|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 14:15:10 GMT 1
Jacek dużo pyta a mało odpowiedzi daje. Czesio mało gada i mało odpowiedzi daje. Z tym jak punktowałeś Gołotę wczoraj się zgadzałem, ale od wczoraj to tu 72 strony tematu przybyło, a twoje myślenie postępu nie za bardzo uświadczyło. Postaraj się ziomek powiedzieć coś konstruktywnego może dlatego, że Czesio spał a potem karmił hipopotamy. teraz Czesio będzie jadł kiełbaski. Czesio poczyta to może Czesio wymyśli coś mondrzejszego. Czesio wolno czyta.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 14:16:32 GMT 1
Siostra Czesia też kiedyś ufała szwagrowi Czesia.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 14:16:42 GMT 1
Czesio uważa że bardziej antymiastowe jest tworzenie kułka wzajemnego lizania sobie rowa zielonymi nickami. Ale Czesio nie jest alfa i romeo. Nie zgadzam się. Czemu wprowadzać zamęt i wzajemne bycie sobie wilkiem zamiast wytworzyć konsensus w momencie gdy mafia jest w zdecydowanej mniejszości? Ciekawa teza Czesiu, bo mi się nie podoba. No ja widzę taką możliwość, żeby się chwycić za ręce i wytworzyć miastowy trzon, ale to jeszcze musi trochę potrwać, na pewno uniewinnianie będzie ważne. I jest ważnym elementem mojego planu na tę rozgrywkę.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 14:16:45 GMT 1
A teraz Czesio nie ma szwagra.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 14:16:59 GMT 1
Czesio mało gada i mało odpowiedzi daje. Z tym jak punktowałeś Gołotę wczoraj się zgadzałem, ale od wczoraj to tu 72 strony tematu przybyło, a twoje myślenie postępu nie za bardzo uświadczyło. Postaraj się ziomek powiedzieć coś konstruktywnego może dlatego, że Czesio spał a potem karmił hipopotamy. teraz Czesio będzie jadł kiełbaski. Czesio poczyta to może Czesio wymyśli coś mondrzejszego. Czesio wolno czyta. to skąd wiesz, że daję mało odpowiedzi jak nie czytałeś tematu? oj czesiu czesiu, bo inaczej zaraz zaczniemy gadać
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 14:17:02 GMT 1
Czesio nie ufa nikomu prócz Czesiu.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 14:17:15 GMT 1
po 21 godzinach gry Jacek Kawalec Fernando Santos Krzysztof Cugowski Piotr Panasiuk Gołota Michał Wiśniewski Służba Czesio klocuch Gabriel Fleszar Władysław Broniewski schabowy Rudy Kolejność zupełnie nieprzypadkowa Ty mnie chyba chcesz podkurwić. Dawaj te rakiety Dionizy, bo wrzucenie mnie pod schabowego to potwarz i sianie fermentu.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 14:17:32 GMT 1
Gołota, a co Ty o Rudym sądzisz?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 14:17:47 GMT 1
I jeszcze rozumiem jakby to napisał jakiś młodszy gracz, ale ze Wasza dwójka była akurat tak zgodna w takim momencie? Proszę o wypowiedzi innych graczy, czy 'podczepka' na Czesia w ogóle o czymkolwiek świadczyła w tamtym momencie w Waszej opinii. trochę z igły widły dla mnie jakby to napisał jakiś młodszy gracz, a nie akurat nasza dwójka taka zgodna a jakby to napisał jakiś młodszy gracz, a nie akurat wasza trójka szantosz-kawalec-broniewski wszyscy tak zgodnie poczuli potrzebę pociągnięcia czesia za język wtedy przecież to jest spiderman meme już się kiedyś na harnasia czterech mafiozów chyba rzuciło po jednym poście może czesio zrobił z siebie lepa na mafię, a może nie, dla mnie trochę rozdmuchujesz teraz coś jak te posty dionizego co do bobka porównałem siewcy niezgody
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 14:17:57 GMT 1
Bo Czesio widzi, że Jacek Kawalec tylko pyta. Jeśli Jacek na stronach od 25 do 40 dał odpowiedzi to Czesio przeprasza. Czesio poczyta.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 14:19:13 GMT 1
może dlatego, że Czesio spał a potem karmił hipopotamy. teraz Czesio będzie jadł kiełbaski. Czesio poczyta to może Czesio wymyśli coś mondrzejszego. Czesio wolno czyta. to skąd wiesz, że daję mało odpowiedzi jak nie czytałeś tematu? oj czesiu czesiu, bo inaczej zaraz zaczniemy gadać Dawaj Kawalec, teraz jest pora.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 14:19:47 GMT 1
Gołota, a co Ty o Rudym sądzisz? No wiesz rudy jest, ciężko go lubić. Na tyle się jednak wokół niego dzieje, że ja bym go nie bił dzisiaj, przynajmniej dopóki zdania sobie nie wyrobię. On jeszcze ma duży potencjał na uniewinnienie się.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 14:20:26 GMT 1
Ty mnie chyba chcesz podkurwić. Dawaj te rakiety Dionizy, bo wrzucenie mnie pod schabowego to potwarz i sianie fermentu. Żartowałem, kolejność przypadkowa
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 14:21:01 GMT 1
Chociaż na chwile obecną nie chciałoby mi się głosować na schabowego
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 14:21:31 GMT 1
Zdecydowanie wolałbym dziś jakiegoś gagatka szaradziarza/glona niż rudego.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 14:21:49 GMT 1
Dawaj te rakiety Dionizy, bo wrzucenie mnie pod schabowego to potwarz i sianie fermentu. Żartowałem, kolejność przypadkowa Tak myślałem
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 14:22:04 GMT 1
mafiacorner.boards.net/user/330/recent?page=4check this out od dołu ciekawa relacja Rudy - Gołota, gdzie Rudy robi wszystko, żeby nie było że odnosi się bezpośrednio do kejsu Gołoty, tylko że mówi o ogólnej teorii i prawdzie mocno przykrywkowo to wygląda
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 14:22:04 GMT 1
Czesio przyznaje, że Rudy rzucał miastowe wajby do póki nie zaczoł bronić Gołoty. Czesio boi się, że Rudy i Gołota w mafji razem sa. Czesiowi się nie podobało nagłe przejście rudego z ofensywy do bronienia Andrzeja. Czesio nie ufa rudemu.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 14:22:36 GMT 1
Czesio przyznaje, że Rudy rzucał miastowe wajby do póki nie zaczoł bronić Gołoty. Czesio boi się, że Rudy i Gołota w mafji razem sa. Czesiowi się nie podobało nagłe przejście rudego z ofensywy do bronienia Andrzeja. Czesio nie ufa rudemu. kurde Czechu widzę że myslimy o tym samym w tym samym momencie
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 14:23:18 GMT 1
Kurwa Rudy tak mafijnie gra, że jeszcze mnie w to wciągnął
|
|