|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 15:37:39 GMT 1
Jeśli chcemy dziś przenosic rolę Sanepidu na Senegala, a uważam, że powinniśmy, to z rozważanych osób do linczu na dzisiaj odpadają Borixon i Sanepid. Trzeba inny target znaleźć.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 22, 2023 15:38:59 GMT 1
via mobile
Post by Dionizos on Jul 22, 2023 15:38:59 GMT 1
Kurwa szybka coś ta zmiana z "senegal potencjalny mafiozo" do "dajmy senegalowi wjebańca"
|
|
|
Post by Senegal on Jul 22, 2023 15:41:00 GMT 1
Jeśli chcemy dziś przenosic rolę Sanepidu na Senegala, a uważam, że powinniśmy, to z rozważanych osób do linczu na dzisiaj odpadają Borixon i Sanepid. Trzeba inny target znaleźć. Nie chcę tej roli. Stick to the plan.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 22, 2023 15:42:54 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy freakfighter on Jul 22, 2023 15:42:54 GMT 1
ale sanepid deta zclaimowal?
nie wiem, czy wychodzę na debila, że to mówię głośno, ale jak ja zauważyłem, to mafia też?
sanepid sprawdził dionizosa i niewinny jak rozumiem
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 15:43:21 GMT 1
Niefortunnie się złożyło, że Morte ma za mocną rolę w rękach mafii, żeby ją ryzykować przerzuceniem do mafiozy.
Na Piernikowego nie działają role miejskie, więc się nie da nawet.
No to został niestety ten Senegal. Bo kto jest potencjalnie teraz bardziej niewinny? Jestem ja, no ale ja mam tak chujową rolę, że mafia nie ma po co mnie zabijać. I ogólnie trochę mnie podejrzewacie więc myslę, że mnie nie zabiją, więc nie potrzebuję wjebańca.
Więc pozostaje po prostu pytanie na co jest matematycznie większa szansa, że Senegal jest winny, czy że niewinny. No większa jest, że jest niewinny, a w takim układzie skoro mamy możliwość to po prostu zagraniem, które najlepiej zadziałałoby na próbce np. 100 gier jest dać mu po prostu tego wjebańca. Jest to jakieś ryzyko, ale w tej grze się nie da nie ryzykować.
EDIT!! Czemu nie chcesz tej roli Senegal?
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 15:44:29 GMT 1
ale sanepid deta zclaimowal? nie wiem, czy wychodzę na debila, że to mówię głośno, ale jak ja zauważyłem, to mafia też? sanepid sprawdził dionizosa i niewinny jak rozumiem Brawo, super jesteście drugą edycję z rzędu detektywa wyciągacie mafii na widelec. Jak próbuje mu wyratować dupę.
|
|
|
Post by PSSE w Gdyni on Jul 22, 2023 15:45:46 GMT 1
nie no nie mam detektywa, po prostu jego sprawdzenie może być zblokowane przez dilera dzisiaj
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 15:47:49 GMT 1
Jeśli chcemy dziś przenosic rolę Sanepidu na Senegala, a uważam, że powinniśmy, to z rozważanych osób do linczu na dzisiaj odpadają Borixon i Sanepid. Trzeba inny target znaleźć. Nie chcę tej roli. Stick to the plan. W ogóle jaki plan, gdzie był ustalony ten plan? Narazie to ja widzę po prostu, że 3 osoby sobie zagłosowały na Sanepida zamiast dojść do konsensusu kogo mamy za najbardziej niewinnego i dać mu wjebańca. Gdzie jest duża szansa, że po prostu się mylicie z jego mafijnością bo to pierwszy lincz. Macie większe szanse poprawnie wytypować niewinnego, który dostanie wjebańca niż poprawnie mafiozę dzisiaj. Naprawdę mam wrażenie, że po wczorajszym mocnym dniu przestaliście myśleć
|
|
|
Rozgrywka
Jul 22, 2023 15:50:02 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy freakfighter on Jul 22, 2023 15:50:02 GMT 1
no to dla Senegala dajmy, on nie musi się godzić xD
a do linczu dziś freaq/miles
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 15:53:50 GMT 1
No z tym się mogę zgodzić, Dionizos powoli podnosi loty, nadal mu nie ufam, ale powiedzmy, że dostanie więcej czasu. Freaq wydaje mi się niewinny, ale to tylko przeczucie, a sam zainteresowany nie walczy, więc ciężko będzie go uniewinnić i tak. Z kolei Miles może być winny, może być niewinny, no dla mnie to samo mi robi jego gra co Rudego w poprzedniej edycji. Sqbańca dzisiaj całego czytałem i było coś mocno niepokojącego przed śmiercią egze w jego grze, ale po śmierci egze, bardzo naturalnie, jeszcze te jego interakcje z Pomidorkiem nabite tuż przed śmiercią Pomidorka. Ale moja zasada ogólnie jest taka w tej grze, że ja chętnie wam mogę podrzucać pomysły i przemyślenia, ale jak się zaprzecie na konkretny cel to spoko. Tylko na litość boską, czemu Sanepida, w którego szanse mamy trafić podobnie co gdybyśmy walili w Freaqa, a możemy skroić z niego rolę dobrą dziś.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 22, 2023 15:56:02 GMT 1
via mobile
Post by Dionizos on Jul 22, 2023 15:56:02 GMT 1
Rudego gra była bardziej charakterna
A squbi miał ze dwa wjazdy wczoraj tak dziwnie agresywne jak na niego, ale cała reszta to klasycznie imo, dlatego chwilowo przychylam się ku niewinności
|
|
|
Rozgrywka
Jul 22, 2023 16:05:30 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy freakfighter on Jul 22, 2023 16:05:30 GMT 1
freaq chyba ma mocno już wyjebane, zagłosował na słoneczko imo robimy swapa Dionizos Sanepid i linczujemy freaqa Miles chociaż coś pisze
Słoneczko dobra, nie denerwuj się, ja też pytałem o fakt, czy mafioza Senegal mógł zastrzelić mafiozę Czesia, a Monti powiedział, że 1% szans
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 16:06:46 GMT 1
Ogólnie Sqbańca jednak trzeba wyciągnąć z Kurwidołka bo zdecydowanie małym kosztem leci w tej edycji. Bardzo małym i jakby czuć w tym pewne wyrachowanie. U takiego Freaqa, w ogóle nie czuję wyrachowania w tym leceniu małym kosztem i coś mi mówi, że jest niewinny, ale tak jak mówię, no jak go wybierzecie to po prostu jakieś tam czyszczenie przedpola będzie. Taki Miles mnie trochę kupuje takimi wstawkami gdzie np sugerował, że fajnie by było jakby Senegal zrobił ruletę z rolą bo będzie bardziej rozrywkowo. Takie frywolne to na mafiozę, a mogło mu zaszkodzić, też mam wrażenie dosyć mało kalkulujący gracz.
Ja potrzebuję odpoczynku od mafii na dziś, pojawię się przy samym linczu raczej, będę pewnie zerkał co tam piszecie, ale i tak mam mało postów, co miałem, to dałem. A jakbyście mnie mieli zlinczować to weźcie najpierw pod uwagę ile effortu włożyłem w całość tej rozgrywki i czy był on narazie raczej szkodliwy czy dobry dla miasta. Dzisiaj mnie podkurwiliście bo zaczęliście po mnie jechać jak jako jedyna osoba w grze zauważyłem prosty fakt, że przecież mafiozo, który dostał szeryfa musiałby coś zrobić z rolą i to nie jest tak, że wystrzelenie w swojego go uniewinnia bo musiałby i tak to zrobić, co jest po prostu faktem. A jak mnie wkurwiliście to specjalnie zacząłem was podpuszczać trochę.
Edit:!! A ogólnie też intryguje mnie zachowanie Senegala, który nie chce dostać wjebańca i ogólnie zachowuje się jakby każdy mój pomysł teraz był fatalny niezależnie od kontentu. I jakby wolał, żeby mnie nie było w rozgrywce, bo uwaga śmiałem podać do opini publicznej fakt, że mafiozo, który miał szeryfa i tak musi strzelić w swojego albo dostać linczem.
|
|
|
Post by Senegal on Jul 22, 2023 16:08:54 GMT 1
No z tym się mogę zgodzić, Dionizos powoli podnosi loty, nadal mu nie ufam, ale powiedzmy, że dostanie więcej czasu. Freaq wydaje mi się niewinny, ale to tylko przeczucie, a sam zainteresowany nie walczy, więc ciężko będzie go uniewinnić i tak. Z kolei Miles może być winny, może być niewinny, no dla mnie to samo mi robi jego gra co Rudego w poprzedniej edycji. Sqbańca dzisiaj całego czytałem i było coś mocno niepokojącego przed śmiercią egze w jego grze, ale po śmierci egze, bardzo naturalnie, jeszcze te jego interakcje z Pomidorkiem nabite tuż przed śmiercią Pomidorka. Ale moja zasada ogólnie jest taka w tej grze, że ja chętnie wam mogę podrzucać pomysły i przemyślenia, ale jak się zaprzecie na konkretny cel to spoko. Tylko na litość boską, czemu Sanepida, w którego szanse mamy trafić podobnie co gdybyśmy walili w Freaqa, a możemy skroić z niego rolę dobrą dziś. Czyli Freaq nieqinny ale walmy we Freaqa? Ty jeszcze patrzysz co sam piszesz czy już flow leci?
Uderzamy w Sanepida bo tu są największe szanse na trafienie mafii. To znaczy, uderzając w ciebie są jeszcze większe szanse, ale zabijając zagubionego nie skończymy gry.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 22, 2023 16:11:05 GMT 1
via mobile
Post by Dionizos on Jul 22, 2023 16:11:05 GMT 1
No z tym się mogę zgodzić, Dionizos powoli podnosi loty, nadal mu nie ufam, ale powiedzmy, że dostanie więcej czasu. Freaq wydaje mi się niewinny, ale to tylko przeczucie, a sam zainteresowany nie walczy, więc ciężko będzie go uniewinnić i tak. Z kolei Miles może być winny, może być niewinny, no dla mnie to samo mi robi jego gra co Rudego w poprzedniej edycji. Sqbańca dzisiaj całego czytałem i było coś mocno niepokojącego przed śmiercią egze w jego grze, ale po śmierci egze, bardzo naturalnie, jeszcze te jego interakcje z Pomidorkiem nabite tuż przed śmiercią Pomidorka. Ale moja zasada ogólnie jest taka w tej grze, że ja chętnie wam mogę podrzucać pomysły i przemyślenia, ale jak się zaprzecie na konkretny cel to spoko. Tylko na litość boską, czemu Sanepida, w którego szanse mamy trafić podobnie co gdybyśmy walili w Freaqa, a możemy skroić z niego rolę dobrą dziś. Czyli Freaq nieqinny ale walmy we Freaqa? Ty jeszcze patrzysz co sam piszesz czy już flow leci?
Uderzamy w Sanepida bo tu są największe szanse na trafienie mafii. To znaczy, uderzając w ciebie są jeszcze większe szanse, ale zabijając zagubionego nie skończymy gry.
Ale skąd to wiemy że tam są największe szanse? Poza tym chcemy jego rolę wyrzucić tak do kosza?
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 16:11:25 GMT 1
Senegal naprawdę przestał już myśleć.
Nienawiść przysłania mu wzrok. Paradoksalnie uniewinnia go to bo jakby był w mafii wykazał by się większą ogładą i zrozumieniem dla mojego sposobu myślenia i by raczej próbował udobruchać.
Ktoś na tej zasadzie uniewinniał Brioniewskiego edycję temu twierdząc, że mocni mafiozi nie pozwalają sobie na taką arogancję.
|
|
|
Post by Morte [Monti] on Jul 22, 2023 16:13:22 GMT 1
freaq chyba ma mocno już wyjebane, zagłosował na słoneczko imo robimy swapa Dionizos Sanepid i linczujemy freaqa Miles chociaż coś pisze
Słoneczko dobra, nie denerwuj się, ja też pytałem o fakt, czy mafioza Senegal mógł zastrzelić mafiozę Czesia, a Monti powiedział, że 1% szans jak Dionizos? ja zostaję z planem, głos na Sanepidzie, anuluję głos osobie idącej w konkurenta. Freaqa ostatnie działania są raczej lekko niewinne, ten głos też, do głosowania dużo, ale mógłby walnąć na Sanepida i mieć względny komfort. Nie wygląda jakby czytał rozgrywkę, tylko zobaczył Sienhala wołającego na Pshema i stwierdził: ok. w sumie to jest ciekawe pytanie CZY JAK WJEBANIEC JEST U ZAGINIONEGO MAFIOZY, TO MAFIA MUSI STRZELIĆ W NIEGO DWA RAZY, ŻEBY WSZEDŁ DO DYSKORDA?bo jeśli tak, to nawet odrobinę mógłbym przemyśleć Wjebańca na Kshaqu, ale to raczej 10% szans. Senegal myśli i ja myślę tak jak Senegal, a Senegal tak jak ja. Skoro ujebaliśmy póki co mafiozę w D0 wspólnie, to wymagam odrobiny zaufania. Grają gracze, nie role. E: Reasumując - Czueku jest raczej niewinny i pójście z linczem w niego jest marnotrawstwem pozycji która daje wygraną przy dobrym trafieniu. Za Sanepidem przemawia wiele, paru graczy go analizowało i wskazywało śmierdziuszki, dobija go teoria Sienhala. Teoria Sienhala na którą Pshemo w nocy zareagował 'o kurwa ale genialna', a która dziś jest torpedowana. E2: Przestań pierdolić o logice, bo całą swoją grę póki co kocopolisz, wysuwasz najgorsze teorie jakie można, a nie potrafisz przeczytać tego co jest napisane wielkim drukiem. Grasz na alibi, grasz na zamęt, grasz na mieszanie szyków miasta. Na szczęście nikt Cię nie słucha, największą szkodą jest marnacja postów na odpisywanie Tobie. E3: Krzaczku, grają gracze, nie role.
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 16:14:39 GMT 1
Morte jest bardzo podejrzany w tym, że całkowicie próbuje ignorować logikę. Ja naprawdę nie rozumiem jak wy możecie nie chcieć wjebańca na Senegalu jeżeli widzicie jego niewinność. Przecież to idiotyczne, ręce mi opadają.
Róbcie se herolincze w d1 zamiast dać waszemu głównemu niewinnemu blok przed mordami mafii do końca gry.
I będę to podtrzymywał nawet jak Sanepid wam dziś padnie jako mafia, bo przecież można go było przegłosować jutro, byłoby to w oczywisty sposób optymalniejsze.
Na przestrzeni 100 edycji to ja mam rację a wy się podnieciliśie własnym geniuszem po wczoraj i wam wzwód aż do mózgu się wjebał.
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 16:20:21 GMT 1
Senegal czuje się tak mądry, że uważa za bardziej prawdopodobne, że trafia z tym, że ja jestem zagubionym, i że Sanepid to mafia, niż że bardziej prawdopodobne jest to, że lepiej najpierw dać jemu rolę Wjebańca a zlinczować Sanepida jutro, niż że lepiej jest zlinczować Wjebańca dzisiaj. A przecież, że lepiej jest zrobić tak jak ja mówię jest pewne.
A ja też skądinąd wiem, że nietrafia w tym, że sanepid jest w mafii a ja jestem zaginionym.
A jak lepiej jest zlinczować Sanepida dziś niż jutro, to poproszę o kontrprzykład, propozycję w jakiej sytuacji rzekomo się tak dzieje?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 22, 2023 16:25:15 GMT 1
via mobile
Post by Dionizos on Jul 22, 2023 16:25:15 GMT 1
Właśnie dlatego że grają gracze, a nie role, nie jestem pewien czy sanepid byłby tak dobrze sprzedać ten pomysł z zamianą ról jeśli byłby w mafii
|
|