|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 18:13:40 GMT 1
Na Twoją niewinność, Krzychu, też bym nie posłał kuponu za ostatni grosz. Zgoda, można sowitą sumę postawić. Pismo powiada, że taki ostatni grosz znaczy znacznie więcej niż sowite sumy, na których nam zbywa. Takie było moje przesłanie.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 18:14:42 GMT 1
Czesio zapomniał wiersza przez was maszkary. Maszkara? Był kiedyś taki gracz. Zdaje się, że uczeń Redzika.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:14:52 GMT 1
Mieszkałem kiedyś na Broniewskiego, parszywa ulica
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:15:07 GMT 1
Broniewski, jesteś parszywy?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 18:16:39 GMT 1
Rozważam pójście za doktryną pewnego poznańskiego mędrca i strzał w Czesia w G1.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 18:17:34 GMT 1
Czesio zapomniał wiersza przez was maszkary. Kandydacie nr 5, unikasz odpowiedzi! Chętnie wysłuchamy nowego wierszyka. O kim z dziś tu obecnych ułożyłbyś najchętniej wierszyk i jaki byłby jego morał?
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:17:48 GMT 1
Dawajcie tego Czesia, zgliszcza i pożogę mi zostawił.
G1 - Czesław
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 18:18:08 GMT 1
Mieszkałem kiedyś na Broniewskiego, parszywa ulica Co Ty mówisz! Ja też. 🙂 W jakim mieście?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 18:18:13 GMT 1
Broniewski mógłby mieć ksywę wiatrak. Tyle ciosów wyprowadza.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 18:19:00 GMT 1
Rozważam pójście za doktryną pewnego poznańskiego mędrca i strzał w Czesia w G1. Kandydacie nr 6 - bardziej cenisz samodzielne myślenie, czy ślepe podążanie za trendami?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 18:19:57 GMT 1
kurwa czesio fajnego dowcipasa zajebał z tym zapomnieniem wiersza, a tu nagle trzech typów w niego wjeżdża za to
jaja
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 18:20:02 GMT 1
Rudy, podziel się wreszcie, co dostrzegło Twe oko sokole. Jeśli tego nie zrobisz, nie czekam na rozwój wydarzeń i wysyłam głos na Ciebie. A co Ci tak zależy, żebym sie już wysprzęglał z przemyśleń, a jak nie to na cmentarz?
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:21:08 GMT 1
kurwa czesio fajnego dowcipasa zajebał z tym zapomnieniem wiersza, a tu nagle trzech typów w niego wjeżdża za to jaja co go tak bronisz czerwona mordo
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 18:21:16 GMT 1
Dawajcie tego Czesia, zgliszcza i pożogę mi zostawił. G1 - Czesław Dobra, to Jagiellona mamy już namierzonego. 😉 *niniejszy post powstał w celach humorystyczno-satyrycznych, proszę Trójcę Mistrzów Gry oraz bota o wyrozumiałość.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 2, 2023 18:22:26 GMT 1
Czesio tylko żartował, Czesio pamięta wiersza.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:22:54 GMT 1
Mieszkałem kiedyś na Broniewskiego, parszywa ulica Co Ty mówisz! Ja też. 🙂 W jakim mieście? Coimbra, hotel tam prowadziłem.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 18:23:38 GMT 1
kurwa czesio fajnego dowcipasa zajebał z tym zapomnieniem wiersza, a tu nagle trzech typów w niego wjeżdża za to jaja co go tak bronisz czerwona mordo no bo zwykle po tej plus minus godzinie od startu piszę pseudoanalizę, w której koloruję półżartem na czerwono tych, którzy mnie zaatakowali w tej edycji pozycję lepa na łatwe ataki najwyraźniej przyjął czesio, zresztą do mnie nikt nie odważył się wyskoczyć także doświadczenie życiowe wskazuje, że w trójce broniewski-santos-kawalec z jeden luźno może siedzieć ale póki co jeździć, obserwować
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:24:10 GMT 1
co go tak bronisz czerwona mordo no bo zwykle po tej plus minus godzinie od startu piszę pseudoanalizę, w której koloruję półżartem na czerwono tych, którzy mnie zaatakowali w tej edycji pozycję lepa na łatwe ataki najwyraźniej przyjął czesio, zresztą do mnie nikt nie odważył się wyskoczyć także doświadczenie życiowe wskazuje, że w trójce broniewski-santos-kawalec z jeden luźno może siedzieć ale póki co jeździć, obserwować aha
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 18:24:40 GMT 1
Rudy, podziel się wreszcie, co dostrzegło Twe oko sokole. Jeśli tego nie zrobisz, nie czekam na rozwój wydarzeń i wysyłam głos na Ciebie. A co Ci tak zależy, żebym sie już wysprzęglał z przemyśleń, a jak nie to na cmentarz? Szczerze? Wkurwiają mnie - niczym Riddick Bowe Andrew Gołotę - sprawdzacze reakcji i zastawiacze pułapek. Miastowy ma być przede wszystkim szczery. Piszesz, że coś widzisz, to napisz co.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 18:24:47 GMT 1
Rudy, podziel się wreszcie, co dostrzegło Twe oko sokole. Jeśli tego nie zrobisz, nie czekam na rozwój wydarzeń i wysyłam głos na Ciebie. A co Ci tak zależy, żebym sie już wysprzęglał z przemyśleń, a jak nie to na cmentarz? Kandydacie nr 7 - czy często reagujesz aż tak nieproporcjonalnie do zaczepki?
|
|