|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 21:02:14 GMT 1
I informacja, że to Lewkoń sprawia, że dajesz mu top 3 niewinnych? Dziwne to dla mnie. no przyznam tez, że dwóch niewinnych mam mega mocnych a to trzecie miejsce było takie luźniejsze
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 21:02:41 GMT 1
podejrzewalem broniowskiego za to ze mnie rozpoznal tak szybko bo jeszcze wczoraj to bylo wrecz niemozliwe dlatego uznalem ze to praca mafii wspolnymi silami do tora ale patrzac jak broniowski myli sie przy innych postaciach mam teraz metlik Rozpoznałem Cię przed losowaniem ról. Nie wiem, po co poddajesz nieprawdziwe informacje spoza forum. To nielegalne.
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 3, 2023 21:03:04 GMT 1
Lewkoń to Rudy 102 o ile dobrze czaję tożsamości. Źle.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 21:05:34 GMT 1
To niech ktoś Czesiu poda nawet niepelno liste tozsamosci, to Czesiu wymyśli kto z kim w mafii.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 21:06:22 GMT 1
Policzyłem, że mamy 4 lincze. Nie żebym kolejkował, ale jakbym miał 4 strzały i musiał wydać teraz to tak.
Rudy -> Panasiuk - > Czesiek -> Schabowy, jeśli nie wyleci, jakby wyleciał to Broniewski\Cugowski. Kolejność nieważna.
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 3, 2023 21:06:24 GMT 1
no nic, argumenty za miastowością są podobne
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 21:07:17 GMT 1
Policzyłem, że mamy 4 lincze. Nie żebym kolejkował, ale jakbym miał 4 strzały i musiał wydać teraz to tak. Rudy -> Panasiuk - > Czesiek -> Schabowy, jeśli nie wyleci, jakby wyleciał to Broniewski\Cugowski. Kolejność nieważna. Modliłbym się, że chociaż jeden tu będzie i matematyka się poprawi. A najlepiej to jakby się, któryś z chłopaków zajebiście uniewinnił po prostu.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 21:09:11 GMT 1
Andżej bendziemy ziomy?
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 3, 2023 21:09:33 GMT 1
- Mój drogi młodzieńcze, rozumiem Cię aż nazbyt wyraźnie. Odnoszę wrażenie, jakoby większość tutaj obecnych biznesmenów i działaczy traktowała ten dzień jako podwieczorek przed docelową imprezą. Wesoło, zabawnie, nie ma potrzeby szukać mordercy. A tutaj nagle rzucanie pseudonimami z gal wieczorowych, imprez na śródmieściu i innych co mniej wartych wspominania okazji, to robi się już klimat tak przyjemny, jakby nas aspirant Cojamogę miał zaraz nas stąd wypuścić. Prawda to, że grupa Śledzych Obobistości, która skupia się na wynikach, nie dotarła do telewizji na czas? Bo jeżeli tak, to jesteśmy w wielkim problemie. Ja jestem zaledwie służbą. Ty jesteś zaledwie młodym jurnym chłopakiem. A nam trzeba tęgich umysłów, co będą działać.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 21:10:55 GMT 1
Zależy od ciebie głównie, ja jestem jaki jestem. Ty jaki jesteś? No szarady grasz to musisz przyznać.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 3, 2023 21:11:13 GMT 1
votekick służba
pogromca uśmiechów dzieci
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 21:12:14 GMT 1
Zależy od ciebie głównie, ja jestem jaki jestem. Ty jaki jesteś? No szarady grasz to musisz przyznać. No przecież nie po to by sobie grać, czy by sobie szaradować, tylko po to, by w miarę ogarnąć kto i jak samodzielnie myśli.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 21:12:57 GMT 1
Jbc Gołota miasto, a egze Czesio. I możemy grać.
Panasiuk mafia.
Dalej pójdzie już prosto.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 21:13:41 GMT 1
Dionizos raczej miasto sądząc po przemyśleniach, Służba się nie wysypuje z tożsamości, więc chuj go wie, ale pewnie Antura.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 21:14:10 GMT 1
Jbc Gołota miasto, a egze Czesio. I możemy grać. Panasiuk mafia. Dalej pójdzie już prosto. Sztama, będziemy ziomy.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 21:14:12 GMT 1
Sidor miasto, Eneldo raczej też. Kawalec to chuj i padalec.
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 3, 2023 21:15:06 GMT 1
Jbc Gołota miasto, a egze Czesio. I możemy grać. Panasiuk mafia. Dalej pójdzie już prosto. Z tego mojego core miasta: Kawalec, Wiśniewski, Santos, Dionizy. Widzisz tam jakąś mafię? Zalecasz większą ostrożność?
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 21:15:54 GMT 1
Santos miasto, Wisnia miasto, Dionizy miasto, Kawalec chuj go wie.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 21:16:37 GMT 1
Cugoski oczywka bardziej mafia po tym skandalicznym dzisiejszym poście, nawet nie był blisko linczu a panikował jak nastolatka w ciąży.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 3, 2023 21:17:19 GMT 1
dużo nie przeczytałem ale jutro przeczytam, bo rzeczywiście smarzyłem kiełbaski i piłem żuberka.
|
|