:59:19 GMT 1
Rudy, a Ty w kogo dziś?
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 13:59:40 GMT 1
po 21 godzinach gry
Jacek Kawalec Fernando Santos
Krzysztof Cugowski Piotr Panasiuk Gołota Michał Wiśniewski
Służba Czesio klocuch
Gabriel Fleszar Władysław Broniewski schabowy Rudy
Kolejność zupełnie nieprzypadkowa
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 14:02:12 GMT 1
Czesio uważa, że się wymondrzacie. Czesio, kto podejrzany poza Gołotą?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 14:09:57 GMT 1
Poza Gołotą to Jacek Kawalec.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 14:10:10 GMT 1
Schabowy, Fleszer są dla mnie spoko na dzisiaj. Czesiu jest dla mnie w kurwę irytujący i antymiastowy, ale inni chyba jeszcze rozważają inne rozwiązania tej zagadki, bo nie widzę szabl.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 14:10:12 GMT 1
Jacek dużo pyta a mało odpowiedzi daje.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 14:10:15 GMT 1
Gołota, ja Ci odpowiem trochę dookoła bo to metowe. Wiem jakie masz założenia przed rozgrywką (a raczej że po prostu jakiekolwiek przyjmujesz) i wiem, że w mafii potrafiłbyś zagrać chama i prostaka. Tu grasz ćwoka-gąbkę. Jesteś miły, nie atakujesz, nie odpowiadasz na atak, po prostu zawodnik-ragdoll. Może to świadczyć o braku aż takiej determinacji jaką miałbyś będąc w mafii, a może być zwyczajnie połączone z założeniami o które pytałem. Gołota jednak pasuje tylko połowicznie do tych założeń, więc zadaję sobie pytanie czy czasem ich lekko nie wziąłeś na poprawkę w toku rozgrywki. Czy ta dyskusja coś zmieniła w mojej ocenie Twojej niewinności? Chyba nie bardzo, ale minimalny plus mogę postawić. Więc zawsze to krok w dobrą stronę. A powiedz mi, jak chcesz znaleźć mafię w tej edycji? Wydaje się póki co całkiem wyrównana. Co robisz, żeby tego mafiozę znaleźć? Trochę jednak przesadzasz, uważam, że kilka ataków wyprowadziłem. Gołota uważam pasuje całkowicie do mojego stylu gry, a swoją drogą to przecież oczywiste, że to jaki tok przybiera rozgrywka trochę też wpływa na to jak ja gram, zwłaszcza, że miałem przed grą raczej ogólną koncepcję co chcę grać niż detaliczną. Co do szukania mafii, no to przecież chyba widać, prostota, szczerość, mówienie co myślę, zadawanie sensownych pytań i oskarżanie jak mi się coś nie spodoba, na przykład Cugowski mi się nie podoba. Zamierzam też jeszcze do linczu doczytać rozgrywkę i napisać kilka postaci, na które mogę zagłosować i kilka takich, na które na pewno dziś nie zagłosuję.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 14:10:24 GMT 1
po 21 godzinach gry Jacek Kawalec Fernando Santos Krzysztof Cugowski Piotr Panasiuk Gołota Michał Wiśniewski Służba Czesio klocuch Gabriel Fleszar Władysław Broniewski schabowy Rudy Kolejność zupełnie nieprzypadkowa Ty mnie chyba chcesz podkurwić.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 14:11:07 GMT 1
Ale Czesio poczyta. Bo Czesio karmił hipopotamy. A teraz rozpala grilla. Czesio kupił kiełbaski. Mniam mniam. Pyszne od świnki.
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 14:11:59 GMT 1
Jacek dużo pyta a mało odpowiedzi daje. Taka specyfika gracza, jeśli dobrze odczytuje
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 14:12:05 GMT 1
Jakichś fajerwerków się spodziewałeś, czy czego?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 14:12:50 GMT 1
Czesio uważa że bardziej antymiastowe jest tworzenie kułka wzajemnego lizania sobie rowa zielonymi nickami. Ale Czesio nie jest alfa i romeo.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 14:13:12 GMT 1
Jacek dużo pyta a mało odpowiedzi daje. Czesio mało gada i mało odpowiedzi daje. Z tym jak punktowałeś Gołotę wczoraj się zgadzałem, ale od wczoraj to tu 72 strony tematu przybyło, a twoje myślenie postępu nie za bardzo uświadczyło. Postaraj się ziomek powiedzieć coś konstruktywnego
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 14:13:41 GMT 1
Podoba mi się beef Broniewski - Wiśniewski, zapraszam szanowne jury do oceny ile tam autentyczności. nie ma beefu po prostu u broniewskiego nie widzę chęci do rozwinięcia swojej gry pod kątem weryfikacji go wg jakichkolwiek estymatorów był kiedyś taki leszek i on taką chęć miał wcześniej był taki janek i taki julek i oni takiej chęci nie mieli w obu przypadkach się to kończyło tym, że d2-3-4-5 wiadomo było tyle co i w d1, tzn. huj wie z tych względów traktuję go jako opcję wildcard, tj. gracz nierokujący na uniewinnienie przechodzi mi przez sito na d1 ale nie jest to miejsce i czas na takie gwiazdorzenie nadrabiam bo musiałem przez chwilę pracować, bd odpisywać na bieząco
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 14:14:25 GMT 1
Jacek dużo pyta a mało odpowiedzi daje. Taka specyfika gracza, jeśli dobrze odczytuje no kurwa jest d1, nie wiem jakich ziomek odpowiedzi oczekuje, wyrocznią nie jestem pressing i powiązania, głupcze
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 14:14:26 GMT 1
Czesio uważa że bardziej antymiastowe jest tworzenie kułka wzajemnego lizania sobie rowa zielonymi nickami. Ale Czesio nie jest alfa i romeo. Nie zgadzam się. Czemu wprowadzać zamęt i wzajemne bycie sobie wilkiem zamiast wytworzyć konsensus w momencie gdy mafia jest w zdecydowanej mniejszości? Ciekawa teza Czesiu, bo mi się nie podoba.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 14:15:04 GMT 1
Czesio uważa że bardziej antymiastowe jest tworzenie kułka wzajemnego lizania sobie rowa zielonymi nickami. Ale Czesio nie jest alfa i romeo. A ja uważam, że w gruncie rzeczy miastowe, bo musimy stworzyć jakąś grupę zaufania. Samemu tego nikt nie wygra.
|
|