|
Post by Czesio on Jul 2, 2023 18:46:05 GMT 1
Czesio pragnie podzienkować panu Santosu za to przedstawienie i że mógł tego wiersza napisać.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:46:15 GMT 1
napisałem jedna nieszczerą rzecz przyznaję, nigdy nie mieszkałem w Coimbrze
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 18:47:27 GMT 1
którego z trójki santos kawalec broniewski byś obstawiał kurwa chujowo to się ułożyło, sami gracze z górnej połowy tabeli się złapali na ten lep, powinno wyjść inaczej lecha dyblika ewidentnie broniewski się już wysprzęglił z tożsamości swoją drogą Wow, eureka! Wystarczy spojrzeć na "wb" w nazwie użytkownika.
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:48:18 GMT 1
czasem jak sobie tak z Józkiem pobiesiadujemy to rano na kiblu też robie kawalec Audiotele - hot or not? w mojej skromnej opinii przejadło się w chuj, a Kawalec na tym jedzie jak na zgranym kawałku
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:48:42 GMT 1
lecha dyblika ewidentnie broniewski się już wysprzęglił z tożsamości swoją drogą Wow, eureka! Wystarczy spojrzeć na "wb" w nazwie użytkownika. proszę nie szkalować profesora bartoszewskiego
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:48:58 GMT 1
przepraszam, jest mnie za dużo
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 2, 2023 18:49:04 GMT 1
Wow, eureka! Wystarczy spojrzeć na "wb" w nazwie użytkownika. proszę nie szkalować profesora bartoszewskiego sandra dupy nasmarowane?
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 18:49:56 GMT 1
Który się najbardziej boi to nie wiem. Rudy najbardziej panikuje, jak dostanie. Niestety, spodziewałem się czegoś mniej płynącego z prądem :/ Jeszcze Dionizy pod tym kątem dziwnie wypadł. Mówią o mnie mądry Gołota Mówią o mnie niemądry Gołota Pierdole to
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:50:45 GMT 1
Niestety, spodziewałem się czegoś mniej płynącego z prądem :/ Jeszcze Dionizy pod tym kątem dziwnie wypadł. Mówią o mnie mądry Gołota Mówią o mnie niemądry Gołota Pierdole to gdzie, przecież go nie ma od połowy rozgrywki
|
|
rudy
Edycja#34
|
Post by rudy on Jul 2, 2023 18:51:32 GMT 1
Broniewski czemu jesteś taki ponurak?
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:51:40 GMT 1
Przywitajmy naszych dzisiejszych kandydatów w Randce w Ciemno! Kandydat numer jeden - Krzysztof Cugowski. Kandydat numer dwa - Dionizy Złotopolski. Kandydat numer trzy (na razie z braku laku) - klocuch. Pytanie do kandydata numer jeden - gdyby mógłbyś powiedzieć, czego żałujesz z twojego pierwszego posta w tej rozgrywce, co by to było? Kandydacie nr dwa - czy sraczka postowa to twój styl, a jeżeli tak, to czy należy do twojej mafijnej mety? Kandydacie nr 3 - co tam? czemu to jest tak chujowe
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 18:52:40 GMT 1
Jeszcze Dionizy pod tym kątem dziwnie wypadł. Mówią o mnie mądry Gołota Mówią o mnie niemądry Gołota Pierdole to gdzie, przecież go nie ma od połowy rozgrywki Nie rozumiem graczy, którzy piszą o monsunach na pierwszych stronach, ale kto wie, może żartował.
|
|
|
Post by Piotr Panasiuk on Jul 2, 2023 18:52:58 GMT 1
Hejka, mam pomysł, zróbmy ranking kija w dupie i sztuczności 1. Krawczyk 2. Piotr Panasiuk 3. Gołota(czasami dobrze postuje, czasami sztucznie) 4. Dionizy 5. Rudy 6. Wiśniewski
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:54:47 GMT 1
gdzie, przecież go nie ma od połowy rozgrywki Nie rozumiem graczy, którzy piszą o monsunach na pierwszych stronach, ale kto wie, może żartował. no chyba nie można tego brać na poważnie tak jak gadania Wiśniewskiego że na wędkę Czesia po godzinie się trzech pipolów złapało tu jest luwr, jak kraść to księżniczki, jak ruchać to w budce na openerze, a tu jakieś plejsy spod remizy w goluniu-dobrzu czy jakoś tak
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:56:37 GMT 1
klocuch a ty co sądzisz
|
|
|
Post by Dionizy Złotopolski on Jul 2, 2023 18:56:40 GMT 1
Hola hola
|
|
|
Post by Andrzej Gołota on Jul 2, 2023 18:56:43 GMT 1
Uniewinniałby ktoś już jakichś graczy? Ja to bym dwie osoby chętnie do swojego narożnika zaprosił. Na najbliższe dwie rundy przynajmniej.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 2, 2023 18:56:57 GMT 1
czasem jak sobie tak z Józkiem pobiesiadujemy to rano na kiblu też robie kawalec Audiotele - hot or not? w mojej skromnej opinii przejadło się w chuj, a Kawalec na tym jedzie jak na zgranym kawałku Kandydacie nr 10 - na czym?
|
|
|
Post by Fernando Santos on Jul 2, 2023 18:57:14 GMT 1
słuchajcie jak będzie mnie za dużo to powiedzcie żebym zamknął ryj, ale właśnie prokrastynuję więc mafia top
|
|
|
Post by Władysław Broniewski on Jul 2, 2023 18:57:30 GMT 1
Wow, eureka! Wystarczy spojrzeć na "wb" w nazwie użytkownika. proszę nie szkalować profesora bartoszewskiego Szkalować nie mam zamiaru, ale taki z niego profesor jak i z Człowieka Sukcesu Tysiąclecia. Matury nawet nie ma.
|
|