|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 20:51:37 GMT 1
Powiadam Wam: koniec końców okaże się, że w tej całej mafii jest Kawalarz i Służba. Trzeci człowiek? Jeszcze nie wiem. Może Gołota? Ale to by była zajebista mafia
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 20:52:07 GMT 1
Kawalarz i Panas to są generalnie dwie osoby, które - moim zdaniem - zaczęto uniewinniać bez podstawy prawnej. kanalarz zdaje się być gitem, chociaż w tej edycji mu nie ufam jak ojcu parias u mnie zapracował na niebycie branym pod uwagę do linczu d1, ale uniewinnienie to mocno na wyrost by było
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 20:52:18 GMT 1
Niezła, ciekawa.
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 3, 2023 20:53:02 GMT 1
Kawalarz i Panas to są generalnie dwie osoby, które - moim zdaniem - zaczęto uniewinniać bez podstawy prawnej. Po pierwsze: jakie były podstawy do wrzucania mnie na świecznik? Kiepskie wejście w grę, zgoda, ale dzisiaj gram tak jak zawsze. Miastowo.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 20:53:12 GMT 1
O kturej Czesiu zamknom temat?
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 20:53:39 GMT 1
Ty, Wiśnia, też jesteś - mimo tej fryzury - taki z cicha pęk czy jak to tam się mówi.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 20:53:48 GMT 1
zdążysz jeszcze dwa piwerka jebnąć luźno, czesiu Ty, Wiśnia, też jesteś - mimo tej fryzury - taki z cicha pęk czy jak to tam się mówi. określiła mnie tak kiedyś facetka w liceum, do dzisiaj nie wiem o co jej chodziło
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 20:54:21 GMT 1
Nie no ja podtrzymuję, że Czesław to Egze, a jak ktoś chce mnie wyprowadzić z błędu to śmiało.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 20:54:27 GMT 1
Czesiu musi umyć Wacława.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 20:56:28 GMT 1
cała gra odważna, pod prąd, brak ugięcia się pod presją, zachowaniami nieopłacalnymi z perspektywy mafii mógłbym żonglować, a jako próbkę testową mam poprzednią edycje forumową w której grał odwrotnie. Połączenie z tożsamością fituje dużo lepiej niż w przypadku egze. Jak kiedyś będzie trzeba to Ci to ładnie wyłoże, ale teraz nie jest to dla nikogo korzystne Ale padło gdzieś kto to, czy sam podejrzewasz? padło, że Lewkoń i mi to pasuje bo on ma takie estetycznie obrzydliwe postaci
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 20:56:47 GMT 1
W ogóle mój avatar i Wiśniewskiego tak fitują, że wyczuwam jakąś spektakularną wajchę z naszej strony w okolicach d4.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 3, 2023 20:57:05 GMT 1
ta kurwa i lewkoń by zabawne żarty sadził wczoraj cały wieczór dionizy prośba W ogóle mój avatar i Wiśniewskiego tak fitują, że wyczuwam jakąś spektakularną wajchę z naszej strony w okolicach d4. ta kurwa i lewkoń by zabawne żarty sadził wczoraj cały wieczór dionizy prośba mnie tylko Ty bawisz
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 20:57:57 GMT 1
podejrzewalem broniowskiego za to ze mnie rozpoznal tak szybko bo jeszcze wczoraj
to bylo wrecz niemozliwe dlatego uznalem ze to praca mafii wspolnymi silami do tora
ale patrzac jak broniowski myli sie przy innych postaciach mam teraz metlik
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 20:57:58 GMT 1
ta kurwa i lewkoń by zabawne żarty sadził wczoraj cały wieczór dionizy prośba mnie tylko Ty bawisz
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 20:58:01 GMT 1
I informacja, że to Lewkoń sprawia, że dajesz mu top 3 niewinnych? Dziwne to dla mnie.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 20:58:30 GMT 1
Ale padło gdzieś kto to, czy sam podejrzewasz? padło, że Lewkoń i mi to pasuje bo on ma takie estetycznie obrzydliwe postaci Ja niewinnego Lewkonia od d1 czułem jak żeście go zlinczowali bestialsko Teraz nie czuję
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 21:00:28 GMT 1
ta kurwa i lewkoń by zabawne żarty sadził wczoraj cały wieczór dionizy prośba Lewkoń to wytrawny komik. Problem polega na tym, że specjalizuje się w tematyce rasowej, a dziś wysoko spiętrzona jest fala poprawności politycznej, na której łatwiej serfować innym.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 21:00:45 GMT 1
Lewkoń to Rudy 102 o ile dobrze czaję tożsamości.
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 3, 2023 21:01:01 GMT 1
za duzo o tozsamosciach
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 21:02:03 GMT 1
Ja na Rudego naprawdę nie mam hipotezy nawet. Lewkoń oskarżany się wydawał zblazowany jak go widziałem, Rudy to wojownik.
edit: Dobra już nie będę.
|
|