|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 20:16:21 GMT 1
Możecie mnie sprawdzać, ale jestem niewinny i nic z moich postów nie wyczytacie.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 20:16:25 GMT 1
Może bardziej konstruktywna krytyka. Ostatnimi czasy masz mało analityczny styl. Nic osobistego. Bez urazy.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 20:16:37 GMT 1
i to jest chyba powiązane z zarzutami dla rudego, ale czemu?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 20:16:42 GMT 1
Z Cześkiem mam duży problem, bo dla mnie to bawiący się w szarady Egze. Posłał we mnie jednak, ale nie wiem co z tego wnioskować. Jakbym za dużo jechał na tożsamościach to dajcie feedback.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 20:16:58 GMT 1
Ja wnioskuję o to, żebyście zerknęli na Czesia W zamian oferuję zerknięcie na kogokolwiek innego trzeba kuknąć tych co przed linczem wytrącili impet towarzyszący południu/popołudniu Rudy? Panasiuk? kto jeszcze Cugowski usprawiedliwiony dziś Panasiuk imo zielony Rudy schował się do nory przed linczem
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 20:17:29 GMT 1
Broniewski jakiś kurwa dziwnie kąśliwy jest. Dziwi mnie to. Zła energia od niego bije, lekka złośliwość. Władysławie dlaczego tak? +1, zawsze mi się jednak te żarty kojarzyły z delikatnie uszczypliwym ale jednak sympatycznym trollingiem A wjazd w Dionizego dość taki no Tak, ja się nie obraziłem o żaden jego przytyk w moją stronę i żaden mnie nie dotknął i były one ogólnie zabawne, ale jednak część z tych przytyków jest taka, jakby wyrażająca frustrację.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 20:17:31 GMT 1
Przed kompaniem wierszyk
Jacek Kawalec Chuj i padalec Sufler lidera W Budce Suflera
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 20:17:39 GMT 1
Przesadzacie. Dionizos to mój druh.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 20:17:53 GMT 1
Ja Bronka będę bardzo dokładnie czytał, ale to jednak mocno Sidorowy problem kryzysu tożsamości i wiary
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 20:18:32 GMT 1
Dzienkuje
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 20:18:54 GMT 1
Z Cześkiem ma duży problem, bo dla mnie to bawiący się w szarady Egze. Posłał we mnie jednak, ale nie wiem co z tego wnioskować. Jakbym za dużo jechał na tożsamościach to dajcie feedback. A jeszcze jeżeli to Egze to tym bardziej podtrzymuję moje podejrzenia 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 20:19:55 GMT 1
Przed kompaniem wierszyk Jacek Kawalec Chuj i padalec Sufler lidera W Budce Suflera Zwruszyłem się 😭
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 20:19:58 GMT 1
ja się wymeldowuje, nie ma sensu żebym tu coś robił więcej, dobrej nocki życzę
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 3, 2023 20:20:01 GMT 1
Kto uratował schabowego przed linczem? o a kto to wyszedł z jaskini sypialni, jakie mafiuszki w snach cię nawiedziły? Schab napisał 2 merytoryczne posty. Nie zagłosował. Wychodzi na to, że powinien odpaść o 22;30.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 20:20:28 GMT 1
Jeśli jestem bardziej agresywny niż zwykle, może to mieć związek z faktem, że mam stłuczony mięsień brzuchaty łydki. Trochę mi to doskwiera, ale przede wszystkim siódmy dzień nie biegam, nie gram w piłkę, a ja jestem uzależniony. Mam wszelkie symptomy odstawienne. Uzależnienie od aktywności fizycznej to jest zresztą dość popularna rzecz.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 20:21:37 GMT 1
o a kto to wyszedł z jaskini sypialni, jakie mafiuszki w snach cię nawiedziły? Schab napisał 2 merytoryczne posty. Nie zagłosował. Wychodzi na to, że powinien odpaść o 22;30.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 20:21:40 GMT 1
Jeśli jestem bardziej agresywny niż zwykle, może to mieć związek z faktem, że mam stłuczony mięsień brzuchaty łydki. Trochę mi to doskwiera, ale przede wszystkim siódmy dzień nie biegam, nie gram w piłkę, a ja jestem uzależniony. Mam wszelkie symptomy odstawienne. Uzależnienie od aktywności fizycznej to jest zresztą dość popularna rzecz. Ja jak za długo grałem bez browara to jeden z graczy się mnie czepiał o drażliwość
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 20:21:49 GMT 1
służba pokazała prawdziwą twarz
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 3, 2023 20:22:06 GMT 1
o a kto to wyszedł z jaskini sypialni, jakie mafiuszki w snach cię nawiedziły? Schab napisał 2 merytoryczne posty. Nie zagłosował. Wychodzi na to, że powinien odpaść o 22;30. no ale napisałem to już, pewnie się MG do tego ustosunkuje
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 20:22:33 GMT 1
+1, zawsze mi się jednak te żarty kojarzyły z delikatnie uszczypliwym ale jednak sympatycznym trollingiem A wjazd w Dionizego dość taki no Tak, ja się nie obraziłem o żaden jego przytyk w moją stronę i żaden mnie nie dotknął i były one ogólnie zabawne, ale jednak część z tych przytyków jest taka, jakby wyrażająca frustrację. Tak, coś w tym może być. Wyjaśniłem wyżej.
|
|