|
Post by Lord Miles on Jul 20, 2023 17:16:44 GMT 1
do drugiej strony nie doszlismy xD
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2023 17:16:57 GMT 1
via mobile
Post by Dionizos on Jul 20, 2023 17:16:57 GMT 1
Witam na Olimpie. Ja jestem nie dość że bogiem, to jeszcze sędzią (czy sprawiedliwym, to się okaże). Nie widzę lepszej kandydatury na burmistrza. masz rolę typowo promafijną (w przypadku gdy jesteś w mafii działa na korzyść mafii/w przypadku gdy jesteś w mieście na dwoje babka wróżyła), absolutnie nie powinieneś dostawać burmistrza. Stawiam dolary przeciwko orzechom że i tak jej nie użyję, biorąc pod uwagę naszą niechęć do remisów xD Niezły chichot losu swoją drogą, że w edycji gdzie dosłownie kurwa wszyscy mają rolę, dostaję takie sytuacyjne gówienko xD ehhh
|
|
|
Post by Lord Miles on Jul 20, 2023 17:18:21 GMT 1
normalnie mafia decyduje więc jest niechęć, tutaj chuj wie co wyjdzie
|
|
|
Post by Squbaniec FreakFight on Jul 20, 2023 17:18:30 GMT 1
masz rolę typowo promafijną (w przypadku gdy jesteś w mafii działa na korzyść mafii/w przypadku gdy jesteś w mieście na dwoje babka wróżyła), absolutnie nie powinieneś dostawać burmistrza. Stawiam dolary przeciwko orzechom że i tak jej nie użyję, biorąc pod uwagę naszą niechęć do remisów xD Niezły chichot losu swoją drogą, że w edycji gdzie dosłownie kurwa wszyscy mają rolę, dostaję takie sytuacyjne gówienko xD ehhh Podobno miałeś już z kimś remis
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2023 17:19:46 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy freakfighter on Jul 20, 2023 17:19:46 GMT 1
Witam ja nie składam kandydatury na burmistrza ponieważ i tak nie da się mnie zamordować = mam wyjebane psse.gdynia@sanepid.gov.pl Co tam, w końcu się udało trafić do mafii?
|
|
|
Post by egzepodszyw on Jul 20, 2023 17:21:37 GMT 1
Moim zdaniem tylko 3 role są de facto 100 procent promiastowe: wjebaniec, lekarz i szeryf. I szeryf z nich wszystkich zasługuje po pierwsze na jak najdłuższe przetrwanie, po drugie jest najbardziej promiastowy (wypalenie go jako mafia jest samobójstwem). Pozostałe role w rękach wprawnych mafiozów (szczególnie lobbysta, sędzia i przede wszystkim sybaryta) mogą mocno dobrze zagrać na korzyść mafii jeśli w niej są. Dlatego dodatkowe dawanie im burmistrza mija się z celem.
|
|
Freaq
Edycja#F1
|
Post by Freaq on Jul 20, 2023 17:24:46 GMT 1
Mocne słowa, jak na skorumpowanego lekarza Siemanko Czuek, przecież Ty nie potrzebujesz roli burmistrza mechanicznie, możesz sobie zclaimować, masz wprawę xD W tej grze jestem MVP. Nie mogę zclamować bo wtedy nie wygramy. MVP dostałem bo już raz tę grę wygrałem, doskonale wiem co mam robić. Niestety potrzebuję do tego Burmistrza mechanicznie. Mam najsilniejszą rolę w grze i to właśnie mi należałoby przyznać rolę Burmistrza! Jeśli mnie wybierzecie, obiecuję wprowadzić dogodny program świadczeń dla każdego w młodym wieku, dofinansowania do mieszkań i zapomogi dla studentów do lat 26. Oferuję podniesienie emerytur i zmniejszenie wieku emerytalnego do 56 roku życia. Naprawię również plac zabaw na Obornickiej, który z powodu niebywałego wandalizmu został zamknięty i poddany kwarantannie! Nie głosujcie na Lewicę, głosujcie na mnie!
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 20, 2023 17:25:10 GMT 1
Ja zara ci mordo pomogę tylko setup przeczytam
Do Podszywa to.
|
|
|
Post by Lord Miles on Jul 20, 2023 17:26:51 GMT 1
wlasnie dajcie jak tldr setupu bo sie pogubilem
|
|
|
Post by egzepodszyw on Jul 20, 2023 17:27:16 GMT 1
Poczytaj Pshemo, ciekaw jestem informacji zwrotnej, bo przy takiej liczbie ról/tego jak działają, być może że coś pojebałem. W każdym razie na ile sam analizowałem to kogo warto zrobić burmistrza, wychodził mi Senegal najbardziej optymalny.
|
|
|
Post by Squbaniec FreakFight on Jul 20, 2023 17:27:53 GMT 1
|
|
|
Post by Lord Miles on Jul 20, 2023 17:28:51 GMT 1
kurde no troll wyglada nienajgorzej
|
|
|
Post by Squbaniec FreakFight on Jul 20, 2023 17:29:27 GMT 1
kurde no troll wyglada nienajgorzej W sumie pasuje do ciebie ta rola, zwłaszcza po pewnej edycji
|
|
|
Post by Lord Miles on Jul 20, 2023 17:30:51 GMT 1
|
|
|
Post by Squbaniec FreakFight on Jul 20, 2023 17:31:43 GMT 1
Kurwa przez ten zapis nie jestem pewny czy szeryf nadaje się na burmistrza.
|
|
|
Post by egzepodszyw on Jul 20, 2023 17:32:02 GMT 1
Squbaniec wygląda mi na niewinnego po kilku postach.
|
|
|
Post by PSSE w Gdyni on Jul 20, 2023 17:32:47 GMT 1
Witam ja nie składam kandydatury na burmistrza ponieważ i tak nie da się mnie zamordować = mam wyjebane psse.gdynia@sanepid.gov.pl Co tam, w końcu się udało trafić do mafii? Udało się, zaginiony mafiozo here
|
|
|
Post by PSSE w Gdyni on Jul 20, 2023 17:33:31 GMT 1
pomidorek jesteś niewinny? jeśli tak, to masz mój głos
|
|
|
Post by egzepodszyw on Jul 20, 2023 17:34:06 GMT 1
Kurwa przez ten zapis nie jestem pewny czy szeryf nadaje się na burmistrza. dlaczego? to oznacza jedynie tyle, że szeryf nie może beztrosko użyć swojej roli mimo bycia burmistrzem, ale koniec końcem danie mu pewnych kolejnych dni życia zmniejsza liczbe graczy w ktorych moze celowac
|
|
|
Rozgrywka
Jul 20, 2023 17:34:28 GMT 1
via mobile
Post by Dionizos on Jul 20, 2023 17:34:28 GMT 1
Squbaniec wygląda mi na niewinnego po kilku postach. A mi niekoniecznie, ten link dla leniwych za pomocny coś
|
|