rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 18:24:57 GMT 1
kurwa czesio fajnego dowcipasa zajebał z tym zapomnieniem wiersza, a tu nagle trzech typów w niego wjeżdża za to jaja Facetki najgorsze.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 18:25:28 GMT 1
no bo zwykle po tej plus minus godzinie od startu piszę pseudoanalizę, w której koloruję półżartem na czerwono tych, którzy mnie zaatakowali w tej edycji pozycję lepa na łatwe ataki najwyraźniej przyjął czesio, zresztą do mnie nikt nie odważył się wyskoczyć także doświadczenie życiowe wskazuje, że w trójce broniewski-santos-kawalec z jeden luźno może siedzieć ale póki co jeździć, obserwować aha którego z trójki santos kawalec broniewski byś obstawiał kurwa chujowo to się ułożyło, sami gracze z górnej połowy tabeli się złapali na ten lep, powinno wyjść inaczej
|
|
|
Post by Czesio on Jul 2, 2023 18:25:32 GMT 1
Santos nie lubi Czesia, bo Czesio osiągał sukcesy z kadrą.
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 2, 2023 18:26:46 GMT 1
Alarm rakietowy na terenie całej Ukrainy. Leca Kalibry i szachidy! To kolejna gorąca noc z rzędu.. Wiele celów juz zostało trafionych!
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 18:26:53 GMT 1
co go tak bronisz czerwona mordo no bo zwykle po tej plus minus godzinie od startu piszę pseudoanalizę, w której koloruję półżartem na czerwono tych, którzy mnie zaatakowali w tej edycji pozycję lepa na łatwe ataki najwyraźniej przyjął czesio, zresztą do mnie nikt nie odważył się wyskoczyć także doświadczenie życiowe wskazuje, że w trójce broniewski-santos-kawalec z jeden luźno może siedzieć ale póki co jeździć, obserwować Kandydacie nr 8 - jaka twoim zdaniem jest różnica między atakiem, a ciągnięciem za język, i który z nas robił pierwsze, a który drugie?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 18:27:02 GMT 1
Z przesłanek wynika, że Fernando Santos jest w mafii.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:27:16 GMT 1
którego z trójki santos kawalec broniewski byś obstawiał kurwa chujowo to się ułożyło, sami gracze z górnej połowy tabeli się złapali na ten lep, powinno wyjść inaczej lecha dyblika ewidentnie broniewski się już wysprzęglił z tożsamości swoją drogą
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:28:07 GMT 1
Z przesłanek wynika, że Fernando Santos jest w mafii. witam, chyba nigdy niestety
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 18:29:51 GMT 1
no bo zwykle po tej plus minus godzinie od startu piszę pseudoanalizę, w której koloruję półżartem na czerwono tych, którzy mnie zaatakowali w tej edycji pozycję lepa na łatwe ataki najwyraźniej przyjął czesio, zresztą do mnie nikt nie odważył się wyskoczyć także doświadczenie życiowe wskazuje, że w trójce broniewski-santos-kawalec z jeden luźno może siedzieć ale póki co jeździć, obserwować Kandydacie nr 8 - jaka twoim zdaniem jest różnica między atakiem, a ciągnięciem za język, i który z nas robił pierwsze, a który drugie? no niby tak, ale w kontekście takiego trójboju postów antyczesio to wygląda inaczej niż bez pozostałych dwóch jeździć, obserwować
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 18:29:59 GMT 1
Alarm rakietowy na terenie całej Ukrainy. Leca Kalibry i szachidy! To kolejna gorąca noc z rzędu.. Wiele celów juz zostało trafionych! Jak tam gra idzie?
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:30:53 GMT 1
dawajcie tego Czesia
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 2, 2023 18:31:31 GMT 1
Panie Santos gdzie się Panu tak śpieszy?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 2, 2023 18:31:42 GMT 1
Głupi Lesio
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 2, 2023 18:32:18 GMT 1
Alarm rakietowy na terenie całej Ukrainy. Leca Kalibry i szachidy! To kolejna gorąca noc z rzędu.. Wiele celów juz zostało trafionych! Jak tam gra idzie? Póki co? Wybornie. Na spokojnie buduje potężną pozycje w mieście. Jutro ruszam z ofensywą
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 18:34:22 GMT 1
Kilku graczy zachowuje się, jakby nigdy ciosu nie przyjęli.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 2, 2023 18:35:03 GMT 1
Czesio dużo widzi tylko się wstydzi powiedzieć.
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 2, 2023 18:35:13 GMT 1
Pan Andrzej Gołota z kolei problemy z wyprowadzaniem
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 18:35:26 GMT 1
Czesio dużo widzi tylko się wstydzi powiedzieć. to jest was już dwóch z rudym
|
|
|
Post by Krzysztof Cugowski on Jul 2, 2023 18:36:39 GMT 1
Z przesłanek wynika, że Fernando Santos jest w mafii. Jakich przesłanek? Bo nie podzielam zdania. Andrzeju, myślę, że stoisz z boku i komentujesz rozgrywkę, pozorując aktywność.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 2, 2023 18:37:05 GMT 1
Czesio myśli, że Santos udaje Rudego.
|
|