|
Post by Senegal on Jul 22, 2023 16:25:32 GMT 1
I całym twoim planem na dziś jest lincz na Freaqu o którym sam pisałeś że uwazasz go za niewinnego?
|
|
|
Post by Senegal on Jul 22, 2023 16:26:19 GMT 1
Właśnie dlatego że grają gracze, a nie role, nie jestem pewien czy sanepid byłby tak dobrze sprzedać ten pomysł z zamianą ról jeśli byłby w mafii Czemu? Przecież takie zagranie dawało mu minimum dwa lincze przeżycia.
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 16:26:41 GMT 1
freaq chyba ma mocno już wyjebane, zagłosował na słoneczko imo robimy swapa Dionizos Sanepid i linczujemy freaqa Miles chociaż coś pisze
Słoneczko dobra, nie denerwuj się, ja też pytałem o fakt, czy mafioza Senegal mógł zastrzelić mafiozę Czesia, a Monti powiedział, że 1% szans Ale ty nie zauważyłeś, że Mafiozo Senegal miusiał zastrzelić Czesia bo inaczej by strzelił w niewinnego i umarł a to różnica. I całym twoim planem na dziś jest lincz na Freaqu o którym sam pisałeś że uwazasz go za niewinnego? Przyznaję, że nie wiem kto jest w mafii, jeśli Borixon i Sanepid z przyczyn rolności odpadają, to widzę Freaqa i Milesa jako przyzwoite czyszczenie przedpola, kto jest w mafii nie wiem. Chętnie zagłosuję tak jak wy zdecydujecie, tylko po prostu tak, żeby dać ci tego wjebańca i mieć większą szansę wygranej. A Sanepida sobie dojedziecie jutro jak jesteście zdecydowani a gra będzie trwała dalej. A no i trzeba pressować Sqbańca. Tylko ja już tego przecież dzisiaj nie zrobię.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 22, 2023 16:27:18 GMT 1
via mobile
Post by Dionizos on Jul 22, 2023 16:27:18 GMT 1
Właśnie dlatego że grają gracze, a nie role, nie jestem pewien czy sanepid byłby tak dobrze sprzedać ten pomysł z zamianą ról jeśli byłby w mafii Czemu? Przecież takie zagranie dawało mu minimum dwa lincze przeżycia. No ale ty dalej to rozpatrujesz strategicznie, a ja to rozpatruję pod kątem gracza i jego stylu gry, po tej słynnej "naturalności"
|
|
|
Post by Senegal on Jul 22, 2023 16:29:22 GMT 1
Czemu? Przecież takie zagranie dawało mu minimum dwa lincze przeżycia. No ale ty dalej to rozpatrujesz strategicznie, a ja to rozpatruję pod kątem gracza i jego stylu gry, po tej słynnej "naturalności" Przejrzyj jeszcze raz jego posty. Nie jest to szczyt naturalności moim zdaniem, zwłaszcza moment kiedy chciał zamienić się ze mną rolami a potem namawiał na uderzenie w Zmarzlika zamiast Egze.
|
|
|
Post by PSSE w Gdyni on Jul 22, 2023 16:31:30 GMT 1
Nie rozumiem dlaczego dwóch najbardziej "uniewinnionych" graczy forsuje tak antymiastowe pomysły
|
|
|
Post by PSSE w Gdyni on Jul 22, 2023 16:31:47 GMT 1
No ale ty dalej to rozpatrujesz strategicznie, a ja to rozpatruję pod kątem gracza i jego stylu gry, po tej słynnej "naturalności" Przejrzyj jeszcze raz jego posty. Nie jest to szczyt naturalności moim zdaniem, zwłaszcza moment kiedy chciał zamienić się ze mną rolami a potem namawiał na uderzenie w Zmarzlika zamiast Egze. i o co tak właściwie chodzi, weź mi przeklej te posty
|
|
|
Post by Morte [Monti] on Jul 22, 2023 16:37:35 GMT 1
Przecież on pisze jednozdaniówki, co tu jest do sprzedania? Jako Panasiuk czy Piston walił wypowiedzi, nawet jakieś analizy, a tutaj nic. Jak rzucił uniewinnienia, to nic za tym nie poszło. Sanepid w piachu, jako najbardziej podejrzany mechanicznie i podejrzany wajbowo to sprawdzenie więcej dla detektywa. Po co trzymać potencjalnie najpewniejszego mafiozę w momencie gdy w D1 mamy wygrać jako 'a może jednak go sprawdzimy', kiedy to sprawdzenie może nie wypalić? Mając na uwadze jaką grę uskutecznia Pshemo, jest chyba kandydatem numer jeden do mordu dzisiaj. no można mnie sprawdzić, szczególnie że mam wjebańca na plecach, więc chwile pożyje A potem: PSSE w Gdyni , czyżby freaq unikał bezpośredniej odpowiedzi? to Twój patent sonicowy, oceń pls Typowy Czuek, jest do sprawdzenia albo przez deta albo przez lincz, meczówki to on nie może dożyć. Czy jego posty wydają mi się mafijne? Tak, ale tak samo było na Huggym i Łasuchu, a wtedy był niewinny Jednocześnie: nie kumam tej fazy na strzelanie w lekarza lub szpiega, dajcie mu burmistrza, potem swap rolami ze mną ) IMO jeśli ty burmistrz, to Borygo zamienia mi role z Senegalem = profit forsowanko zastanów się Borixon czy nie chcesz użyć teraz swojej roli, swap mnie z Senegalem = darmowe życie dla pewnego niewinnego, wątpie że będzie okazja wykorzystać moją role dla jakiegoś deta, ta opcja daje nam pewnego niewinnego dzień dłużej + lekarz może wskrzesić po mordzie jakieś Słonko czy Montiego cd forsowanka mnie zastanawia po chuj dilować Borygo, żeby zabijać Pomidorka, nie ma to sensu gruncik przygotowany no to po linczu Borygo zamienia mnie oraz Senegal i nara dostał dobrą dla siebie odpowiedź, ot i forsowanko Sabaryta jest do sprawdzenia przez Deta w pierwszej kolejności oj, to jednak nie Sanepid do sprawdzenia? A skąd to na 99% uniewinnienie Montiego? in the meantime: Senegal, Egze, Monti, Dionizos, Słoneczko niewinni, Lord Miles raczej też a jakby dać moją role Dionizosowi? wtedy ja zostaje z chujową rolą, i mamy też 100% niewinnego z podwójnym życiem Na czym się opiera gra Sanepidu? Na manewrowaniu swoją rolą i zrzuceniu jej z siebie. To wszystko. Jedyna merytoryka poszła w stronę Czueka, którego jednak core miasta ma za niewinnego, więc póki co dalszych ataków nie ma. Czy Sanepid uczestniczył w podjęciu jakiejkolwiek ważkiej decyzji? Nope. Co robi Sanepid? Dajcie moją rolę komuś innemu. Dajcie. No dajcie.
|
|
|
Post by Słoneczko on Jul 22, 2023 16:41:58 GMT 1
Morte całkowicie ignoruje fakt, że może zlinczować Sanepid jutro, a będzie miał Senegal wjebańca i w razie jak Senegal okaże się niewinny to mamy większe szanse na wygraną. Naprawdę nie potrafię zrozumieć tego. Przecież to jest po prostu proste i logiczne niezależnie od tego na ile wam mafijne wajby daje Sanepid. Kurka rurka co jest.
Sanepid miałby wprawdzie interes w zrzucaniu z siebie swojej roli, bo jak wczoraj dali blokadę na Borixona, to tak długo jak chcemy przerzucać rolę ma on zagwarantowane przerzycie dzisiaj. Czyli tą strategią kupuje sobie dzień życia dłużej i jedną próbę znalezienia zaginionego więcej.
Ale historia raczej doradza wyciągnąć lekcję, że się rzadko trafia dwa razy podrząd w d0 i d1. Sanepid wam nie ucieknie i tak, a wjebaniec na Senegalu się przyda.
|
|
|
Post by Senegal on Jul 22, 2023 16:44:03 GMT 1
Morte całkowicie ignoruje fakt, że może zlinczować Sanepid jutro, a będzie miał Senegal wjebańca i w razie jak Senegal okaże się niewinny to mamy większe szanse na wygraną. Naprawdę nie potrafię zrozumieć tego. Przecież to jest po prostu proste i logiczne niezależnie od tego na ile wam mafijne wajby daje Sanepid. Kurka rurka co jest. Bo dajemy wtedy mafii szansę na mord i zdobycie zaginionego.
A tak detektyw będzie miał mniej celów.
A ty discorda mafii poczytasz po edycji, nie śpiesz się tak ;p
|
|
|
Post by PSSE w Gdyni on Jul 22, 2023 16:47:08 GMT 1
tak, forsuje roleswap z kimś, bo jestem niewinny i wiem, że prędzej czy później zostane zlinczowany, a mam bardzo mocną role dla miasta na co gruncik przygotowany? a jakie tu były ważkie decyzje do podejmowania? wydaje mi się że tylko wybór na burmistrza no i przed samym wyborem: dobra wrzucamy tego lekarza na burmistrza, decyzja podjęta
|
|
|
Post by PSSE w Gdyni on Jul 22, 2023 16:49:30 GMT 1
A skąd to na 99% uniewinnienie Montiego? in the meantime: Senegal, Egze, Monti, Dionizos, Słoneczko niewinni, Lord Miles raczej też w ogóle co to kurwa ma być wrzucanie moich postów które dzieli 1 dzień w taki sposób żeby zbudować narracje w poście
|
|
|
Post by Senegal on Jul 22, 2023 16:49:34 GMT 1
tak, forsuje roleswap z kimś, bo jestem niewinny i wiem, że prędzej czy później zostane zlinczowany, a mam bardzo mocną role dla miasta na co gruncik przygotowany? a jakie tu były ważkie decyzje do podejmowania? wydaje mi się że tylko wybór na burmistrza no i przed samym wyborem: dobra wrzucamy tego lekarza na burmistrza, decyzja podjęta Senegal mechanicznie uniewinniony, Borixon zamień go rolami ze mną i ja strzelam w lekarza nie kumam tej fazy na strzelanie w lekarza lub szpiega, dajcie mu burmistrza, potem swap rolami ze mną piernikowy znowu mafia a wy mu chcecie burmistrza dawać? skandal
|
|
|
Post by PSSE w Gdyni on Jul 22, 2023 16:51:11 GMT 1
no i o czym to świadczy że zmieniam zdanie hmmm
|
|
|
Rozgrywka
Jul 22, 2023 16:51:31 GMT 1
via mobile
Post by Dionizos on Jul 22, 2023 16:51:31 GMT 1
Aha, czyli znowu linczujemy gościa bo pisze posty które się wykluczają
Kiedy wy się kurwa nauczycie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 22, 2023 16:53:30 GMT 1
via mobile
Post by piernikowy freakfighter on Jul 22, 2023 16:53:30 GMT 1
to kto jest kurka rurka w tej mafii
a sanepid aż tak zdania nie zmienił, bo mnie nadal podejrzewa
|
|
|
Post by Morte [Monti] on Jul 22, 2023 16:53:45 GMT 1
tak, forsuje roleswap z kimś, bo jestem niewinny i wiem, że prędzej czy później zostane zlinczowany, a mam bardzo mocną role dla miasta na co gruncik przygotowany? a jakie tu były ważkie decyzje do podejmowania? wydaje mi się że tylko wybór na burmistrza no i przed samym wyborem: dobra wrzucamy tego lekarza na burmistrza, decyzja podjęta Wczoraj w okolicach dilu wiedziałeś, że zostaniesz zlinczowany prędzej czy później? Czy ktokolwiek natenczas zagłosowałby na Sanepid? Zrobiłem audiotele, oczywiście Wielki Miastowy Pshemo wysrał się na nie, podobnie jak m.in Kshaq. I od D0 zamiast skupić się na takiej grze, żeby wygrać, uniewinnić się i nie zostać zlinczowanym, idziesz w stronę oddania roli i generalnie to 'traktujcie mnie jak ścianę'? Czy Wy to widzicie, szanowni widzowie? Typ przestał grać w D0, bo uznał, że zostanie zlinczowany prędzej czy później, więc oddaje rolę i git, karriereende. Przecież to jest największa definicja kurwidołka jakiego widziałem, bo to kurwidołek wspierany mechanicznie. E: Kshaq, egze też pisał posty, które się wykluczają. E2: @down - dla mnie luz. Natomiast na Twoją niekorzyść zdecydowaną jest również wspieranie braku strzału Szeryfa w potencjalnego burmistrza. E3: Kshaq, czyli Twoja aktywizacja polega na tym, że leżysz rejtanem za Sanepidem, którego core miasta chce zlinczować na podstawie dużej ilości przesłanek, a wspomaga Cię w tym Pshemo, potencjalnie najgorszy zagubiony mafiozo w historii? Gratuluję, szkoda, że jednak Ciebie nie zajebali najpierw zamiast Kacperka. E4: No i te posty się nie wykluczają. XD Najważniejsza jest taka wolta jak z egze - spoko, sprawdźcie mnie. Ale jak przychodzi co do czego, to jednak 'sprawdźcie kogoś innego'.
|
|
|
Post by PSSE w Gdyni on Jul 22, 2023 16:54:54 GMT 1
no przeczytajcie sobie dwie pierwsze strony postów Piernikowego: luz i naturalność czy tryhard?
|
|
|
Post by Senegal on Jul 22, 2023 16:56:18 GMT 1
no i o czym to świadczy że zmieniam zdanie hmmm No nie miałeś wyjścia bo Egze już nie żył xD
|
|
|
Rozgrywka
Jul 22, 2023 16:56:21 GMT 1
via mobile
Post by Dionizos on Jul 22, 2023 16:56:21 GMT 1
No i mnóstwo innych graczy którzy byli niewinni, i co z tego?
|
|