|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 20:05:14 GMT 1
ok widze mieszkaniec kruci
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 20:05:29 GMT 1
Gabriel Fleszar 6 Fernando Santos , Rudy , Jacek Kawalec , Krzysztof Cugowski , Piotr Panasiuk , Dionizy Złotopolski schabowy 3 Służba , klocuch , Gołota Gołota 1 Czesio Rudy 1 Michał Wiśniewski NIEWINNY Strasznie duża przewaga głosów nad kimkolwiek, może być 1, może być 2, ciężko powiedzieć bo raczej nic się nie działo przy tym linczu
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 20:05:31 GMT 1
wciaz nie ufam do konca ze niewinny w zakładce lobby masz informację
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 20:06:05 GMT 1
miszcz powinien jednak wrzucac informacje
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 20:06:19 GMT 1
Już dziś miałem na niego głosować, ale nie chciałem mieszać na ostatnią chwilę. Niby w czym przejawia się ta jego miastowość?
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 20:06:29 GMT 1
schab nawet nie zagłosował? no to zajebiście chłopaki, jeden dzień gry a my się pozbyliśmy glonów i mafia nikogo nie morduje
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 20:06:37 GMT 1
szczerze mówiąc na niewinnym zielony core miasta, dwie niewiadome i jak zwykle ten rudy rydz
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 20:06:41 GMT 1
Dlatego broniłem tego Fleszara (Italo), bo Italo jest jaki jest, ale dotychczas grał całkiem solidnie jak już się przekopał przez spam i zawsze grał mało aktywnie, jednocześnie uważam, że będąc w mafii i tak by nas nie ograł. Schabowym z kolei mi się wydaje jest Funfel, który po pierwsze w mafii potrafi grać bardzo dobrze, po drugie nie posłał głosu nawet.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 20:07:10 GMT 1
za brak głosu od razu wyjebali schaba? no kurwa jak
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 20:07:11 GMT 1
i mamy teraz dwa dni na rozmowę kto z wagi cięższej jednak jest w mafii + teoretycznie możliwość większego uaktywnienia się Cugowskiego i Służby. nie ma co płakać
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 20:07:44 GMT 1
Będę szedł chyba w dwójkę Służba - Kawalec.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 20:07:58 GMT 1
Dlatego broniłem tego Fleszara (Italo), bo Italo jest jaki jest, ale dotychczas grał całkiem solidnie jak już się przekopał przez spam i zawsze grał mało aktywnie, jednocześnie uważam, że będąc w mafii i tak by nas nie ograł. Schabowym z kolei mi się wydaje jest Funfel, który po pierwsze w mafii potrafi grać bardzo dobrze, po drugie nie posłał głosu nawet. nie wiem czy wyjebali, ale skoro nie napisał 5 merytorycznych postów i nie zagłosował, to ma status co najmniej 'bliski śmierci '
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 3, 2023 20:08:03 GMT 1
Kto uratował schabowego przed linczem?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 20:08:29 GMT 1
za brak głosu od razu wyjebali schaba? no kurwa jak No z tego co widzę Schab nadal w grze.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 20:08:33 GMT 1
za brak głosu od razu wyjebali schaba? no kurwa jak To ja też lecę.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 20:09:00 GMT 1
Dlatego broniłem tego Fleszara (Italo), bo Italo jest jaki jest, ale dotychczas grał całkiem solidnie jak już się przekopał przez spam i zawsze grał mało aktywnie, jednocześnie uważam, że będąc w mafii i tak by nas nie ograł. Schabowym z kolei mi się wydaje jest Funfel, który po pierwsze w mafii potrafi grać bardzo dobrze, po drugie nie posłał głosu nawet. Pshemo, ale Ty se kreditsy teraz chcesz zgarnąć? Jakie to ma znaczenie? Nikt nie pluje w rozgrywkę, jedziemy dalej, dawaj teraz swoje następne kroki
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 20:09:22 GMT 1
Kto uratował schabowego przed linczem? o a kto to wyszedł z jaskini sypialni, jakie mafiuszki w snach cię nawiedziły?
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 20:09:28 GMT 1
Będę szedł chyba w dwójkę Służba - Kawalec. Wydaje mi się, że Kawalec to kol. Pracuś, podobny styl gry, wziął delikatną poprawkę na aktywność.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 20:09:34 GMT 1
No nic, trudno, nie sądziłem, że tak surowe są te automatyczne regulacje. I tak mnie podejrzewaliście, więc tragedii nie ma.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 20:09:45 GMT 1
Dzięki za grę.
|
|