|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 20:01:00 GMT 1
Nie no kurwa co to za post był gościu. Miastowy.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 20:01:04 GMT 1
Dnia 2 zlinczowany został Mordor - Mieszkaniec
no i chuj, miałem rację
wajchanci, dlaczego mówicie o wajsze i nie głosujecie?
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 6, 2023 20:01:32 GMT 1
Bo mi zaśmierdział jego post o niewinności Gimliego.
|
|
|
Post by Władca Pierścieni on Aug 6, 2023 20:02:09 GMT 1
Jakby miał nadwiedzę, że Gimli jest niewinny.
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 20:02:24 GMT 1
Dnia 2 zlinczowany został Mordor - Mieszkaniec no i chuj, miałem rację wajchanci, dlaczego mówicie o wajsze i nie głosujecie? No ja już wajch nie robię, co szkodziło zapytać? Imo okej liczn no kurwa, spodziewaliście się, że do końca gry będziemy trafiać?
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 20:02:29 GMT 1
musieliśmy posiąść tą wiedzę
|
|
|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 20:02:57 GMT 1
Lepiej byłoby gdybyście posiedli tę wiedzę za pomocą swoich zdolności analitycznych jednak.
|
|
|
Post by Mordor on Aug 6, 2023 20:03:12 GMT 1
No nic, spadam. Nie zdążyłem napisać testamentu. Miłej gry!
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 20:04:30 GMT 1
dziwne zachowanie eneldo od początku do końca
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 6, 2023 20:04:46 GMT 1
Lepiej byłoby gdybyście posiedli tę wiedzę za pomocą swoich zdolności analitycznych jednak. A nie lepiej było niewinnie grać? Bo naprawdę, są sytuacje, gdy winne linczu jest głupie miasto, ale tutaj to jednak moim skromnym zdaniem sobie na to w dużej mierze zapracowałeś.
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 20:04:59 GMT 1
Szkoda, że taką chujnię Mordor zagrałeś
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 20:05:06 GMT 1
Od kołyski aż po grób.
Mnie striggerowało, że porównuje sytuacje do sytuacji z Marudą, gdzie Maruda był jaki był, ale chociaż wpierdolił Szarleja przed sobą w kolejkę i ogólnie się szarpał jak mógł, jeszcze w ostatnich chwilach waląć w Volva. Myślałem, że na emocjach gra.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 6, 2023 20:07:40 GMT 1
Może ten Troll jednak jest w mafii?
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 20:07:47 GMT 1
no a tutaj chłopak nie miał pomysłu i szans na to żeby się uniewinnić, nie miał ochoty pomagać, nie miał ochoty napisać testamentu
a ja szykuje właśnie nową tabelke
|
|
Troll
Edycja#35
Limit: 468
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 20:10:19 GMT 1
W mafii jest Gimli co wam doskonale rozpisałem. Uważam, że może być też Aragorn. To jak odwracał kota ogonem i generalnie jak dostosowuje to co się dzieje do tego by dobrze wypaść jest co najmniej niepokojące. Trzecim jest Theoden lub Boromir.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 6, 2023 20:11:33 GMT 1
No i jednak dla mnie wciąż, choć wiem, że sam Boromir będzie sie oburzał, niewinność Mordoru uwinnia lowridera. Oburzał nie, ja po prostu nie uważam, żeby mój post z dupy "zlicznowałbym Mordor" miał o mnie jakoś bardzo świadczyć, niezależnie na plus czy minus, dlatego wrzuciłem wcześniej mema z the office. Po prostu czasem jest taki moment d1, że pasowałoby kogoś jeszcze pogrillować, bo się skrył, tak było z Orbisonem, tak było z Mordorem, a w obu przypadkach klucz to "mało postów, w sumie nikt się do niego nie dojebał, nie widzę wad takiego zagrania". No może moje założenia na tę edycję, żeby patrzeć po owocach jest błędne i zbyt proste, ale fakty są takie, że chciałeś wjebać niewinnego, gdy na świeczniku był winny. Tak, robiłeś akie ruchy też jako niewinny, ale akurat Orbison w mafii był, a Mordor nie. Tak więc wygląda to tak, że na świeczniku był sobie Hobbit, zaś Ty stwierdziłeś, że "zlicznowałbyś Mordor" i "czemu nikt nie rusza tematu Peregrina Tuka, gra jak Hobbit a wszyscy go olewają?". Może przypadek, a może działanie na szkodę miasta.
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 6, 2023 20:12:11 GMT 1
W mafii jest Gimli co wam doskonale rozpisałem. Uważam, że może być też Aragorn. To jak odwracał kota ogonem i generalnie jak dostosowuje to co się dzieje do tego by dobrze wypaść jest co najmniej niepokojące. Trzecim jest Theoden lub Boromir. A co sądzisz o Elrondzie? Twoje zdanie na jego temat interesuje mnie mocno, bo byłeś z nim w mafii.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 20:12:53 GMT 1
I naprawdę jeśli nie widzicie różnicy w zachowaniu Gimlego w stosunku do poprzednich edycji, to ja wam tego lepiej unaocznić już nie potrafię. Gość, który w kolejnych edycjach jest otwarty na argumenty i podejmuje męskie, mniej lub bardziej trafne decyzje, w tej jest co najwyżej agresywnym cieniem samego siebie. Podróbą.
|
|
Troll
Edycja#35
|
Post by Troll on Aug 6, 2023 20:14:23 GMT 1
Elrond na pewno nie jest tematem na teraz. Moim zdaniem to jak dryfuje pomiędzy uniewinnianiem mnie, uwinnianiem i ponownym uniewinnianiem jest raczej miastowe. Ale to Pshemo więc nie będę wyrokował.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 20:16:13 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 6, 2023 20:16:13 GMT 1
Elrond na pewno nie jest tematem na teraz. Moim zdaniem to jak dryfuje pomiędzy uniewinnianiem mnie, uwinnianiem i ponownym uniewinnianiem jest raczej miastowe. Ale to Pshemo więc nie będę wyrokował. A co jest tematem na teraz? Bo w świetle niewinności Mordoru jednak MOCNO zaczyna śmierdzieć od Boromira. Nie wiem co sądzić o Twojej niezachwianej pewności w stosunku do Gimliego też. Generalnie nie stało się bardzo źle, szkoda że tak wyszło Eneldo, mam nadzieję że u Ciebie wszystko w porządku. Z analizy nie dało się Ciebie uniewinnić, wybacz.
|
|