|
Post by Lord Miles on Jul 20, 2023 17:35:32 GMT 1
to co tam jaka strategia na gre panowie
|
|
|
Post by PSSE w Gdyni on Jul 20, 2023 17:35:50 GMT 1
będzie super fun edycja, burmistrzem powinien zostać ktoś z fajnym avatarem np Dionizos
|
|
|
Post by Lord Miles on Jul 20, 2023 17:36:20 GMT 1
popieram
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2023 17:36:51 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy freakfighter on Jul 20, 2023 17:36:51 GMT 1
kurwa ja mam najlepszy avatar i najlepsze wejście w temat i wspaniałą rolę
ogar panowie
|
|
|
Post by Lord Miles on Jul 20, 2023 17:37:20 GMT 1
łysy chilluj
|
|
|
Post by Lord Miles on Jul 20, 2023 17:37:36 GMT 1
rada miastowych mędrców ustali
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2023 17:38:35 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy freakfighter on Jul 20, 2023 17:38:35 GMT 1
miles pijany albo niespełna rozumu, niech się wystrzela z limitu, to będzie spokój
|
|
|
Post by Squbaniec FreakFight on Jul 20, 2023 17:38:38 GMT 1
Kurwa przez ten zapis nie jestem pewny czy szeryf nadaje się na burmistrza. dlaczego? to oznacza jedynie tyle, że szeryf nie może beztrosko użyć swojej roli mimo bycia burmistrzem, ale koniec końcem danie mu pewnych kolejnych dni życia zmniejsza liczbe graczy w ktorych moze celowac Tego się właśnie obawiam że szeryf beztrosko użyje swojej roli jak zostanie burmistrzem.
|
|
|
Post by PSSE w Gdyni on Jul 20, 2023 17:39:09 GMT 1
kurwa ja mam najlepszy avatar i najlepsze wejście w temat i wspaniałą rolę ogar panowie O, mafia już wytoczyła ciężkie działa. Wulgarnego capa i pseudoMVP. Tym bardziej wybór jest prosty. Co to za randomowa spruta w drugim poście!? Mocne słowa, jak na skorumpowanego lekarza Siemanko Czuek, przecież Ty nie potrzebujesz roli burmistrza mechanicznie, możesz sobie zclaimować, masz wprawę xD Ten post był okej, zaliczmy to do dobrego wejścia w temat Witam ja nie składam kandydatury na burmistrza ponieważ i tak nie da się mnie zamordować = mam wyjebane psse.gdynia@sanepid.gov.pl Co tam, w końcu się udało trafić do mafii? Znowu jakaś spruta byle tylko zasymulować aktywność. Tyle poradników i niczego się nie nauczyłeś!? Mafia??
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2023 17:39:32 GMT 1
via mobile
Post by Morte [Monti] on Jul 20, 2023 17:39:32 GMT 1
Dostałem rolę! Stał się cud!
Niestety. To tylko rola predefiniowana. Klątwa trwa.
Dlatego mortemonti, morituri te salutant zgłaszam kandydaturę na burmistrza. Kandydaturę Morte. Ale nie post - morte.
Dlaczego?
Morti jeśli dociera do końca to zawsze jest śmiertelnym zagrożeniem dla mafiozów. Tak było z Bolcem, tak było w dyskordowej. Czas działa na korzyść autystycznego umysłu.
Niestety, mafia również o tym wie, dlatego w trzech z pięciu ostatnich rozgrywek Morti zginął w pierwszym mordzie. Immunitet na 48h? Brzmi jak kij w szprychy frontu antymorte.
Dodatkowo Morti ma rolę która pozwala chłodzić gorące głowy. Rolę antywajchową, rolę promiejską. Podwójny głos i możliwość zmiany głosu jednego z ancymonów, nielimitowanej, codziennej zmiany? Powtarzając za moim przyjacielem Thanosem - unlimited power.
Licznik postów? Macie pewność, że Morti Was nie zamęczy, lecz wsadzi wyłącznie całe swoje serce i całą swoją czaszkę w to co wyjdzie spod rzeki Numenery żeby grzmić i gromić podłych kozoludów.
Głosuj na Morte, wesprzyj jego serce rozwarte!
|
|
|
Post by Lord Miles on Jul 20, 2023 17:39:53 GMT 1
piernik taki nienaturalny troche xD
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2023 17:40:03 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy freakfighter on Jul 20, 2023 17:40:03 GMT 1
no właśnie, i jeszcze burmistrz dla senegala, co w discordówce do grobu zabrał biednego, niewinnego, utalentowanego njaya
złe tory, złe tory
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2023 17:41:08 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy freakfighter on Jul 20, 2023 17:41:08 GMT 1
piernik taki nienaturalny troche xD wszedłem najnaturalniej w temat w historii tego forum, może nawet w historii polskiej mafii
|
|
|
Post by Lord Miles on Jul 20, 2023 17:41:08 GMT 1
czy obserwujemy właśnie najszybsze wsypanie się mafiozy w historii?
|
|
|
Post by egzepodszyw on Jul 20, 2023 17:41:13 GMT 1
Monti ale Ty masz rolę promafijną (jeśli w niej jesteś) a co najmniej neutralną (jeśli nie jesteś), więc nie manipuluj.
|
|
|
Post by PSSE w Gdyni on Jul 20, 2023 17:42:13 GMT 1
Piernikowy ogień
|
|
|
Post by Dionizos on Jul 20, 2023 17:42:51 GMT 1
kurwa ja mam najlepszy avatar i najlepsze wejście w temat i wspaniałą rolę ogar panowie O, mafia już wytoczyła ciężkie działa. Wulgarnego capa i pseudoMVP. Tym bardziej wybór jest prosty. Co to za randomowa spruta w drugim poście!? Siemanko Czuek, przecież Ty nie potrzebujesz roli burmistrza mechanicznie, możesz sobie zclaimować, masz wprawę xD Ten post był okej, zaliczmy to do dobrego wejścia w temat Co tam, w końcu się udało trafić do mafii? Znowu jakaś spruta byle tylko zasymulować aktywność. Tyle poradników i niczego się nie nauczyłeś!? Mafia?? Przecież ten ostatni post bardzo ładnie i z humorkiem szpileczka. a tu nadgorliwość widzę
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2023 17:43:27 GMT 1
via mobile
Post by Morte [Monti] on Jul 20, 2023 17:43:27 GMT 1
Z całym szacunkiem druhu egze, ostatnio kurs Twoich myśli jest bardzo ekstrawagancki w stosunku do ogółu, i jakkolwiek chciałbym widzieć w tym dobrą wolę, o tyle uważam że kocopolisz.
To i tak delikatne oskarżenie w stosunku do rzucenia komuś w twarz poczwarz manipulacji
|
|
|
Post by egzepodszyw on Jul 20, 2023 17:44:33 GMT 1
no właśnie, i jeszcze burmistrz dla senegala, co w discordówce do grobu zabrał biednego, niewinnego, utalentowanego njaya złe tory, złe tory a jakie to ma znaczenie? tu dostał mega rolę którą i tak nie wykorzysta od razu jeśli jest mafią, a jeśli jest miastem to bardzo nam sie oplaca by go nie zamordowali od razu. i nie ma znaczenia czy ma go senegal czy ktokolwiek inny, szeryfa trzeba bronić.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2023 17:45:31 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy freakfighter on Jul 20, 2023 17:45:31 GMT 1
Morte oczywiście fatalny wybór, fałszywa czacha kłamliwa + po bliskim kontakcie z nim budzisz się w kostnicy i nic nie pamiętasz.
|
|