|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 20:09:51 GMT 1
Kawalec to kshaq.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 20:09:57 GMT 1
Dlatego broniłem tego Fleszara (Italo), bo Italo jest jaki jest, ale dotychczas grał całkiem solidnie jak już się przekopał przez spam i zawsze grał mało aktywnie, jednocześnie uważam, że będąc w mafii i tak by nas nie ograł. Schabowym z kolei mi się wydaje jest Funfel, który po pierwsze w mafii potrafi grać bardzo dobrze, po drugie nie posłał głosu nawet. Pshemo, ale Ty se kreditsy teraz chcesz zgarnąć? Jakie to ma znaczenie? Nikt nie pluje w rozgrywkę, jedziemy dalej, dawaj teraz swoje następne kroki Nie chcę kreditsów tylko się tłumaczę, dlaczego ta sprawa, który glon dziś padnie nie była mi obojętna. W ten sposób oczekuję, że zrozumiecie moją postawę i dostanę jakieś plusiki do niewinności, bo takich nigdy dużo. Klaryfikuję po prostu swoje zachowanie, jasne, że lecimy dalej i jasne, że przecież was nie obwiniam o ten lincz.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 20:10:07 GMT 1
Będę szedł chyba w dwójkę Służba - Kawalec. Wydaje mi się, że Kawalec to kol. Pracuś, podobny styl gry, wziął delikatną poprawkę na aktywność. a ja myślałem że ty to pracuś xd
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 20:10:10 GMT 1
A Sidor pięknie trolluje w tej rozgrywce
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 20:10:10 GMT 1
Spokojnie przyjacielu, grasz dalej
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 20:10:12 GMT 1
ciekawe czy ten legendarny czas wolny skłoni mnie do PRZEANALIZOWANIA czegokolwiek
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 20:10:27 GMT 1
Pshemo, ale Ty se kreditsy teraz chcesz zgarnąć? Jakie to ma znaczenie? Nikt nie pluje w rozgrywkę, jedziemy dalej, dawaj teraz swoje następne kroki Nie chcę kreditsów tylko się tłumaczę, dlaczego ta sprawa, który glon dziś padnie nie była mi obojętna. W ten sposób oczekuję, że zrozumiecie moją postawę i dostanę jakieś plusiki do niewinności, bo takich nigdy dużo. Klaryfikuję po prostu swoje zachowanie, jasne, że lecimy dalej i jasne, że przecież was nie obwiniam o ten lincz. Ok, rozumiem to, fajnie
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 20:11:12 GMT 1
chciałbym tak wejść w środę rano i rozjebać mafie ścianą tekstu przeklejoną z notatnika
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 20:11:38 GMT 1
chciałbym tak wejść w środę rano i rozjebać mafie ścianą tekstu przeklejoną z notatnika otwierają we wtorek o 22:30 jak coś
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 20:11:56 GMT 1
chciałbym tak wejść w środę rano i rozjebać mafie ścianą tekstu przeklejoną z notatnika Chciałbym, żebyś tak rozjebał. Pewnie że tak.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 20:12:53 GMT 1
Ja wnioskuję o to, żebyście zerknęli na Czesia
W zamian oferuję zerknięcie na kogokolwiek innego
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 20:13:37 GMT 1
ciekawe czy ten legendarny czas wolny skłoni mnie do PRZEANALIZOWANIA czegokolwiek Ty to byś chyba potrzebował przerwy miesięcznej, żeby przeanalizować budowę cepa. 😉
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 20:14:11 GMT 1
Spokojnie przyjacielu, grasz dalej Aaaaaaa, to luz. A Schabowy?
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 20:14:38 GMT 1
skąd te inwektywy?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 20:14:44 GMT 1
Spokojnie przyjacielu, grasz dalej Aaaaaaa, to luz. A Schabowy? Chętnie opierdolę
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 20:15:01 GMT 1
Broniewski jakiś kurwa dziwnie kąśliwy jest. Dziwi mnie to. Zła energia od niego bije, lekka złośliwość. Władysławie dlaczego tak?
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 20:15:22 GMT 1
Ja wnioskuję o to, żebyście zerknęli na Czesia W zamian oferuję zerknięcie na kogokolwiek innego trzeba kuknąć tych co przed linczem wytrącili impet towarzyszący południu/popołudniu Rudy? Panasiuk? kto jeszcze Cugowski usprawiedliwiony dziś
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 20:15:40 GMT 1
jakoś w połowie dnia zacząłem być przez eryka erytryka broniewskiego obrażany
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 20:16:15 GMT 1
Czesio idzie sie wykompać
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 20:16:17 GMT 1
Broniewski jakiś kurwa dziwnie kąśliwy jest. Dziwi mnie to. Zła energia od niego bije, lekka złośliwość. Władysławie dlaczego tak? +1, zawsze mi się jednak te żarty kojarzyły z delikatnie uszczypliwym ale jednak sympatycznym trollingiem A wjazd w Dionizego dość taki no
|
|