Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 19:54:37 GMT 1
No i jednak dla mnie wciąż, choć wiem, że sam Boromir będzie sie oburzał, niewinność Mordoru uwinnia lowridera. Oburzał nie, ja po prostu nie uważam, żeby mój post z dupy "zlicznowałbym Mordor" miał o mnie jakoś bardzo świadczyć, niezależnie na plus czy minus, dlatego wrzuciłem wcześniej mema z the office. Po prostu czasem jest taki moment d1, że pasowałoby kogoś jeszcze pogrillować, bo się skrył, tak było z Orbisonem, tak było z Mordorem, a w obu przypadkach klucz to "mało postów, w sumie nikt się do niego nie dojebał, nie widzę wad takiego zagrania".
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 6, 2023 19:54:39 GMT 1
Ja, gdy widzę, że pada ktoś niewinny, bronię go heroicznie, nawet jeśli gra słabą edycję. Problem w tym, że ja nie widzę, żeby padał niewinny. Twoja gra jest bez sensu i słaba niezależnie od strony.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 19:55:20 GMT 1
A sprawdzenie Mordora jest konieczne, przy czym w tym momencie jest chyba wygodne i dla miasta, i dla mafii.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 19:55:35 GMT 1
dobra, mamy 5 minut do linczu a ja wsadzę chuja w mrowisko i zadam to pytanie
dlaczego Mordor nie claimuje księdza?
|
|
|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 19:56:07 GMT 1
Bo jestem niewinny, bezrolny.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 19:56:17 GMT 1
dobra, mamy 5 minut do linczu a ja wsadzę chuja w mrowisko i zadam to pytanie dlaczego Mordor nie claimuje księdza? A czemu Hobbit nie claimował?
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 19:56:35 GMT 1
dobra, mamy 5 minut do linczu a ja wsadzę chuja w mrowisko i zadam to pytanie dlaczego Mordor nie claimuje księdza? A czemu Hobbit nie claimował? w sumie xDD
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 6, 2023 19:56:36 GMT 1
Różyczka jak chcesz to ja moge wajchować w Gimliego.
|
|
|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 19:57:06 GMT 1
Według mnie moja śmierć nie pomoże Wam dosłownie w niczym, ale jak chcecie, możecie dalej udawać, że jesteście tak dobrzy, że wyciągniecie z tego jak najlepsze wnioski!
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 19:57:37 GMT 1
A czemu Hobbit nie claimował? w sumie xDD w sumie to nie, ja myślałem, że będzie ciaśniej i że Gandalf będzie miał więcej głosów niż Władca. Hobbit-mafioza mógł się zdziwić, Mordor-mafioza wie, co go czeka. To nie jest argument. Według mnie moja śmierć nie pomoże Wam dosłownie w niczym, ale jak chcecie, możecie dalej udawać, że jesteście tak dobrzy, że wyciągniecie z tego jak najlepsze wnioski! Twoja ewentualna niewinna śmierć powoduje, że mamy co najmniej jeden plot twist w edycji i np. taki kolega Kacper musi wstać z leżaka.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 19:58:17 GMT 1
kurwa, zasiewasz wątpliwości
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 19:58:22 GMT 1
Dawać w Gimlego.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 19:58:29 GMT 1
W kogo wajcha?
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 6, 2023 19:58:51 GMT 1
W Gimliego.
|
|
|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 19:58:59 GMT 1
O ile Theoden z Ekipy zamyka się na scenariusze, o tyle Boromir rozważa ich tak dużo, że ciężko w ogóle streścić, co on tak naprawdę sądzi.
Dwa różne strategie zawodników z tego samego obozu, który może się wewnętrznie komunikować?
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 19:58:59 GMT 1
Do obu tych rzeczy już się odnosiłem. Do tożsamości -> Elrond będący Czuekiem byłby totalnie niewinny w moich oczach, obecnie nie jest. Do Powrotu Króla -> wpadła mi myśl o nim i zwyczajnie rzuciłem jego nickiem w temacie.
A z kwintesencją tego "oskarżenia" zupełnie się nie zgadzam, naprawdę gram na tematy zastępcze w tej edycji? No dla mnie kompletna nieprawda.
No tak, ale Twoje odpowiedź sugeruje, jakby te kwestie zajęły Ci po dwa posty max, a to było kilkanaście postów aktywności w obu przypadkach, co jednak już zapala sporą lampkę tego. Na pewno w pierwszym przypadku, niemal cała Twoja aktywność w temacie była skupiona na tylko tej kwestii. Dość wygodny sposób na obecność w temacie, tak uważam. Drugiego pewien nie jestem, ale ten drugi trochę nie wypalił, więc może plan był inny niż to co się zdarzyło, nie wiem, myślę.
Nie odpowiedziałeś, czy uważasz, że słusznie byłeś oskarżany.
Muszę chyba trochę postowo oszczędzać, ale dam jeszcze grupę postów, które mi się nie podobają z kilkoma wypowiedziami, też jakbyś mógł się do nich odnieść (jak się już odnosiłeś, to możesz olać, ja to kopiuję z gotowej analizy, więc nie do końca jest przystosowana do odnoszenia):
No napisałem przecież, że sam sobie trochę krzywdę zrobiłem próbując grać z przyczajki i konsekwencją tego było, że zebrałem owoce. Uważam, że wejście d2 mogło z mojej strony wyglądać chaotycznie i podkreślam - łatwo było mnie wtedy zaatakować. Dlaczego łatwo? No bo rzeczywiście skoczyłem z podejrzeniami z lewa na prawo nieskładnie, nie wypieram się tego.
Posty, które linkujesz i komentarze do nich to już trochę jechanie pod tezę, bo wiem, że jestem niewinny, a budujesz sobie pewną narrację jak to mogło być gdybym był w mafii. Do każdego linku i posta nie chce mi się odnosić. Ja mogę każdy z moich ruchów wytłumaczyć, co mną kierowało, dlaczego zareagowałem emocjonalnie na przykład? Bo w tamtym momencie bardzo się zdziwiłem, że na mnie niektórzy siedli, uważałem WTEDY, że niesłusznie, a że byli gracze, którzy mimo pewnego dysonansu nazwijmy to dopytywali mnie o moją grę, jak Różyczka, czyli miałem takie "o, da się normalnie zareagować" to czemu pozostali tak nie zrobili.
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 19:59:07 GMT 1
i tak nie wypuścicie Mordora w najbliższym linczu, tylko będziemy mieli kolejny dzień nudny
|
|
|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 19:59:20 GMT 1
Gimli też niewinny!
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 20:00:14 GMT 1
O ile Theoden z Ekipy zamyka się na scenariusze, o tyle Boromir rozważa ich tak dużo, że ciężko w ogóle streścić, co on tak naprawdę sądzi. Dwa różne strategie zawodników z tego samego obozu, który może się wewnętrznie komunikować? Jak to jest scharakteryzować moją rozgrywkę wspólnym mianownikiem moich trzech ostatnich miejskich gier i potem wjebać mnie do mafii, dobrze? xD
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 6, 2023 20:00:26 GMT 1
Nie no kurwa co to za post był gościu.
|
|