|
Post by schabowy on Jul 3, 2023 18:26:47 GMT 1
No imo schabowy to nie jest Pixel. Nie musicie zgadywać kim jestem panowie.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 18:27:29 GMT 1
Teściowa mojej siostry na kotlet z kurczaka mówiła schabowy, więc mnie już nic w tej kwestii nie zdziwi.
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 18:28:55 GMT 1
Natomiast z rudym jest inna para kaloszy, wczoraj było średnio-słabo ze wskazaniem na słabo, dzisiaj odpalił tryb odpalonej luźnej gadki i kąśliwych one-linerów, a jak przychodzi co do czego, to: 1) w ogóle musiał zostać wywołany do tablicy, żeby napisał po jednym zdaniu o każdym z graczy - bo z tych onelinerów huj wynika (i widzisz hejcie, na tym polega ta różnica, ja mogę rzucać onelinery, ale ludzie przynajmniej wiedzą jakie mam zdanie o większości graczy w stawce) no i mają dla mnie taki CYNICZNY VIBE, nawet to oh no anyway po tym pierwszym poście który teraz zostawiłem 2) jak już pisze, to idzie po linii najmnniejszego oporu i jako lynchable wskazuje fleszara, schabowego, od siebie dorzuca jeszcze czesia (ale go zostawia) i klocucha (ale go zostawia), Do tego trochę nie kumam jego stosunku do mnie, tzn. no wczoraj uniewinnia (niby z dupy dla sprawdzenia atencji), potem zapytany o zdanie o każdym daje na żółto, a za godzinę już zaczynam śmierdzieć i się podłącza pod czyjś atak. Ja tu nie widzę progresji myśli, tylko losowe wrzuty w zależności jak wiatr zawieje. Służba jest dla mnie o tyle interesujący, że kolory w jego analizie mocno rozmijały się z moimi. Wygląda na ogarniacza, więc jak jest zielony, to musiałbym się mocno przekalibrować. sprawdzałem jeszcze to i tych różnic nie było aż tak dużo (fleszar, panasiuk, rudy xD - rozminęli się czerwony/zielony) i tu się mogą rozjeżdzać, ew. klocuch (zielony/pomarańczowy), były jeszcze różnice zielony/żółty (dionizy, santos, ja) - miałem początkowo pisać, że pierdoli, potem doszedłęm do wniosku, że to kwestia tego jak to kolorować, no ale jak już to sprawdziłem to chociaż ślad zostawię po tym Dobra daj już spokój szkodniku zawieszony
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 18:29:39 GMT 1
no nie no dostane ataku palpitacji serca jak znowu gracz typu wchodze raz dziennie i pisze przemyslenia z hahah dupy rozwali nas jako mafiarz
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 18:32:23 GMT 1
Robimy dzisiaj dziki zachód? Edit: Bo konsensusu nie widzę żadnego. Ja sprzymierzę się chyba z Santosem w sprawie G1. Gdybym miał wybierać sam, to mam kilku graczy, których roboczo zazieleniłen, ale w przypadku pozostałych czysty strzał.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 18:33:35 GMT 1
Za dłoń podniesioną nad Cugowskim - kula w łeb. Władysław dobrze mówi. Cugowski nietykalny, tak dzisiaj i jutro, potem zobaczymy. kurwa teraz doczytałem te posty ze strony 55, myślałem że Broniewski zauważył nierentowność głosowania na Cugowskiego na tym etapie, a tu się okazuje, że ten ostatni jednak wyjawił powody takiego zachowania to jednak Władysław dalej dobrze mówi, ale bez propsa za przytomne spojrzenie
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 18:33:35 GMT 1
No imo schabowy to nie jest Pixel. Nie musicie zgadywać kim jestem panowie. Ale chyba możemy?
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 18:35:02 GMT 1
Władysław dobrze mówi. Cugowski nietykalny, tak dzisiaj i jutro, potem zobaczymy. kurwa teraz doczytałem te posty ze strony 55, myślałem że Broniewski zauważył nierentowność głosowania na Cugowskiego na tym etapie, a tu się okazuje, że ten ostatni jednak wyjawił powody takiego zachowania to jednak Władysław dalej dobrze mówi, ale bez propsa za przytomne spojrzenie o ja nie moge zasmierdzialo zoltym mafiarstwem z tego posta
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 18:36:59 GMT 1
Wajcha na wajchowego?
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 3, 2023 18:41:55 GMT 1
Robimy dzisiaj dziki zachód? Edit: Bo konsensusu nie widzę żadnego. Ja sprzymierzę się chyba z Santosem w sprawie G1. Gdybym miał wybierać sam, to mam kilku graczy, których roboczo zazieleniłen, ale w przypadku pozostałych czysty strzał. Moja szable macie Tj. Santos i Bronek
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 18:42:30 GMT 1
moja potencjalna mafia na ten moment to
jakis gloniarz schabowy szefler cugowski chaotyczny ogarmistrz dioniz wisniewski trzeci na dokladke panasonik golota i ktos o kims moze zapomnialem ale ta trzecia grupa do rozeznania jeszcze nic ofycjalnego
jako ze miesko zjedz ziemniaki zostaw dzisiaj chyba glosuje na schabowego
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 18:43:30 GMT 1
Jakbym miał wytypować całą mafię na strzała to Cugowski, Dionizos, Broniszewski. Mój dramat polega na tym, że Cugowskiego dziś nie mogę, a Broniszewskiego lub Dionizosa głupio próbować wyjebać przed Schabowym lub Fleszerem.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 18:44:31 GMT 1
zapomialem o broniowskim!!!!
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 18:45:06 GMT 1
Czuję się przez to co napisałem poprzednio totalnie emotionally detached od tego linczu. Mógłbym wręcz nie oddać głosu i pozwolić wam robić co chcecie. Dziwne uczucie. Nie miałem tak jeszcze chyba.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 18:45:17 GMT 1
to na dokladke razem z panasonikiem i golota
mamy komplet reszte uniewinniam w tym padalca
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 18:45:51 GMT 1
A czemu ja Klocuś?
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 18:46:36 GMT 1
za malo marudzisz jak dotad
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 18:47:31 GMT 1
Przecież ja pogodny facet jestem, co ty.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 18:48:55 GMT 1
pozyjemy zobaczymy
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 18:49:06 GMT 1
Ktoś się próbował bronić na niewinności Panasonica?
|
|