|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 20:17:02 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 6, 2023 20:17:02 GMT 1
Elrond na pewno nie jest tematem na teraz. Moim zdaniem to jak dryfuje pomiędzy uniewinnianiem mnie, uwinnianiem i ponownym uniewinnianiem jest raczej miastowe. Ale to Pshemo więc nie będę wyrokował. A co jest tematem na teraz? Bo w świetle niewinności Mordoru jednak MOCNO zaczyna śmierdzieć od Boromira. Nie wiem co sądzić o Twojej niezachwianej pewności w stosunku do Gimliego też. Generalnie nie stało się bardzo źle, szkoda że tak wyszło Eneldo, mam nadzieję że u Ciebie wszystko w porządku. Z analizy nie dało się Ciebie uniewinnić, wybacz. Mam wrażenie że to najwyższa pora podjąć temat silnej mafii i niestety oznacza to że ktoś z moich kumpli robi mnie w huja. Albo w huja tnie Troll.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 20:17:29 GMT 1
via mobile
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 20:17:29 GMT 1
Czemu?
|
|
Boromir
Edycja#35
Limit: 566
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 20:18:38 GMT 1
Oburzał nie, ja po prostu nie uważam, żeby mój post z dupy "zlicznowałbym Mordor" miał o mnie jakoś bardzo świadczyć, niezależnie na plus czy minus, dlatego wrzuciłem wcześniej mema z the office. Po prostu czasem jest taki moment d1, że pasowałoby kogoś jeszcze pogrillować, bo się skrył, tak było z Orbisonem, tak było z Mordorem, a w obu przypadkach klucz to "mało postów, w sumie nikt się do niego nie dojebał, nie widzę wad takiego zagrania". No może moje założenia na tę edycję, żeby patrzeć po owocach jest błędne i zbyt proste, ale fakty są takie, że chciałeś wjebać niewinnego, gdy na świeczniku był winny. Tak, robiłeś akie ruchy też jako niewinny, ale akurat Orbison w mafii był, a Mordor nie. Tak więc wygląda to tak, że na świeczniku był sobie Hobbit, zaś Ty stwierdziłeś, że "zlicznowałbyś Mordor" i "czemu nikt nie rusza tematu Peregrina Tuka, gra jak Hobbit a wszyscy go olewają?". Może przypadek, a może działanie na szkodę miasta. Zgadza się i właśnie dlatego nie uważam, żeby case Mordora w ogóle mógł mnie uniewinniać/uwinniać, w zależności od jego koloru (no, teraz wiadomo), Jestem w stanie się zgodzić, że rzuciłem kamyczek na niewłaściwy stosik, ale jak do chuja w kontekście przebiegu gry ten kamyczek miał być szkodą dla miasta?
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 20:18:44 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 6, 2023 20:18:44 GMT 1
Dnia 2 zlinczowany został Mordor - Mieszkaniec no i chuj, miałem rację wajchanci, dlaczego mówicie o wajsze i nie głosujecie? kurwa co to jest miałeś rację w 'zasiewasz wątpliwości' na minutę przed mordem? przecież to wygląda jakbyś zajebał post pod creditsy
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 20:18:57 GMT 1
A co jest tematem na teraz? Bo w świetle niewinności Mordoru jednak MOCNO zaczyna śmierdzieć od Boromira. Czemu? o ty brutusie zafajdany
|
|
|
Post by Powrót Króla on Aug 6, 2023 20:20:23 GMT 1
to był cytat Borowik, jeszcze Cię nie sprzedałem
|
|
Gollum
Edycja#35
Limit: 353
|
Post by Gollum on Aug 6, 2023 20:20:29 GMT 1
A co jest tematem na teraz? Bo w świetle niewinności Mordoru jednak MOCNO zaczyna śmierdzieć od Boromira. Czemu? o ty brutusie zafajdany Ja to rozumiem, że Kacperek vel PK właśnie nie rozumie, czemu zdaniem Glorifincośtam teraz od Ciebie mocno śmierdzi. Raczej PK nie jest tu Brutusem przeciwko Tobie.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 20:20:43 GMT 1
Dnia 2 zlinczowany został Mordor - Mieszkaniec no i chuj, miałem rację wajchanci, dlaczego mówicie o wajsze i nie głosujecie? kurwa co to jest miałeś rację w 'zasiewasz wątpliwości' na minutę przed mordem? przecież to wygląda jakbyś zajebał post pod creditsy nie, miałem rację, że to, że Mordor nie claimuje księdza, jest dziwne i może wskazywać na jego niewinność zresztą, czy posty pod creditsy w momencie, w którym miałem rację, to jest dla mnie coś niecodziennego? xD
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 20:20:55 GMT 1
Czyli co. Chcecie mi powiedzieć, że Bór wiedział, że Mordor niewinny i wrzucił wcześniej mema z the office, żeby wyprzedzać oskarżenia zanim się pojawią, tak jak to chyba pisał w jakimś poradniku?
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 20:21:22 GMT 1
Cofam brutusa
Glonfindel Brutusie zafajdany
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 6, 2023 20:21:30 GMT 1
No może moje założenia na tę edycję, żeby patrzeć po owocach jest błędne i zbyt proste, ale fakty są takie, że chciałeś wjebać niewinnego, gdy na świeczniku był winny. Tak, robiłeś akie ruchy też jako niewinny, ale akurat Orbison w mafii był, a Mordor nie. Tak więc wygląda to tak, że na świeczniku był sobie Hobbit, zaś Ty stwierdziłeś, że "zlicznowałbyś Mordor" i "czemu nikt nie rusza tematu Peregrina Tuka, gra jak Hobbit a wszyscy go olewają?". Może przypadek, a może działanie na szkodę miasta. Zgadza się i właśnie dlatego nie uważam, żeby case Mordora w ogóle mógł mnie uniewinniać/uwinniać, w zależności od jego koloru (no, teraz wiadomo), Jestem w stanie się zgodzić, że rzuciłem kamyczek na niewłaściwy stosik, ale jak do chuja w kontekście przebiegu gry ten kamyczek miał być szkodą dla miasta? Powiedzmy, że uważam, że chciałeś, żeby poziom zagrożenia linczem graczy Tuk i Mordor był wyższy. A przy Twojej pozycji mogłeś to potencjalnie uruchomić nawet jednym kamyczkiem.
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 20:22:26 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 6, 2023 20:22:26 GMT 1
No może moje założenia na tę edycję, żeby patrzeć po owocach jest błędne i zbyt proste, ale fakty są takie, że chciałeś wjebać niewinnego, gdy na świeczniku był winny. Tak, robiłeś akie ruchy też jako niewinny, ale akurat Orbison w mafii był, a Mordor nie. Tak więc wygląda to tak, że na świeczniku był sobie Hobbit, zaś Ty stwierdziłeś, że "zlicznowałbyś Mordor" i "czemu nikt nie rusza tematu Peregrina Tuka, gra jak Hobbit a wszyscy go olewają?". Może przypadek, a może działanie na szkodę miasta. Zgadza się i właśnie dlatego nie uważam, żeby case Mordora w ogóle mógł mnie uniewinniać/uwinniać, w zależności od jego koloru (no, teraz wiadomo), Jestem w stanie się zgodzić, że rzuciłem kamyczek na niewłaściwy stosik, ale jak do chuja w kontekście przebiegu gry ten kamyczek miał być szkodą dla miasta? to ma jedno, błędne z mojego punktu widzenia, założenie - przed linczem było można się spodziewać że jest zdecydowanie ciaśniej niż ostatecznie wyszło tak uważam spodziewałem się różnicy jednego-dwóch głosów
|
|
Elrond
Edycja#35
Limit: 597
|
Post by Elrond on Aug 6, 2023 20:22:51 GMT 1
I naprawdę jeśli nie widzicie różnicy w zachowaniu Gimlego w stosunku do poprzednich edycji, to ja wam tego lepiej unaocznić już nie potrafię. Gość, który w kolejnych edycjach jest otwarty na argumenty i podejmuje męskie, mniej lub bardziej trafne decyzje, w tej jest co najwyżej agresywnym cieniem samego siebie. Podróbą. No dobra, ale ja byłem z nim w mafii i on zagrał (z całym szacunkiem) tak słabo, że się wjebał nawet nie znając składu mafii, a tu se gra co chce. Może na mafijnym pomagają, ale imo raczej niewinny.
|
|
|
Post by Théoden z ekipą on Aug 6, 2023 20:23:15 GMT 1
Teraz tym bardziej Gimli musi być w mafii, inaczej ta rozgrywka przekroczy moje zrozumienie. A dalej przynajmniej jeden z dwójki Elrond/Boromir.
|
|
Boromir
Edycja#35
|
Post by Boromir on Aug 6, 2023 20:23:40 GMT 1
Zgadza się i właśnie dlatego nie uważam, żeby case Mordora w ogóle mógł mnie uniewinniać/uwinniać, w zależności od jego koloru (no, teraz wiadomo), Jestem w stanie się zgodzić, że rzuciłem kamyczek na niewłaściwy stosik, ale jak do chuja w kontekście przebiegu gry ten kamyczek miał być szkodą dla miasta? Powiedzmy, że uważam, że chciałeś, żeby poziom zagrożenia linczem graczy Tuk i Mordor był wyższy. A przy Twojej pozycji mogłeś to potencjalnie uruchomić nawet jednym kamyczkiem. Przecież ja w tej rozgrywce ja chyba ani razu nie byłem w górnej połówce podejrzeń.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 20:24:49 GMT 1
a ja bym powiedział, że byłeś
|
|
|
Rozgrywka
Aug 6, 2023 20:25:04 GMT 1
via mobile
Post by Glorfindel on Aug 6, 2023 20:25:04 GMT 1
kurwa co to jest miałeś rację w 'zasiewasz wątpliwości' na minutę przed mordem? przecież to wygląda jakbyś zajebał post pod creditsy nie, miałem rację, że to, że Mordor nie claimuje księdza, jest dziwne i może wskazywać na jego niewinność zresztą, czy posty pod creditsy w momencie, w którym miałem rację, to jest dla mnie coś niecodziennego? xD no dobra, brzmi to sensownie
|
|
|
Post by Chad Aragorn on Aug 6, 2023 20:25:13 GMT 1
Ostrzegam z góry, że będe bardzo twardo bronił jutro gimliego. Uważam, że niewinny i idziemy w kierunku przepaści. Trzeba coś zmienić. Niewinny Eneldo też wam pisał, że Gimli niewinny.
|
|
|
Post by Różyczka Cotton on Aug 6, 2023 20:25:37 GMT 1
niewinny Eneldo chuja grał
|
|
Gollum
Edycja#35
|
Post by Gollum on Aug 6, 2023 20:26:14 GMT 1
Powiedzmy, że uważam, że chciałeś, żeby poziom zagrożenia linczem graczy Tuk i Mordor był wyższy. A przy Twojej pozycji mogłeś to potencjalnie uruchomić nawet jednym kamyczkiem. Przecież ja w tej rozgrywce ja chyba ani razu nie byłem w górnej połówce podejrzeń. Albo ja nie rozumiem, co chcesz przekazać, albo Ty nie rozumiesz mnie. Ja napisałem, że Ty - lowrider - szanowany gracz o wysokiej pozycji w społeczności, mogłeś rzucając ten kamyczek sprowokować lawinę na Tuka lub Mordor. I że jako mafiozie mogłoby Ci na tym zależeć.
|
|