|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 17:56:54 GMT 1
Wiśniewski znowu rozjechał przenikliwością przeczytałem was obu z Panasiukiem i wypadasz mi sporo gorzej od niesympatycznej onucy No, kontynuując, bo jednak za szybko dałem wyślij: Ten dzisiejszy posting Pansiuka zdradza chęci rozwiązania zagadki, vide tutaj pościk mafiacorner.boards.net/post/55512/threadi to dłubanie przy Klocuchu jako powtarzającym się nicku w parze "podczepki pod atak na wiśnię" i "poparcia gołoty na nieruszanie nieaktywnych", jest jakiś wysiłek intelektualny i effort w tym wszystkim natomiast korzystając z okazji chciałem też zapytać Panasiuka, jak mu do tej pory idzie ćwiczenie: sensowna wypowiedz chociaz mysle ze miszcz gry moze podciagnac posty fleszera pod minimo 5 postow Jako ćwiczenie spróbujmy znaleźć kandydatów do linczu prócz glonów. Dla mnie Czesio jest bardzo irytujący, ciężko będzie się z nim gra, bez względu na jego przynależność. Oczekiwałbym też więcej aktywności od Cugowskiego, WB też mógłby dać trochę z wątroby. bo kilka sensowniejszych postów to jedno, ale w sumie to się poruszasz w zbiorze glonów schabowy-fleszar
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 18:00:01 GMT 1
no jasne że tak z tym że w mafii ktoś podrzuciłby mu chyba chociaż jakiś sensowny punkt zaczepienia, co? Fajny wniosek, ale nie mogę go zweryfikować, bo nigdy nie byłem w mafii. Dyskutujecie na discordzie kto co ma napisać? Pytam poważnie. no zdarza się, zależy jak kto się pewnie czuje, a schabowy nie sprawia wrażenia gracza który sam taką sytuację uciągnie zakładając że jest tam jakiś ogarniacz, mógłby próbować to jakoś trzymać za mordę
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 18:00:09 GMT 1
przeczytałem was obu z Panasiukiem i wypadasz mi sporo gorzej od niesympatycznej onucy No, kontynuując, bo jednak za szybko dałem wyślij: Ten dzisiejszy posting Pansiuka zdradza chęci rozwiązania zagadki, vide tutaj pościk mafiacorner.boards.net/post/55512/threadi to dłubanie przy Klocuchu jako powtarzającym się nicku w parze "podczepki pod atak na wiśnię" i "poparcia gołoty na nieruszanie nieaktywnych", jest jakiś wysiłek intelektualny i effort w tym wszystkim natomiast korzystając z okazji chciałem też zapytać Panasiuka, jak mu do tej pory idzie ćwiczenie: Jako ćwiczenie spróbujmy znaleźć kandydatów do linczu prócz glonów. Dla mnie Czesio jest bardzo irytujący, ciężko będzie się z nim gra, bez względu na jego przynależność. Oczekiwałbym też więcej aktywności od Cugowskiego, WB też mógłby dać trochę z wątroby. bo kilka sensowniejszych postów to jedno, ale w sumie to się poruszasz w zbiorze glonów schabowy-fleszar No mnie się nie podoba Czesio, nie podoba mi się też Klocuch, WB też mógłby dać trochę z wątroby. Nic odkrywczego - to samo co wcześniej. Póki co zostaje kwestia Felczer-Schabowy. Ja przepraszam, ale ciężko mi wysunąć jakieś zdecydowane wnioski po D1. Np Gołota i Dionizy to dla mnie gracze zagadka, mają momenty miastowe, mają momenty niejasne. Czy można to nazwać miastowym błądzeniem?
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 18:03:42 GMT 1
Wiesz co Michał, o to chodzi, że ja najchętniej nikogo bym nie linczował. W ostatniej grze byłem pewny Nazisty, który grał mafijnie. W tej grze każdy gra poprawnie i to jest ciężki wybór.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 18:05:26 GMT 1
Składam deklarację zejścia z Cugowskiego na jeden dzień.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 18:06:50 GMT 1
Schabowy czy jest winny, czy nie, to nie wiem, ale będziecie się imo męczyć z nim strasznie. Chociaż jak już jest, to może faktycznie wypadałoby mu się dać powypowiadać.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 18:07:51 GMT 1
Schabowy czy jest winny, czy nie, to nie wiem, ale będziecie się imo męczyć z nim strasznie. Chociaż jak już jest, to może faktycznie wypadałoby mu się dać powypowiadać. a ty nie będziesz?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 18:09:31 GMT 1
No ja też pewnie będę, tak się mówi po prostu.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 18:11:12 GMT 1
w sumie można zawrzeć jakąś umowę społeczną
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 18:14:17 GMT 1
Za dłoń podniesioną nad Cugowskim - kula w łeb.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 18:15:20 GMT 1
Czemu właściwie Kawalarz jest powszechnie uniewinniany? Ja na przykład gram znacznie bardziej miastowo.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 18:16:28 GMT 1
Gra Broniewskiego w ostatnich 30 edycjach sprowadza się do bronienia Cugowskiego i tego drugiego kolegi.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 18:16:42 GMT 1
w sumie można zawrzeć jakąś umowę społeczną No, wreszcie zaczyna coś się dziać... Spróbuj może raz na kilka postów wyjść z kreacji. W ramach tej umowy.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 18:19:07 GMT 1
Gra Broniewskiego w ostatnich 30 edycjach sprowadza się do bronienia Cugowskiego i tego drugiego kolegi. Po co takie brednie wypisywać? Przecież to ma się nijak do rzeczywistości. Aaaaaa, kol. Tomus nie gra, to nie Cugowski.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 18:19:08 GMT 1
Natomiast z rudym jest inna para kaloszy, wczoraj było średnio-słabo ze wskazaniem na słabo, dzisiaj odpalił tryb odpalonej luźnej gadki i kąśliwych one-linerów, a jak przychodzi co do czego, to: 1) w ogóle musiał zostać wywołany do tablicy, żeby napisał po jednym zdaniu o każdym z graczy - bo z tych onelinerów huj wynika (i widzisz hejcie, na tym polega ta różnica, ja mogę rzucać onelinery, ale ludzie przynajmniej wiedzą jakie mam zdanie o większości graczy w stawce) no i mają dla mnie taki CYNICZNY VIBE, nawet to oh no anyway po tym pierwszym poście który teraz zostawiłem 2) jak już pisze, to idzie po linii najmnniejszego oporu i jako lynchable wskazuje fleszara, schabowego, od siebie dorzuca jeszcze czesia (ale go zostawia) i klocucha (ale go zostawia), Do tego trochę nie kumam jego stosunku do mnie, tzn. no wczoraj uniewinnia (niby z dupy dla sprawdzenia atencji), potem zapytany o zdanie o każdym daje na żółto, a za godzinę już zaczynam śmierdzieć i się podłącza pod czyjś atak. Ja tu nie widzę progresji myśli, tylko losowe wrzuty w zależności jak wiatr zawieje. Służba jest dla mnie o tyle interesujący, że kolory w jego analizie mocno rozmijały się z moimi. Wygląda na ogarniacza, więc jak jest zielony, to musiałbym się mocno przekalibrować. sprawdzałem jeszcze to i tych różnic nie było aż tak dużo (fleszar, panasiuk, rudy xD - rozminęli się czerwony/zielony) i tu się mogą rozjeżdzać, ew. klocuch (zielony/pomarańczowy), były jeszcze różnice zielony/żółty (dionizy, santos, ja) - miałem początkowo pisać, że pierdoli, potem doszedłęm do wniosku, że to kwestia tego jak to kolorować, no ale jak już to sprawdziłem to chociaż ślad zostawię po tym
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 18:19:40 GMT 1
Za dłoń podniesioną nad Cugowskim - kula w łeb. Władysław dobrze mówi. Cugowski nietykalny, tak dzisiaj i jutro, potem zobaczymy.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 18:22:41 GMT 1
czy przelecenie tematu i napisanie cokolwiek na postawie strzępków kontekstu jakie się wyłapało, to bardziej miastowe, czy mafijne zachowanie? zielonopikselowe dlatego zapytuje dioniza co sadzi o schabowym
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 18:23:08 GMT 1
Robimy dzisiaj dziki zachód?
Edit: Bo konsensusu nie widzę żadnego.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 18:24:40 GMT 1
czy przelecenie tematu i napisanie cokolwiek na postawie strzępków kontekstu jakie się wyłapało, to bardziej miastowe, czy mafijne zachowanie? zielonopikselowe dlatego zapytuje dioniza co sadzi o schabowym pixel chyba jednak był trochę celniejszy? mniej chaotyczny e: w sensie trafiał w miejskie nastroje
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 18:25:41 GMT 1
No imo schabowy to nie jest Pixel. Ale już w sumie chuj z tą metagrą, więcej takiego czegoś nie napiszę.
|
|