|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 20:40:37 GMT 1
Egze by się nigdy tak nie pierdolił w pisanie długich postów, jak on teraz siedzi z otwartym żubrem. Jak nie służba i nie Czesio, to zostaje Panasiuk xD Panasiuk to imo Jose XDDD
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 20:41:23 GMT 1
panasonik to poczciwe sumienie piston nastrach wsi
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 20:42:00 GMT 1
Egze by się nigdy tak nie pierdolił w pisanie długich postów, jak on teraz siedzi z otwartym żubrem. Myli się Pan, Andrzeju Andrzejewiczu. Nie zna Pan ambiwalencji duszy częstochowskiego redtstrybutora.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 20:42:45 GMT 1
Pięćdziesiąt twarzy Egzego
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 20:43:26 GMT 1
Egze pisał mordy w stylu postów Służby nie raz. I to pewnie Służba.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 20:43:59 GMT 1
I pewnie mafia bo zawsze jak tak wchodził w konwencję to była mafia.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 20:44:10 GMT 1
po odkryciu tożsamości jestem w stanie praktycznie uniewinnić Czesia, jest u mnie w top3
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 20:44:32 GMT 1
po odkryciu tożsamości jestem w stanie praktycznie uniewinnić Czesia Na jakiej podstawie
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 20:44:32 GMT 1
Czesio serio idzie sie kompać.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 20:44:39 GMT 1
broniowski ma fatalne typy tozsamosciowe Kol. Klocuch nie może mi darować, że rozpoznałem go zanim cokolwiek napisał, podczas gdy jego głównym celem w tej rozgrywce była anonimowość. To jest w ogóle zastanawiające, że on ma zawsze jakiś cel i dziwnym trafem nie jest to szukanie mafii. A to napierdalanie jakichś szarad, a to anonimowość... Bierz się do roboty, kolego Klocuch.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 20:46:26 GMT 1
jaki kurwa antura serio? xDDDDDDDD haha no mówię że paradne, ja mam szacunek za to, za samo meritum juz zdecydowanie mniej są dwie możliwości według mnie dlaczego tak gra trzy
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 20:47:39 GMT 1
Powiadam Wam: koniec końców okaże się, że w tej całej mafii jest Kawalarz i Służba. Trzeci człowiek? Jeszcze nie wiem. Może Gołota?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 20:48:27 GMT 1
Czesio mówi mafia Służba, Gołota, Klocuch. Egze, Pshemo, Eneldo.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 20:48:46 GMT 1
po odkryciu tożsamości jestem w stanie praktycznie uniewinnić Czesia Na jakiej podstawie cała gra odważna, pod prąd, brak ugięcia się pod presją, zachowaniami nieopłacalnymi z perspektywy mafii mógłbym żonglować, a jako próbkę testową mam poprzednią edycje forumową w której grał odwrotnie. Połączenie z tożsamością fituje dużo lepiej niż w przypadku egze. Jak kiedyś będzie trzeba to Ci to ładnie wyłoże, ale teraz nie jest to dla nikogo korzystne
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 20:49:08 GMT 1
Ale Czesio jeszcze pomyśli.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 20:49:40 GMT 1
Kawalarz i Panas to są generalnie dwie osoby, które - moim zdaniem - zaczęto uniewinniać bez podstawy prawnej.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 20:50:50 GMT 1
cała gra odważna, pod prąd, brak ugięcia się pod presją, zachowaniami nieopłacalnymi z perspektywy mafii mógłbym żonglować, a jako próbkę testową mam poprzednią edycje forumową w której grał odwrotnie. Połączenie z tożsamością fituje dużo lepiej niż w przypadku egze. Jak kiedyś będzie trzeba to Ci to ładnie wyłoże, ale teraz nie jest to dla nikogo korzystne Ale padło gdzieś kto to, czy sam podejrzewasz?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 20:51:11 GMT 1
Czesio mówi mafia Służba, Gołota, Klocuch. Egze, Pshemo, Eneldo. Klocuch raczej niewinny. On już przed losowaniem ról miał cel, żeby nikt nie rozgryzł jego tożsamości. Stąd gra, jak gra.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 20:51:12 GMT 1
Kawalarz i Panas to są generalnie dwie osoby, które - moim zdaniem - zaczęto uniewinniać bez podstawy prawnej. Otóż myślisz się
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 20:51:17 GMT 1
Strasznie mi jebiecie w głowie tym Czesławem.
|
|